Lige hvad lægen bestilte?

Depositphotos9207952 s

Denne sidste weekend havde jeg en fantastisk forretnings- / personlig rejse op til Victoria og Vancouver, British Columbia. Jeg dimitterede fra gymnasiet i Vancouver for 20 år siden og har kun været tilbage to gange. Det er en utrolig by - ren, smuk, moderne og sund. Jeg tilbragte lidt tid med min bedste ven fra gymnasiet, og vi fik endda 9 huller golf i. Det var en spektakulær weekend! (Og forretningen gik også godt!)

Jeg bemærkede et par ting, mens jeg var deroppe. Den ene var manglen på overvægtige mennesker. Slående som det kan se ud, var der kun få (jeg var en af ​​dem). Jeg synes virkelig, der er en meget bedre atmosfære, der fremmer sundhed der i Vancouver. Walking er typisk, da der er butikker og butikker i nærheden af ​​hjem. Vi tilbragte en nat i byen lørdag og gik fra sted til sted (jeg var dog udmattet, så jeg fik en taxa et par gange!)

Den anden ting, jeg bemærkede, var den indflydelse, som nationaliseret sundhedspleje har haft på små virksomheder og iværksætteri. Der er ingen frygt for at forlade dit job for at starte din egen virksomhed der. Det er noget der er forbundet med mig som enlig far. Selvom jeg ikke er fortaler for bureaukratiet i nationaliseret medicin og alle de involverede ineffektiviteter, tror jeg, at der kunne være et lykkeligt medium.

Jeg vil gerne se, at virkningen af ​​iværksætterånd og vækst i små virksomheder er en del af samtalen i USA. Måske kan vi finde et lykkeligt medium, hvor regeringen hjælper med mindre virksomheder sundhedsydelser det første år. Og vi er helt sikkert nødt til at tage fat på den forsikring, der 'skæver', der finder sted fra forretning til virksomhed og individuel til individuel.

Et godt helbred skal belønnes med lavere præmier, ligesom god kørsel gør med bilforsikring. Måske kunne der tilføjes et lag af 'Healthcare Security' til vores nuværende forsikringsomkostninger, der dækker os i tider med ledighed eller i opstartsfaser af små virksomheder.

Jeg er stadig ikke fortaler for nationaliseret medicin. Jeg tror, ​​at hvis du vil se en virksomhed køre dårligt, skal du blot overdrage det til regeringen at gøre! Men friheden fra frygt for at miste fordele kvæler iværksætterånden her i USA.

Folk skal have frihed til at starte en lille virksomhed uden frygt for at miste deres medicinske forsikring!

2 Kommentarer

 1. 1

  Nå ser jeg dette besvare mit tidligere spørgsmål på en anden tråd.

  Jeg er 100% imod, at regeringen kørte noget ...

  Der er en grund til, at folk fra Canada kører sydpå for sundhedspleje.

  • 2

   Hej ck!

   Jeg er med dig i regeringen ... hvis du vil køre en industri i jorden, skal du bare sætte den under regeringsbureaukrati. Når det er sagt, behøver Universal Healthcare IKKE at blive kørt 100% af regeringen, som i Canada.

   Jeg tror, ​​det kan både privatiseres OG være universelt. Hvis nogen vil betale ud af lommen (som canadiere gør, der kommer sydpå), hvorfor så ikke lade dem?

   Doug

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.