Sådan automatiserer du at sende dine WordPress-indlæg via e-mail med Jetpack Abonner på webstedet

WordPress Jetpack Abonner på websteds-e-mail-abonnementer

Hvis du var e-mail-abonnent på min udgivelse, har du måske bemærket, at vi har stoppet nyhedsbrevet. Det er min partner UpRipple og Adam laver faktisk et væld af refaktorisering af platformen og integrerer nogle andre værktøjer med den, inklusive et CRM.

Skønheden ved mit nyhedsbrev var, at jeg faktisk ikke behøvede at bygge noget – systemet greb bare mine seneste indlæg, mit podcast-feed og nogle integrerede nogle andre detaljer i en veldesignet e-mail. Jeg har ingen webstedssponsorer, og jeg er ret selektiv i forhold til de annoncer, jeg placerer på webstedet, for at sikre, at jeg holder mine læsere engageret. Som følge heraf ønsker jeg ikke at bruge hundredvis af dollars på at implementere et e-mail-nyhedsbrev.

Jetpack Abonner på webstedet

Jeg har siden flyttet min e-mail til jetpack. Det giver ikke mulighed for at uploade mine gamle abonnenter, så det bliver du nødt til tilmeld dig igen.

Du er måske ikke klar over det, men jetpack (selv den gratis version) inkluderer e-mail-abonnementer. Det er dog ikke en velpromoveret funktion, så du bliver nødt til at aktivere den.

  1. Tilmeld dig jetpack.
  2. Upload Jetpack plugin til dit websted.
  3. Forbind dit websted til din WordPress-konto.
  4. Aktiver abonnementer ved at navigere til Jetpack → Indstillinger → Diskussion.

Jetpack Aktiver Abonner på websted

Tjenesten producerer en smuk, responsiv e-mail, der øjeblikkeligt sender indlægget til dit websteds abonnenter. Her er en oversigt over mit seneste nyhedsbrev:

martech zone e-mail-abonnement

Det er ikke et perfekt system og har nogle mærkbare begrænsninger:

  • Det er jeg ikke i stand til migrere nogen af ​​mine gamle abonnenter fordi deres invitationssystem kun tillader 10 e-mailadresser ad gangen.
  • E-mails inkluderer ikke det fremhævede billede. Jeg har talt med deres supportteam, og det er ikke en funktion, de sandsynligvis vil tilføje (jeg ville ønske, de ville). De tager kun forfatteren, datoen, titlen og artiklens brødtekst.
  • Forfatterbilledet er hentet fra Gravatar, også selvom du har dit eget forfatterbillede på siden. Da jeg har mange indlæg til mine forfattere, skal jeg typisk administrere dette lokalt og kan ikke få folk til at tilmelde sig Gravatar.
  • Mens en smuk, responsiv e-mail, nogle af de formatering af elementer er lidt off, som indlejrede tweets og indlejrede videoer, der ikke altid viser et miniaturebillede. Det ville være rart, hvis de også indlejrede en afspilningsknap på videostillbillederne.
  • Jeg er ikke i stand til at tilpasse svar e-mailadresse. Alt kommer fra donotreply@wordpress.com. Det ville være rart, hvis jeg kunne tilføje en svar-e-mailadresse til disse e-mails, selvom de kom fra WordPress.
  • Jeg er overrasket over, at emnelinjen ikke indeholder publikationens navn. Det er bare [Nyt indlæg] med artiklens titel. Jeg ville ønske det var [Martech Zone] med artiklens titel, men der er ingen måde at tilpasse den på. Svarnavnet har webstedsnavnet.

Når det er sagt, er det stadig et godt middel til at sende dine abonnenter dine seneste indlæg i en god e-mail.

Tilmeld dig Jetpack

Offentliggørelse: Jeg er tilknyttet jetpack og jeg bruger mit link i denne artikel.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.