Jeg har skyld i sociale medier

douglas karr skyld

douglas karr skyldJeg har skyld. Nej - det er ikke skyld, at jeg skulle have brugt et par kroner på et stockfoto i stedet for at tage et billede af mig selv. Det er skyld, at jeg ikke har deltaget i mine sociale netværk.

Google+ har ikke hjulpet. Det ser ud til, at jeg nu er nødt til at fortsætte samtaler i 5 universer snarere end de fire '… min blog, Facebook, LinkedIn og Twitter. Jeg tilmeldte mig lige Spotify ... og jeg hørte, at Pandora snart lancerer et socialt netværk. Jeg administrerer også et socialt netværk til Navy dyrlæger.

UH.

En kombination af masser af arbejde og at være syg de sidste par uger har mig fyldt med skyld… Jeg taler ikke til dig. Jeg holder ikke forbindelse med dig. Jeg gør ikke min del for at hjælpe dig med at holde interesse for mig. Åh sikker ... Jeg har kastet en crapload af infografik for at holde dig interesseret ... og et par værdige links her og der for at kommentere. Men jeg ved, at jeg ikke gør nok for at holde dig.

skyld dræber mig.

Jeg tuller faktisk ikke. Jeg vil have dig til at vide det, fordi du muligvis gennemgår den samme ting. Jeg hører folk hele tiden spørge mig, "Hvordan finder du tiden?". Det er ikke nemt. Faktisk - mellem at være syg, gå i udlandet, flytte hjem, være far, tale offentligt, køre radioprogrammet, lave udvikling, gå på salgsopkald, skrive til publikationer og faktisk udføre de kontrakter, vi har med kunder ... Jeg er holder ikke op. Gudskelov, jeg har mine kolleger, venner og forståelse af klienter og potentielle kunder, der står med mig.

Meh.

Så den første ting at gå var selve strategien, der bragte mig til, hvor jeg er ... min sociale tilstedeværelse. Indtil videre ved jeg, at jeg kan tage et lille hit, og jeg hopper tilbage. Men hvis jeg fortsætter med at opretholde dette tab af momentum, vil det have en negativ indvirkning på alt, hvad jeg gør. Jeg klarer mig bedre. Jeg lover. Forlad mig ikke endnu - du har ikke set det bedste fra mig for nylig, og jeg kan forsikre dig om, at der snart kommer nogle gode ting! Bliv hængende.

Suk.

Endnu en gang ... undskyld billedet. Jeg havde ikke tid til at rodde igennem lagerfotosiderne. Kl. 10:40 Jeg går hjem nu.

7 Kommentarer

  1. 1

    Jeg følte mig dårlig for dig, så jeg downloadede dit billede og uploadede derefter til iStockPhoto. Så nu er det * et lagerfoto! (sjov selvfølgelig)

  2. 2

    Jeg følte mig dårlig for dig, så jeg downloadede dit billede og uploadede derefter til iStockPhoto. Så nu er det * et lagerfoto! (sjov selvfølgelig)

  3. 6

    Jeg følte mig dårlig for dig, så jeg downloadede dit billede og uploadede derefter til iStockPhoto. Så nu er det * et lagerfoto! (sjov selvfølgelig)

  4. 7

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.