Killing Me (Blog) Blødt

RIPBesøgende: Ned 33%
Sidevisninger: Ned 18%
RSS-abonnementer: Op 5%
Adsense: Ned 70%
Technorati Rang: Ned 4%.

Dette er nogle af mine statistikker for de sidste to uger på min blog! For mine regelmæssige besøgende vil du bemærke, at jeg ikke har blogget konsekvent - en af ​​de kardinale regler, som du aldrig bør bryde. Blogging handler om momentum. Når du mister momentum, er der ingen øjeblikkelige midler til at snappe tilbage.

Jeg har bemærket, at nogle bloggere gør et fantastisk stykke arbejde med at udfylde død plads ved:

 1. Genoptagelse af de mest populære blogindlæg.
 2. At have gæstebloggere.
 3. Træk i multimedieklip (video eller lyd), der er om emnet og tilgængelige via Youtube og andre kanaler.

Den eneste taktik, jeg har taget, er at fortsætte med at sende Del.icio.us links. Jeg stoppede stort set med at skrive, tænkte på at skrive og stoppede med at deltage i andre blogsamtaler. En af grundene til, at jeg ikke lagde alternative metoder til at fastholde læsere, var at jeg gjorde vil se, hvad der ville ske.

Have en RSS feed ser ud til at være den ene udgivelsesmetode, der kan fastholde (og endda booste) abonnenter. Jeg er ikke positiv, men jeg ville være villig til at satse på, at det var besøgende, der kom her med søgemaskinen, bemærkede, hvor mange abonnenter jeg har, og syntes det var værd at deltage. De daglige links fra Del.icio.us giver i det mindste en vis værdi til disse nye abonnenter.

Hvis du er ny abonnent, kan du forvente mere af mig! Jeg er lige midt i en ansættelsesændring og leverer en kortlægningsapplikation til en klient. Sandheden bliver fortalt, jeg tager også en øl eller to hver aften i denne uge med mine medarbejdere fra min nuværende arbejdsgiver. De er et hurtigt voksende Inc 500-firma, og jeg ønsker ikke, at medarbejderne skal tro, at jeg forlader virksomheden af ​​en eller anden negativ årsag ... Jeg bevæger mig simpelthen til en ny udfordring og en fantastisk mulighed.

Mandag bliver min første dag hos min nye arbejdsgiver, og jeg ser frem til det. I slutningen af ​​næste uge skal tingene falde til ro, og jeg er tilbage i aktion. Med dette job vil jeg have eksponering for outsourcede udviklingsfirmaer, en ny online-industri (restaurantmarkedsføring og protektion), ny teknologi (Point of Sale-integration) og e-handel. Vær forberedt på noget godt indhold, når jeg dykker ned!

Martech Zone opstandelse kommer!

8 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Ville bare fortælle dig det
  Jeg læser stadig. For nylig ud af
  by i juli meget på ferie.
  Dog lavet en bilmagnet med
  min hjemmeside. Find foto på min blog.
  Ville være begejstret for at se, hvad du
  tænke?

  Gik til Technorati efter at have læst om
  dig på deres side.
  Nu har jeg brug for mere Fav.
  Har du nogle tip til mig?

  Held og lykke med dit nye job.

  Tak,
  Elizabeth G.
  http://BookTestOnline.com
  http://BookTestonlinecom.blogspot.com
  http://asktheteenager.blogspot.com

 3. 3

  Jeg er vel ikke overrasket. Jeg har lidt tid nok til at scanne RSS-feeds, endsige besøge individuelle blogsider. (Beklager mig hele sagen!) For at gøre tingene værre, hvis en blogger ikke tilbyder et fuldt feed, har jeg generelt ikke råd til at læse uklarheden, og _så skal_ gå til webstedet for at afslutte tilbuddet. (Undskyld, skyld mig igen, det er alt sammen min skyld.)

 4. 4

  At have en pause er fint og held og lykke med karrieren.

  Bare rolig om tallene. Min egen blog har ret statiske trafiknumre, sidevisninger og RSS-abonnenter. Jeg får lejlighedsvis stigning fra StumbleUpon, men det handler om det. Men så har jeg kun tid til at blogge to gange om ugen, så jeg forventer aldrig, at min læserskare vil vokse hurtigt.

  Jeg vil snart prøve en ny filler-post-taktik for at bringe mig op til 3 indlæg om ugen. Jeg får se, hvordan det går.

 5. 5
 6. 6

  Doug,

  Sæt pris på stillingen - held og lykke med jobskiftet! Det sikkerhedskopierer dine tanker om momentum, som du med rette påpegede. Er der nogen der kender ekstra 2 timer i dag-widgeten ?! 😉

  Jon

 7. 7
  • 8

   Jeg har haft deres javascript integreret i min sidefod i nogen tid. Tak for at du kom med dette indlæg! Jeg er faktisk ikke gået og tjekket statistikken ud.

   Jeg er virkelig taknemmelig for vennerne, som dig, der hele tiden kommer tilbage og deltager i samtalen. På mange måder er jeg observatør ... tjekker samtalerne mellem andre mennesker.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.