JustUnfollow: Administrer, Følg ikke og find Twitter-tilhængere

For dem af jer på Twitter spiller vi stadig det latterlige spil med falske tilhængere, tilhænger af spam og folk, der følger og følger dig, for blot at lokke dig til at følge dem for at udvide deres netværk. Jeg elsker stadig Twitter, men dette er platformens forfærdelige side - jeg synes bare ikke, at Twitter gør nok for at styre kvalitet af platformen.

Et værktøj, som jeg har brugt i et par måneder nu, er JustFølg:

Der er tre nøglefunktioner, som jeg kan lide på deres platform:

  1. Afvikling af følgere - identificere de mennesker, der har fulgt mig, som jeg gensidigt havde fulgt. Jeg kan godt lide at have samtaler på Twitter og dele oplysninger med folk ... Jeg vil ikke følge folk, der ikke følger mig.
  2. Hashtag søgning - Ved at bruge deres hashtag-søgning kan jeg finde og følge konti med lignende interesser. Et godt eksempel på denne blog er at finde infografiske ressourcer til markedsføring.
  3. Kopier følgende - der er folk derude, der følger dine konkurrenter eller websteder, der er ligesom din. Du kan følge deres tilhængere i håb om at udvide dit tilhænger.
  4. Hvidliste og sortliste - der er nogle konti, du bare skal følge, selvom de ikke følger tilbage. Og der er andre, som du måske aldrig vil følge igen efter en uhøflig eller upassende tweet. Kombineret med de andre kan dette være min yndlingsfunktion!

JustUnfollow har også en mobil applikation. Et problem, der måske bugter dig om tjenesten, er manglende evne til at følge eller følge med i bulk ... det er ikke deres skyld, det er en anden begrænsning af Twitter og dens API. Du er nødt til uafhængigt at klikke på hver følg eller ikke følger.

En kommentar

  1. 1

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.