Se dine valgmuligheder for matchende søgeord i AdWords

Google AdWords
Google Ads

oms-logoDenne uge var jeg i Houston og Austin for at tale og være paneldeltager for deres respektive Topmøder om online markedsføring. Sørg for at tjekke deres byer og dagsordener side og deltage i et arrangement… kvaliteten af ​​præsentationer var fremragende og konferencer vært, Aaron Kahlow, holdt begivenhederne engagerende og sjove.

I går delte jeg et tip fra Apogee-søgning om køb af links til et tredjepartswebsted. Et andet tip, jeg modtog på topmødet, ser ud som et totalt begyndertip. For at være ærlig troede jeg, at Google Adwords ikke var standard nøjagtig match, men det gør de ikke! De er standard til a bred match (ser ud til ondt hvis du spørger mig)! Der er 4 typer matchende algoritmer:

  1. søgeord = bred match
  2. "Nøgleord" = match nøjagtig sætning
  3. [Søgeord] = match kun nøjagtigt udtryk
  4. - nøgleord = matcher ikke dette udtryk

Hos min Navy Veterans websted, Jeg har set et antal dyrlægeannoncer komme op! Jeg er sikker på, at det slår ud af nøgleordet 'Vet', men annoncøren skal sikre, at han ser efter Vet, samtidig med at det ikke matcher 'Navy Vet'.

avancerede nøgleord

En sidste note, hvis den gamle Adwords-grænseflade forvirrede dig ... Jeg er lige der med dig. Jeg loggede ind i dag, og den nye beta-grænseflade er ret flot. Der skal være et link øverst til højre for at få vist det, hvis du får en chance. I den nye grænseflade er søgeordsmatchningen helt skjult, og du skal klikke på et link for at udvide det!

2 Kommentarer

  1. 1

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.