Se dine valgmuligheder for matchende søgeord i AdWords

Google AdWords
Google Ads

oms-logoDenne uge var jeg i Houston og Austin for at tale og være paneldeltager for deres respektive Topmøder om online markedsføring. Sørg for at tjekke deres byer og dagsordener side og deltage i et arrangement… kvaliteten af ​​præsentationer var fremragende og konferencer vært, Aaron Kahlow, holdt begivenhederne engagerende og sjove.

I går delte jeg et tip fra Apogee-søgning om køb af links til et tredjepartswebsted. Et andet tip, jeg modtog på topmødet, ser ud som et totalt begyndertip. For at være ærlig troede jeg, at Google Adwords ikke var standard nøjagtig match, men det gør de ikke! De er som standard a bred match (ser ud til ondt hvis du spørger mig)! Der er 4 typer matchende algoritmer:

  1. søgeord = bred match
  2. "Nøgleord" = match nøjagtig sætning
  3. [Søgeord] = match kun nøjagtigt udtryk
  4. - nøgleord = matcher ikke dette udtryk

Hos min Navy Veterans hjemmeside, Jeg har set en række dyrlægeannoncer komme op! Jeg er sikker på, at det rammer søgeordet "Dyrlæge", men annoncøren bør sikre sig, at han leder efter Dyrlæge, samtidig med at det sikres, at det ikke matcher "Navy Vet".

avancerede nøgleord

En sidste bemærkning, hvis den gamle Adwords-grænseflade forvirrede dig... Jeg er lige der med dig. Jeg loggede på i dag, og den nye beta-grænseflade er ganske fin. Der burde være et link øverst til højre for at se det, hvis du får en chance. I den nye grænseflade er søgeordsmatchningen fuldstændig skjult, og du skal klikke på et link for at udvide det!

2 Kommentarer

  1. 1

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.