John Chow: Blogomentor

John ChowJeg er fan af John Chow Dot Com, The Miscellaneous Ramblings of a Dot Com Mogul. På blogosfæren er der en fødekæde, hvis du vil, af bloggere. Jeg ville klassificere John Chow som en af ​​dem øverst i fødekæden. John grundlagde The TechZone i 1999, og resten var historie. John har autoritet på grund af sin internethistorie, hans underholdende vandring og hans viden om teknologi. Hans blog er en, jeg ser op til, fordi John er både gennemsigtig og personlig på sin blog.

John er det deling hans autoritet på nettet ved at nævne dem, der skriver et indlæg, der gennemgår hans blog. Det er grunden til, at jeg skrev om ham her.

Johns blog klarer sig også godt i form af indtægtsgenerering - en vigtig grund til, at jeg holder styr på hans feed. Hvis du spekulerer på, hvordan du kan tjene penge på din blog, er hans måske det bedste til at begynde med. John har eksperimenteret ret meget med bloggens design, placeringen af ​​annoncerne, reklamekilderne osv., Og han rapporterer elskværdig om det hele. En god del af hans annonceindtægter går også direkte til velgørenhed ... det er ret sejt. For nylig laver John endda direkte reklame på sit websted snarere end tredjepart. Jeg ser frem til at læse mere om, hvordan det går.

Hvis du ønsker at få en klar smag af John, hans sans for humor og indholdet på hans side, vil jeg se på følgende:

John kommer over som frygtløs, men ikke arrogant. Det er en jordnær ærlighed, der værdsættes. Jeg har ikke set et eneste indlæg, hvor han har draget fordel af sin 'bølle prædikestol' og brugt det til at slå nogen. Snarere er det optimistisk og for det meste humoristisk. Jeg tror, ​​at John sandsynligvis er den slags fyr, du gerne vil have en øl med. Jeg har inviteret til at købe ham en næste gang jeg er i Vancouver.

Jeg gik på High School i Vancouver, så jeg nyder at læse hans indlæg om at være i og omkring en af ​​mine yndlingsbyer på planeten. Så der har du det - min anmeldelse af John Chow Dot Com, The Miscellaneous Ramblings of a Dot Com Mogul. Hat er for dig John ... en af ​​mine blogomentorer!

John er også en kommode og danser…. klik her at se ham i aktion.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.