Jeg annullerede min Basecamp-konto i dag

basecamp1

BasecampTidligere har jeg været fan af 37 signaler. Jeg tror, ​​at de var forud for deres dag inden for design af brugergrænseflader og enkelhed. Deres bog, Bliver rigtig, har stadig indflydelse på, hvordan jeg udvikler, designer og bygger produktkrav. Jeg har brugt en Basecamp konto og spores flere af mine projekter og kunder derinde siden sidste sommer.

Mens du læser 37 signaler blog det sidste år, har jeg bemærket, at bloggens tone er ændret dramatisk og bliver mere fordømmende og endelig snarere end nysgerrig og udforskende. Eksempel dette indlæg. 37 Signaler afviser helt online / offline applikationer med den forudsætning, at tilslutningsmuligheder er noget, vi alle vil have overalt. Her er min kommentar, som jeg skrev på bloggen:

Det perspektiv, du ser på dette, er så snævert, at jeg virkelig er chokeret som en fan af 37 signaler. Du blander online og offline funktionalitet med internetforbindelse.

Dette er ikke et spørgsmål om at være forbundet, det er et spørgsmål om ressourcehåndtering. Hvis jeg kan have en applikation, der bruger ressourcerne på en bærbar computer lige så effektivt som en server såvel som at balancere brugen af ​​båndbredde mellem de to, kan det skabe en fantastisk brugeroplevelse for alle involverede.

Jeg tilføjede også en note om, at brugen af ​​f-bomben var absolut unødvendig. I en afstemning, jeg gjorde på min blog, sagde omkring 40% af svaret, at de ikke kunne lide brugen af ​​cussing på nettet. I mange indlæg har jeg set det brugt på en humoristisk måde ... men i bloggen med 37 signaler var det konfronterende ... mig, læseren, der måske er uenig med dem. Det var respektløst. Gør mig ikke forkert, jeg cuss (for meget). Men jeg gør det ikke på min blog, hvor jeg prøver at få forbindelse til mine læsere i stedet for at fremmedgøre dem.

At sværge er ikke grunden til, at jeg aflyste min Basecamp Konto i dag, dog. Ud af de 12 brugere, jeg havde, var jeg den eneste, der faktisk brugte Basecamp. Jeg tror, ​​at en anden af ​​mine venner tilføjede et enkelt To-do-element, bortset fra at jeg var den eneste bruger det sidste år (og jeg betalte for kontoen). IMHO, den virkelige test af en applikations anvendelighed er, om folk rent faktisk bruger det eller ej. Mine klienter og kolleger gjorde det ikke. Faktisk tror jeg, at de undgik at bruge det, fordi det ikke var så brugervenligt.

Det er heller ikke grunden til, at jeg aflyste. For et par dage siden introducerede deres blog endnu et stykke uvidenhed: Folk ruller ikke ... e-mails. Måske skulle de have talt med de 6,000 klienter, som vi betjener, der får utrolige konverterings- og klikrater på veldesignede e-mails, der kræver rulning. 'Over fold' -teorien står stadig - den information, som læserne ser, når de først åbner en e-mail, er det, der engagerer dem. Det betyder dog IKKE, at de ikke ruller! Så - uden nogen data, der understøtter deres latterlige udsagn, vil læsere af bloggen Signals vs. Noise nu tro dem og skrive e-mails, der ikke er informative, nyttige, veldesignede osv ... alt fordi nogle blog fortalte dem, at dette var den endelige svar.

Årsagen til, at jeg annullerede min Basecamp-konto, er, at jeg har mistet tilliden til 37 signaler. Jeg er ikke sikker på, om det er arrogance fra deres virksomheds vækst og succes, men deres glød har fizzled. Jeg er stadig fan af nogle af de enkle funktioner i deres applikationer ... men applikationerne som helhed ser ikke ud til at ændre landskabet, som de havde gjort tidligere. Se dig senere, 37! Det var sjovt, mens det varede.

Ironisk nok skiftede jeg til iGTD, en desktop-app.

88 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Jeg er enig i, at det ikke er nødvendigt at sværge i blogs, hvis du ikke kan få dit pointer uden at bande, så er det ikke et så stærkt punkt.

  Det ser ud til at være der for at få en reaktion, da jeg bemærkede, at der var næsten 200 kommentarer i 37-signal bloggen.

  • 3

   Stephen - aftalt. Med hensyn til sværd er det respektdelen, som jeg ikke forstår. Med lidt talent kan du stadig chokere nogen, være ærlig og gennemsigtig, men stadig være respektfuld. Jeg forstår ikke, hvordan ægteskab nogensinde rent faktisk kan gavne en virksomhedsblog.

 3. 4

  Jeg læste regelmæssigt 37Signals-bloggen, men blev for frustreret over den og menneskene bag den. Smart folk, og jeg har værdsat deres fokus på enkelhed og fokus på brugeren. Men - i lighed med hvad du bemærkede - blev vægten på bloggen mere eksklusivitet og absolutisme ("vi har ret, alle andre er bare dumme"), og jeg fandt det nedlatende og irriterende.

  IMHO, folkene bag 37Signals bukkede under for noget, der tilsyneladende er alt for almindeligt i dag ... antagelsen om, at fordi vores firma lykkedes, så er vores måde at gøre ting på den rigtige måde, OG alle kan replikere vores succes ved at lære vores metoder.

  Hogwash. Der er chokerende mange fremragende briljante mennesker og vidunderlige virksomheder, der flammede ud på grund af uheld eller dårlig timing såvel som forbløffende moroniske mennesker og modbydelige virksomheder, der lykkedes på grund af rent held og god timing. Bare for mange mennesker antager generelt sammenhænge og årsagssammenhæng, hvor der ikke findes nogen logisk.

  Jeg foretrækker den mere ydmyge tilgang: Her er hvad vi gjorde, her er hvad vores virksomhed gjorde ... tage fra det, hvad du vil. Måske fungerer det godt for dig, måske er det en forfærdelig mulighed for dit firma ... du ved bedst.

  • 5

   Fantastiske punkter, Adam.

   Jeg antager, at en af ​​lektionerne i dette er, at en blog både kan være en velsignelse eller en forbandelse for din virksomhed. Hvis du er en idiot ... så vil din blog sandsynligvis afsløre det. Folk kan ikke lide at arbejde med ryk. Tonen i deres blog har virkelig slået mig fra til hele deres virksomhed.

   Hvad der er interessant er at læse den sidste måned med bidrag og sammenligne dem med bogen Getting Real. Tonen er så forskellig i deres ydmyge begyndelse.

 4. 6

  Jeg er glad for at se, at jeg ikke er den eneste person, der fandt ud af, at deres kunder ikke kun aldrig brugte Basecamp, men aldrig ville logge ind på det.

 5. 7

  @Adam:

  Det er som om du læste mig og derefter skrev det ned på en langt mere kortfattet måde end jeg kunne have.

  Også jeg, der ikke abonnerede fra 37'erne for et par måneder siden på grund af deres 'vi har ret, alle andre tager fejl - se på os, er vi ikke fantastiske' holdning. Trist, virkelig. De er utvivlsomt talentfulde mennesker.

 6. 8

  Bemærk også, at de tidligere har citeret Mark Hurst / Good Experience, og jeg tror har talt på hans Gel Conference. Good Experience-nyhedsbrevet er en af ​​de længste e-mails, jeg modtager ... og jeg ruller typisk gennem hvert ord af det.

 7. 9

  Nogle punkter: Jeg er helt enig i toneændringen og er også blevet ked af det. Jeg læser bestemt ikke SvN hver dag med den begejstring, jeg plejede. Jeg vil dog gerne tilbyde nogle modpunkter:

  1. Du lyder ikke som Basecamp-målkunden, især hvis du kan erstatte dens funktionalitet med en enkeltstående desktop-app. Og hvis dine kunder ikke logger ind, får de sandsynligvis deres PM-behov udfyldt andetsteds.

  2. Re: sværger, det er deres blog. Hvad mig angår, vil jeg hellere have ligefrem ærligt indhold end det hvidkalkede lort, du læser overalt.

  3. Trodde, at de ikke var klare, jeg tror, ​​de specifikt henviser til registrerings- / introduktions-e-mails, ikke e-mailmarkedsføring generelt. Husk, at et af deres mål er at være så rentabel som muligt og reducere brugerens frustration ved at eliminere supportbehov, hvor det er nødvendigt. Hvis de sender dette, har de sandsynligvis set mange supportanmodninger fra folk, der ikke læste de e-mails, der blev sendt til dem. Jeg er ikke sikker på, hvilket incitament de har til at lyve her. Og dit svar forekommer mig * lidt * defensiv og fra POV fra en e-mail-marketingmedarbejder (ret mig hvis jeg tager fejl).

  - SirZ

  • 10

   Hej SirZ! Alle gode punkter, lad mig svare:

   1. Måske. Jeg gik kun til en desktop-app, indtil jeg kunne finde et andet delt projektstyrings- / produktstyringsværktøj. Jeg tror, ​​der skal være en fantastisk app derude til at dele med klienter - jeg er bare sikker på, at Basecamp ikke er det at dømme efter svaret fra mine klienter. E-mail var stadig det primære middel til at kommunikere to-do's, projektmål, docs osv.

   2. Jeg er alt for gennemsigtighed, men du kan få din pointe frem uden at bande. Mit punkt på dette er, at det er unødvendigt og vilje fremmedgøre nogle mennesker, der måske elsker dine produkter og din virksomhed. Det er ganske enkelt høflighed af respekt.

   3. Du er helt korrekt, mit svar er defensivt som e-mail-marketingmedarbejder. IT-verdenen har tendens til at opdele e-mail-kommunikation i to grupper: operationel og markedsføring. Hvis deres pointe er, at operationelle e-mails ikke skal rulles, skal de give noget grundlag for den mening. Bare at sige det gør det ikke sandt.

   Baseret på vores kunder ser virkeligheden meget anderledes ud. Jeg har ikke solide data, der understøtter min modstand, men min personlige erfaring er tværtimod. En operationel e-mail om, hvordan man registrerer sig, er en perfekt sted at bruge HTML med lang kopi med skærmbilleder, beskrivelser og andre gode designmetoder. Jeg kan argumentere for, at en operationel e-mail er et meget bedre sted at rulle end en marketing-e-mail, da abonnenten faktisk forventer at få kommunikationen!

   Det er også den perfekte mulighed for upsell og cross-sell muligheder. Du har en engageret kunde, der måske sætter pris på yderligere produkt- eller servicetilbud baseret på indholdet af den e-mail, du sender.

   Tak for din kommentar!

   • 11

    En god onlineløsning, som du kan være vært for dig selv (eller bruge deres hostede service) er Copper Project. Det har tre varianter, der bliver trinvis dyrere afhængigt af dine behov. Jeg synes, at i 90% af mine tilfælde fungerer standardversionen godt.

    Jeg gjorde Basecamp-retssagen, og helt ærligt levede det ikke op til løftet om, at al hype fik mig til at tro, det ville. Jeg har stadig problemer med at få dem til at stoppe med at fakturere mit kreditkort, og de er ikke meget nyttige fra slutningen.

    Kundeservice er ikke en del af 37Signals-leksikonet, som jeg synes er trist, fordi de kørte på en så stor bølge af stor PR og generel goodwill. Når man læser denne blog og andre, ser det ud til at de er begyndt at ødelægge deres opfattelse på markedet. bare trist.

    • 12

     Bare en opdatering. David Heinemeier Hansson refunderede meget venligt de to måneders kreditkortgebyrer, som jeg bestred. Jeg synes bare, at processen var langt vanskeligere, end den skulle være.

     Jeg håber, de forstår, hvad de repræsenterer for os. 37Signals blev virkelig en af ​​plakaten børn / virksomheder til web2.0-bevægelsen, og det ville være en skam at se, at billedet blev forurenet.

     Her er et par afhandlinger fra Cluetrain Manifestet, der virker særlig relevante ...

     18 virksomheder, der ikke er klar over deres markeder, er nu forbundet person-til-person, bliver smartere som et resultat og dybt deltager i samtale går glip af deres bedste mulighed.

     21 Virksomheder har brug for at lyse op og tage sig selv mindre alvorligt. De har brug for at få en sans for humor.

     89 Vi har reel magt, og vi ved det. Hvis du ikke helt ser lyset, kommer der et andet outfit, der er mere opmærksomme, mere interessante, sjovere at lege med.

     95 Vi vågner og forbinder hinanden. Vi holder øje med. Men vi venter ikke.

     ... og fra Nordstroms ...

     Gør tingene rigtige med kunderne, ellers bliver du tilbage

  • 13
 8. 14

  Jeg har været en stor tro på 37Signals siden deres bog og syntes, at deres hovedtale ved SXSW sidste år var fremragende. Når det er sagt, troede jeg, at jeg var den eneste, der fandt Basecamp mindre end perfekt. Jeg bruger det stadig hver dag, men jeg begynder at frygte det i stedet for at føle mig lettet over, at jeg har brudt lænkerne på mine desktop-apps. Så vidt tonen i deres blog går, kan jeg ikke rigtig kommentere, da jeg kun er en semi-regelmæssig læser, men jeg føler stærkt, at enhver, der forbander i en "professionel" indstilling, prøver at hårdt at lege med den seje børn.

 9. 15

  Selv var jeg overrasket over at se dem bruge F-bomben i deres stilling. Som du så korrekt anførte, er det åbenlyst unødvendigt og i sidste ende bare ungdommeligt. Den “seje” faktor ved at være anti-etablering begyndte at bære tyndt for længe siden. På samme forgæves, at det er deres blog, som SirZ påpegede, tror jeg på ingen måde, at nogen siger, at de ikke har ret til det, men det gør det heller ikke klogt og heller ikke Jeg er nødt til at acceptere det personligt.

  Deres bog var en vittighed for mig. Retorik fra enkeltpersoner, der var modige for at være modige. Bestemt de fleste pionerer i alle brancher kører ikke med mainstream, men f-off-holdningen er latterlig. Nej, at være enkel for at være enkel er IKKE ALTID en god idé.

  Jeg har også altid været bugget af deres forhåbninger om skinner eller mangel på det for den sags skyld. 37 Signaler har ved flere lejligheder erklæret, at de ikke ønsker, at Rails skal være mainstream eller “for succesrige”, og fanboys spiser det op. Sikker på ... på et hovedniveau, der måske er rart ... men lad os være pragmatiske. En af de største udfordringer, som Ruby og især Rails-udviklere står over for, er den relative sjældenhed i miljøer, der let kan konfigureres for dem at bruge. Ruby har bare ikke den allestedsnærværelse, som PHP, eller endda Python har. Selvom udvikling måske er en hobby, gør jeg det primært for at tjene penge. Jeg er heldig, at jeg får det, jeg elsker, for at leve, men jeg har stadig brug for at betale regningerne og fodre børnene. At bede folk om at lægge en sådan tro, indsats og ressource på noget og derefter fortælle dem, at du ikke vil have, at det skal være så succesfuldt som det kunne være ... og dermed maksimere rentabiliteten ved brugen af ​​det ... virker for mig svinende.

  37 signaler for længe siden blev forgiftet af hubris. Jeg er overrasket over, at det har taget folk så lang tid at begynde at se det. De eksisterer som en marketingmaskine hovedsageligt for sig selv.

 10. 16

  En ting mere ville jeg påpege SirZ. Uanset Karrs kapacitet som e-mail-marketing, ville jeg ikke miskreditere hans meninger direkte. Indse også, at det giver ham et indblik i og viden om branchen, og hvad der er mere effektivt end andre, inklusive dig selv, og muligvis 37 signaler. Udtalelser alene tjener dig ikke penge, resultater tjener dig penge ... og hvis hr. Karrs metoder giver resultater, hvem er du da, der rabatterer dem?

 11. 17

  Jeg er enig i, at tonen i deres blog bliver for 'kender det hele' og mister den længsel efter at få det okay. Jeg følte det også i introduktionen af ​​Highrise, som var for hyped og overvurderet nu, når vi har set det. Jeg har stadig min Basecamp-konto, men holder øje med det.

 12. 18

  Én ting der virkelig irriterede mig ved 37signals er deres 1,000,000 Basecamp brugere marketingkampagne. Det er bare ikke meget ærligt, da jeg er positiv, er en enorm procentdel af det ikke aktive brugere.

  Jeg har mindst 4 forskellige Basecamp-konti og har kun brugt en af ​​dem i de sidste par måneder. Ligesom du Doug ser jeg, at der med hvert projekt var en håndfuld brugere, der aldrig havde logget ind eller kun logget ind en eller to gange for at tjekke det ud.

  Og da der ikke er nogen live demo, er jeg sikker på, at mange mennesker tilmelder sig den gratis konto bare for at tjekke softwaren og ender med ikke at bruge den til noget rigtigt.

  • 19

   Ade,

   Det er et rigtig interessant punkt, minder mig om antallet af avisabonnenter;). Jeg er virkelig overrasket over den enorme reaktion på dette indlæg! Det ser ud til, at en hel del mennesker ventede på et forum for at udlufte deres utilfredshed.

   BTW ... at en anden person, jeg talte om, var dig. 😉

 13. 20

  Interessante punkter. Tak for artiklen. Altid interessant at se det alternative perspektiv (de fleste ting man læser om 37signaler online er glødende ros).

  Til sidst annullerede jeg også min Basecamp-konto, men mere at gøre med det faktum, at funktionaliteten bare ikke var, hvad jeg havde brug for.

  Du kan finde denne artikel interessant:

  37Signaler: Business Bloat vs. Feature Bloat

 14. 21
 15. 22

  Dette minder mig om, at jeg skal annullere min konto. Jeg har ikke brugt det i flere måneder, og det var altid en af ​​de ting, jeg ville bruge, men aldrig gjorde.

  Se dig Basecamp.

 16. 23

  Annullerede det også lige nu.

  Brugte det sjældent, og det gjorde mine klienter heller ikke (som det fremgår af sidste logindatoer). Ringede til dem i morges og spurgte, om jeg skulle holde det op. Til min overraskelse (?) Sagde hver eneste af dem (4) NEJ!

  John.

  PS, min e-mail til dem:

  ”Det har intet at gøre med hele 'f-word' kontroversen,
  du kan forbande alt hvad du kan lide, det gør jeg også ...

  Problemet er, at jeg fangede mig selv ved at forbande MENS jeg brugte
  dine værktøjer, og jeg har fundet det meget svært at få / beholde
  mine klienter bruger BackPack.

  For nylig mistede jeg et projekt / klient midtvejs på grund af dårligt
  kommunikation (og BackPack spillede en vigtig rolle i dette).

  Et uformelt interview i morges afslørede, at ALLE mine andre klienter forbandede det også, så beslutningen var let ...

  FYI, nogle af mine / deres kvaler:

  - Integration med e-mail og 'normal' projektflow er dårlig /
  ikkeeksisterende (ser ud til at HighRises cc-e-mail kan være
  noget af en løsning)

  - Webstedet er simpelthen for langsomt

  - Filversionering er utilstrækkelig og for grundlæggende

  - Værktøjer er ikke ordentligt integreret (skriveplader, 1 år senere, stadig en friggin 'meta-opdatering ?, så en simpel browser-tilbageknap virker ikke)

  - Writeboards, min yndlingsdel af dit websted, lider af buggy, forenklede formateringsværktøjer (en klient fortalte mig, at hun brugte timer på at få indrykket punktlister til højre)

  - Sidst men bestemt ikke mindst, som jeg lige har fundet ud af, er dataeksport latterligt DÅRLIG. WTF bekymrer sig om en XML-eksport, men jeg er stadig nødt til at downloade alle filer separat, gemme skrivebordene separat osv. Osv. ”

  Du var engang foran kurven, men det er hurtige tider, og jeg synes, det er tid til en ærlig introspektion. ”

 17. 24

  For ordens skyld har vi aldrig sagt "vi har ret, alle andre er forkerte" og vi tror ikke "vi har ret, alle andre tager fejl"

  Vi deler bare hvad der har fungeret for os. Hvis alt det fungerer for dig, fantastisk. Hvis noget af det fungerer for dig, fantastisk. Hvis intet af det virker for dig, fantastisk. Tag den værdi, du finder, og lad resten være.

  Det kan være en god idé at gennemgå dette kapitel fra vores bog:
  http://gettingreal.37signals.com/ch01_Caveats_disclaimers_and_other_preemptive_strikes.php

  Konkret:

  "Du ser for meget på en sort / hvid-visning."
  Hvis vores tone virker for vidende, skal du bære os. Vi synes, det er bedre at præsentere ideer i dristige streger end at være ønske om det. Hvis det kommer ud som sødt eller arrogant, så være det. Vi vil hellere være provokerende end at udvande alt med "det afhænger af ..." Selvfølgelig vil der være tidspunkter, hvor disse regler skal strækkes eller brydes. Og nogle af disse taktikker gælder muligvis ikke for din situation. Brug din dømmekraft og fantasi.

  • 25

   Jason,

   Først - så meget tak for din reaktion. Jeg troede aldrig, at dette lille indlæg ville tage af sted, som det gjorde. Jeg håber, at du kan se ud over den ansvarsfraskrivelse, du henviser til i din bog og lytte til, hvad en hel del folk siger i dette indlæg.

   Da du citerer din bog, vil jeg smide et par referencer:

   1. Det ser ud som om du ikke gjorde det ansæt de rigtige kunder.
   2. Din dit produkts personlighed kan have nogle mangler, der skal ses på.
   3. Kører på Blog Wave har sine op- og nedture.

   Som jeg sagde i mit oprindelige indlæg - Getting Real har stået tidstesten, og jeg er stadig en stor fan. Jeg vil dog virkelig udfordre dit team til at gennemgå perspektivet på din blog. Det er virkelig hårdt, og jeg er overbevist om, at det kunne tones ned for at hjælpe med at undervise andre og ikke råbe på dem.

 18. 26

  For mig selv stoppede jeg med at være en 37S-kunde baseret på supportoplevelsen. Efter at have haft problemer med at oprette nogle Basecamp-projekter skrev jeg ind for at spørge, hvorfor projekterne blev vist som ejet af mine klienter snarere end mig. Svaret var en one-liner i retning af ”Hej Todd. Projektet er knyttet til klienten, fordi det er, hvem projektet er tilknyttet ”eller noget ret tæt på det. Cirkulær, lidet formålstjenlig og miles væk fra det virkelige behov, som var at vide, hvordan man ændrede det (duh).

  En anden anmodning om support fik en lignende behandling - en hurtig, til det punkt svar, der ikke hjalp noget i retning af "det er sådan det er, fordi det er sådan det er." En anmodning om at foretage en ændring i softwaren ud af denne supportkommunikation blev ubesvaret.

  Take-away for mig var en følelse af 'hvis du har problemer med vores design, gå andre steder', eller i det mindste ikke skriv dem ind.

 19. 27

  Douglas, vores blog har været den samme siden 1999. Vores blog bærer den samme stemme, som vi bruger til at tale indbyrdes. Vi opfinder ikke en slipsbærende persona til vores offentlige kommunikation. Vi er, som vi er - både på og uden for scenen. Vi undskylder ikke. Vi er meget stolte af det. Jeg ville ønske, at flere mennesker og virksomheder var sådan.

  Vi deler vores ideer uden et filter. Sådan har vi altid gjort ting og vil fortsætte med at gøre ting. Vi mener, at det er bedre at være dig selv end at være en anden - uanset omstændighederne. Nogle gange sværger vi. Big deal. Nogle gange kalder du os ”uvidende”. Big deal. Begge er lige så stødende, hvis du leder efter en mulighed for at blive fornærmet.

  Vi har aldrig prøvet at gøre alle glade. Vi forstår, at nogle mennesker ikke kan lide, hvordan vi snakker eller hvordan vi tænker, eller hvordan vi handler. Det er fint. Der er masser af mennesker, der heller ikke kan lide dig. Det er fint. Sådan er livet.

  Da du har feedback til os, har jeg feedback til dig. Du sagde: "For et par dage siden introducerede deres blog endnu et stykke uvidenhed." Vedrørende: http://www.37signals.com/svn/posts/357-people-dont-scrollemails

  Er de mennesker, der er enige med os i kommentarerne, også uvidende? Har du det godt med at kalde alle disse mennesker også uvidende? Er Richard Bird uvidende? Er Steven Bao uvidende? Er Ben Richardson uvidende? Er Amie Gillingham uvidende? Er Dave Rosen uvidende? Er Scott Meade fra Concept Share uvidende? Er Anthony Casalena fra SquareSpace også uvidende? Er Josh Williams fra BlinkSale uvidende? Vil du skrive en kommentar på din blog eller vores, der siger, at alle disse mennesker også er uvidende? Eller vil du ikke stå bag dine ord? Mener du hvad du siger?

  Er Ryan uvidende om at sende dette?
  http://notrocketsurgery.com/articles/2007/04/02/the-mile-high-club-37signals-fuck-yeahs-and-productivity-stock-art

  Det kan være en god idé at forbeholde sig ”uvidende” til kommentarer, der fortjener det som racisme, afsky, fremmedhad - ikke andres mening om længden af ​​en e-mail.

  • 28

   Jason,

   Selvfølgelig er disse folk ikke uvidende. De har ikke den mobbende prædikestol, som din blog har. De kommenterer og støtter simpelthen baseret på deres personlige mening. Ryan er heller ikke uvidende. Han giver også sin mening. Jeg respekterer det. Og selvfølgelig er denne opfattelse for nogle virkelighed. Måske har disse mennesker testet og fundet succes med denne metode.

   Dit indlæg blev ikke præsenteret som en mening, det blev præsenteret som et faktum. Jeg tror, ​​at det var uvidende. Uvidende defineres som mangler viden eller information om et bestemt emne eller kendsgerning. Det har intet at gøre med racisme eller bigotry osv.

   Helt ærligt er der virkelig ikke noget behov for at svare, Jason. At dømme ud fra dit svar, er mine påstande alle sande. Tonen er ændret. Det er simpelthen for dårligt. Held og lykke til dig og din virksomhed.

 20. 29

  Jeg synes, at sværdet er et ikke-spørgsmål. I dette tilfælde tilføjede den passende vægt. Vi er ikke børn. Vi taler sådan. Eller i det mindste gør jeg det.

  Men den 37 signaler-blog synes mig som prætentiøs. Slags af denne "vi har fundet ud af, hvor forkert I er med disse ting" -stemning.

 21. 30

  Douglas, nu lyder du som en ond taber. Jason kommer til din blog for at efterlade sine kommentarer, og nu beder du ham om ikke at svare? Hvilken slags barnlig opførsel er det?

  Du når også ved at antyde, at Jasons indlæg blev angivet som en kendsgerning. Det er en mening baseret på hans erfaring. Det er et op / ed (menings / redaktionelt) stykke. Videnskabelig forskning er kendsgerning. Jeg tror ikke, at Jason nogensinde ville betragte sit indlæg som videnskabeligt eller faktum eller noget andet end blot hans mening baseret på hans erfaring.

  Og før du kritiserer, hvorfor spørger du ham ikke om det er hans mening eller kendsgerning? Jeg er sikker på, at han ville være glad for at svare dig. Så bliver du mere informeret om hans hensigt. Du kan antage antagelser, eller du kan kende sandheden.

  Endelig kan jeg ikke se, hvordan du logisk kan argumentere for, at en person er uvidende, men andre mennesker, der er enige med ham ikke. Det betyder ikke noget, hvem der sagde det først, eller hvor de sagde det. De er alle enige. Kommentatorerne støtter Jasons holdning. Så du tror enten, at de alle er uvidende, eller ingen af ​​dem er uvidende. Du kan ikke kirsebærplukke, når de alle er enige.

  • 31

   En anden Michael,

   1. Re: Sår taber - ondt? Ja. Jeg skrev et indlæg for at bringe mine bekymringer som tidligere kunde, og ejeren af ​​virksomheden kommer til min blog og afviser dem. Han afskediger også alle andre, der kommenterede negativt. Det er uheldigt - jeg havde håbet på mere. Taber? Ja. Jeg mistede tid og penge ved at investere i et værktøj, som jeg ikke længere kan bruge.

   2. Jason sagde, at dette var en opfattelse, og fulgte op med, at kapitel 1 i hans bog siger, at bloggen er en mening. Min opfattelsen (det er min mening) var anderledes, og det udtrykte jeg det.

   3. Jason sagde, at det var en mening her, jeg behøvede ikke at spørge ham. Husk også, at min grund til at forlade ikke kun var dette indlæg - det var en udvikling af tone og tab af respekt for SvN såvel som ikke at bruge softwaren, der førte mig til at forlade. Det var ikke en enkelt begivenhed, det var mange.

   4. Ad: Uvidenhed: Du støtter mit argument uden at indse det. Hvis SvN udsender et tæppemeddelelse om, at ingen ruller en e-mail, kan folk nu se på det som faktuelt, hvis det præsenteres på den måde. SvN er uvidende om den præsentation, tilhængerne ikke. De kan blive forkert informeret, men de er ikke uvidende. Det er netop grunden til, at jeg udfordrede SvNs teori - blogs skal holdes til opgave, når deres 'meninger' præsenteres som faktiske.

   Tak for besøget!

 22. 32
  • 33

   Tak, Lupe. Selvom jeg ikke ser på Wikipedia for alle mine svar, kan jeg godt lide citatet:

   En anden definition siger, at uvidenhed er valget om ikke at handle eller opføre sig i overensstemmelse med visse oplysninger for at passe til ens egne behov eller tro.

   Dette er efter min mening grunden til, at e-mail-scrolling-blogindlægget på SvN var uvidende. De valgte ikke at undersøge eller levere gyldige data til støtte for deres teori. Og faktisk passer det til deres behov, da de tilsluttede deres nye e-mail-format.

 23. 34

  Hej Douglas,

  Jeg støtter dit synspunkt ... og her er endnu en godbid fra mine dage hos American Express - for at teste teorien om "brugerne ruller ikke". Jeg havde forskellige webadresser kodet i links øverst i e-mailen og dem i bunden, ja, godt, "under folden." Og dem nederst blev klikket lige så godt som dem øverst. Det taler om kvaliteten og relevansen af ​​indholdet. Hvis dit indhold ikke er relevant, ved brugeren inden for den første screenful og forlader derfor uden nogensinde at skulle læse mere. Mine e-mails, der indeholdt ressourcer, tips og vejledninger til små visitkortmedlemmer, snarere end at udjævne annoncer eller annoncer, så altid en god mængde (dvs. op til 70%) af klikene fra links i bunden af ​​e-mailen.

  Jeg har også prøvet basecamp til et klientprojekt, og mens vi sendte mange dokumenter til biblioteket / lageret, endte jeg med at klienten skiftede til Google-dokumenter i stedet. tak for dine kommentarer.

  bedst,
  Augustine

 24. 35

  Hvorfor ringe til nogen IGNORANT om deres mening om længden af ​​en e-mail? Temmelig tunge ord der for nogens personlige mening. Hvis du ikke kan lide andres mening, hvilken værdi er der i at skrive et langt indlæg om det og henlede opmærksomheden på din underlige besættelse af at påpege folks uvidenhed? BLIV OVER DET allerede.

  Du gør en enorm prøvelse over en person, der pointerer ud fra sin personlige erfaring! Vær den større person, og fortsæt.

 25. 37

  Er du mennesker ude af dit sind ?! Jeg investerer masser af energi i at finde måder, hvorpå mit personale kan bruge mindre tid på at gennemse e-mails snarere end mere. For at komme til sagen: E-mails er i øjeblikket en ukontrollabel distraktion. Hvorfor på jorden ville nogen foreslå, at e-maildybde er en ønskelig funktion?

  • 38

   Richard,

   Personale, der bruger mindre tid på e-mail og mere tid på telefonen eller ansigt til ansigt, er meget mere produktivt, jeg er enig.

   Jeg ville elske at skære ned på mængden af ​​e-mails, jeg har, men længden af ​​indholdet i disse e-mails er ikke så klippet og tørt. Jeg tror, ​​der er gyldige grunde til at have lang kopi kontra kort kopi. html vs. tekst osv.

   Hvis vi vil spare tid på læsning, lad os fjerne kontrakter og anden lovlig mumbo-jumbo. Dette papirarbejde spilder meget mere tid og koster os meget mere i timen for at betale advokater for at dechifrere det!

   Tak for at stoppe forbi!

 26. 39

  Jeg prøvede at bruge basecamp på et af projekterne, og ingen af ​​mine holdkammerater købte det ind. Måske var det projektets virksomhedskarakter, men jeg fandt ud af, at selvom jeg var villig til at bruge tiden på at forstå den finurlige grænseflade, var det ikke de fleste i mit team.

  Det var virkelig svært at ændre milepæle, og hvis visse opgaver var afhængige af hinanden, og du gik glip af et par ting, var der ingen måde at omarrangere opgaver osv.

  Jeg er glad for, at jeg bare brugte den gratis version af det og ikke forpligtede mig til det ved at købe en betalt version. Efter et stykke tid var jeg den eneste, der brugte tavlen osv. Og brugte visse andre funktioner i IM-systemet (et andet af deres produkt). Vores eksperimenter med basecampen som et kvasi-projektstyringsværktøj var en total fiasko. Grænsefladen er lidt finurlig og ikke særlig konsistent (fra 8 måneder siden - jeg har ikke logget ind for nylig tror jeg)

  Jeg tror, ​​de smager for meget af deres egen koolaje, og det hele på min vej eller motorvejs ting vil ikke fungere på lang sigt. Jeg mener, hvis du påstår at sætte dine kunder først, hvordan kan du bagatellisere dem næsten hver tur og pontificere om alt som om du kender hele sandheden, og alle andre er bare en idiot. ?

 27. 40

  "F-bomben"? Hvilken annonce ** che.

  Jeg er sikker på, at 37signaler bryr sig om, at en lys øjne i en dragt ikke længere vil slikke dem.

  Bare rolig ... Jeg er sikker på, at du finder en ny vogn at hoppe på, nu når 37signaler ikke længere er på mode.

 28. 42

  Jeg har brugt Basecamp hos begge mine sidste arbejdsgivere. Jeg har været temmelig kritisk over for det, hovedsagelig fordi Jason Fried & co er ultra-prætentiøs og ærligt talt er alle deres apps den samme database, der munger med en lidt anderledes bagudgående brugergrænseflade. Mens jeg klagede over dem, var jeg også den største bruger af basecamp. Ofte ville jeg blive spurgt "hvor er dokumentationen til dette?" og jeg svarede, "i Basecamp ... hvor det hører hjemme ... ikke?" Til sidst fik den anden mig til at oprette en lokal wiki, der fik en meget mere brug, fordi det tilsyneladende er sværere at få viden i et blogformateret lager af information. 🙂

  Siden jeg startede med freelancing, tænker jeg fortsat, at jeg skal hente en basecamp-konto og udskyde den og vente på, at den bliver nødvendig. Det er ikke blevet nødvendigt endnu ... og nu tror jeg sandsynligvis ikke.

 29. 43

  Jeg er ikke helt sikker på dette, men brug af f-ord kan være noget inspireret af filmen Slanger på et fly, der brugte dette særlige ord overdrevent. Filmen omtales undertiden som "Slanger på et ****** g-plan" på grund af dette.

  Jeg har ikke noget imod, at folk forbander på nettet, så længe det er inden for grænser og i sammenhæng. Hvis ikke, ignorerer jeg det bare.

  • 44

   Den 24., da de er et show for hele familien, må de ikke forbande. Det eneste tilladte udtryk for frustration er "Damn it" - som fik nogle universitetsstuderende til at starte et spil om at drikke et skud hver gang Agent Bauer bruger denne sætning.
   Da forfatterne fandt ud af dette, begyndte de at fodre linjer, der var ”forbandede forbandede forbandelser” bare for at se disse børn tømme 3 skud i træk.

   Bare for at bringe lidt humor tilbage i denne diskussion.

 30. 45

  Min reaktion på "At blive rigtig" kan have været for tidlig, men er ved at blive passende: Dets tema er, hvor sejt det er at være 37signaler og at sælge en $ 19 PDF til de store uvaskede.

  Hold øje med ORGware
  for en meddelelse, soooon. Det vil være den ressource, du leder efter.

  Her er vores Board of Advisers.

 31. 46
 32. 47

  F dig Douglas Karr. Jeg tror ikke et øjeblik på, at 'f-bomben', som du så latterligt delikat udtrykte det, ikke var grunden til, at du tabte softwaren. Du brugte det meste af artiklen på at forsøge at overbevise os om, at den ikke var det, og at du meget klart har fejlet. Jeg tror, ​​at enhver mand med minimalt artikulering, ligegyldigt en hellig 'marketingteknologi' blogger, ville have formidlet indholdet af hans bekymring, hvis der var nogen.

  Som en 'ekspert inden for markedsføringsteknologi' er du sandsynligvis sælger af slangeolie. Så vidt jeg kan vide, skal du være meget dårlig til det.

  F dig Douglas Karr. Du ser også fedt ud.

  • 48
  • 49

   ... godt, jeg gætter på, at veltalenheden i dette svar taler for sig selv.

   Som lang tidslæser af Dougs blog er jeg nødt til at sige, at han aldrig er stødt på som tåbelig.

   Jeez, jeg har aldrig været i 37 signaler, men fra den aggressive måde, de forsvares på, trækkes jeg ikke ligefrem ind i et ønske om at finde ud af mere ...

 33. 50

  @John Beeler: Du ved, at denne taskfreak-ting er ret interessant. Jeg undrer mig over, hvorfor alle rails-apps ser næsten ens ud, har alvorlige problemer med brugervenlighed. (Og du skal bare ”tage det”, fordi DHH eller en anden pontif wannabe fortalte dig det ..)

  @defenders of the cult: SvN og andre af denne corpo-cult har dybest set talt ned til folk. D.Karr har et punkt? hvor er støttedataene eller dokumentet? Ja, jeg kan se det punkt, at for REGISTRATION E-MAILS hjælper det med at gøre dem kortfattede og til det punkt, men du ved, registrerings-e-mails er også vigtige, og folk har nok mening til at finde ud af og prioritere ud fra det.

  Personligt, når jeg modtager en registrerings-e-mail fra, sig en hostingudbyder, og den er 3 sider lang, ikke noget problem, jeg vil ikke have 4 forskellige e-mails, den ene fortæller mig, at kontoen er konfigureret, den anden fortæller mig, at mit shell-id er det andet, der fortæller mig hvor jeg kan finde hjælp og kundeservice fra, og en anden fortæller mig url til webgui for at administrere min konto. Det er bare alt for meget cruft.

  Hvad jeg har bemærket ved 37S er, at de overtræder deres egne regler, og dette gennemsyrer gennem Rails og SvN og alle andre kammerater, som de støtter (TextDrive og Textmate nogen?) Og skubber uden at afsløre deres økonomiske bånd til disse virksomheder.

  Rails hævder at være TØRRE, men det er en frygtelig vittighed! hver app kræver sin egen kopi af rammen! forstår du konsekvenserne af dette? Se på RailsDay2006 virksomheder. Et par hundrede poster vil tage næsten 1.5 GB plads!

  Dette er den mest alvorlige overtrædelse af DRY-princippet.

 34. 51

  Jeg ser, at der allerede er meget diskussion her, men jeg troede, jeg ville tilføje mine to cent. Jeg er ligeglad med forbandelsen. Jeg kan faktisk godt lide ideen. Hele ideen om, at visse ord er mere stødende end andre, er ret dum.

  Men det er ikke hovedproblemet. Jeg kan bestemt se spørgsmålet fra SvN-fyrene. Hvis du siger noget, skal du anføre det med overbevisning og ikke dette udvandet s ***, der synes at være almindeligt. Hvis du er overbevist om noget, så sig sådan og sig ikke noget andet.

  Jeg vil dog tilføje noget til det, som jeg tror mangler i denne situation. Hvis du tog fejl i noget, så indrøm det og gå videre. Der er ikke noget dårligt ved at være forkert. Det stikker måske lidt, men det er det værd at finde ud af, hvad der er rigtigt. Hvis du tager den opfattelse, at 'vi har ret, og det er det', har du forladt fornuftens sti og gået ind i dogmeriet. Jeg siger ikke, at SvN-fyrene har gjort det. De er åbenlyst meget opfattede af, hvad de laver, hvilket fungerer godt for dem.

  Det andet punkt, du fremførte i dit oprindelige indlæg, som jeg synes er værd at gentage, er at komme med påstande uden data for at bakke det op. Det er ekstremt vigtigt, at data er tilgængelige. Sund fornuft er hverken almindelig, og som erfaringen har lært os, kan det til tider også være meget forkert. Et af de vigtigste spørgsmål, som nogen kan stille er: "Ja, det giver mening, men afspejler det virkeligheden (er dataene der)?"

  Jeg har ikke været i stand til at få de mennesker, jeg arbejder med, til at bruge basecamp, men jeg er ikke sikker på, om det nødvendigvis er et problem med Basecamp, eller at de fleste ikke er vant til / klar til at bruge en online applikation i den egenskab. Sikker på, folk bruger e-mail og andre applikationer uden virkelig at tænke over det, men at bruge det konstant kræver reel træning, og medmindre du holder fast ved det, vil det virke unaturligt. Jeg arbejder på et universitet, og fakultetet / personalet her er bestemt repræsentativ for det. De er simpelthen ikke vant til at have de tilgængelige ressourcer, der nu er tilgængelige, og de tager ikke tid til faktisk at lære dem. Og mange gange har de ikke engang brug for det.

 35. 52
 36. 53

  Douglas - hvis du leder efter et miljø uden ord, HTML-e-mail, kan du tjekke vores lead management- og salgsprodukt - http://LeadsOnRails.com. Selvom det ikke er en desktop-app, har den været og fortsætter med at være bygget fra feedback fra den virkelige verden og faktisk lytter til brugere som dig selv.

 37. 54

  Jeg tror, ​​at en del af det med 37'erne er DHH.

  For omkring et år siden var der et indlæg på hans personlige blog (loudthinking.com) i bund og grund slating enhver programmør, der hellere vil have et 9-5 job i stedet for at deltage i en opstart og bruge Rails. Det var den samme implicitte holdning (så vidt du kan udlede tonen fra et webindlæg) - hvis du ikke er enig med mig, er du en idiot.

 38. 55

  Godt indlæg.

  Jeg husker, at jeg så dette indlæg for et år siden, men ikke furoren, der fulgte. På det tidspunkt havde jeg andre ting, der beskæftigede mig, men nu hvor jeg er kommet tilbage til dette, må jeg sige, at 37 handlinger har efterladt en dårlig smag i munden.

  Der er noget med deres holdning. Ja pretensiøs kan være en god beskrivelse. Jeg har været i den modtagende ende af nogle underligt lidet formålstjenlige og korte e-mails fra Jason, og jeg er bare en almindelig bruger.

  Deres magt er bestemt i brandingen, og for det lykønsker jeg dem. Men handlinger som dette er skadelige for dem og tydeligvis mere end de enten er klar over eller bryder sig om at indrømme.

  Hvad Matt fra 37S ikke ser ud til at indse, er at handlinger / ting / objekter bærer * betydning *. Ja bare at citere nogen kan fortolkes som et angreb, hån eller hvad som helst. At sige "vi sagde aldrig ..." er ikke god nok. Det er utroligt uheldig og blodig. Noget ydmyghed går langt. Du kan have det og fortsætte med at "være anderledes".

  Når det drejer sig om deres produkter, stoppede jeg med at bruge Basecamp seriøst, for ligesom mange mennesker fandt jeg ud af, at andre ikke rigtig var interesserede. Jeg tror, ​​at den "enkle" præsentation kan være en barriere. Folk ser ikke styrken, eller hvorfor det er bedre end en række e-mails. Og jeg taler om almindelige mennesker her, der rent faktisk ville have gavn af at stamme e-mail-oversvømmelsen. Det er et godt produkt, men det har brug for en opdatering, som Jason sagde kommer som svar på min sprudlende ros om Highrise.

  Jeg håber dog, at de ikke hviler på deres laurbær igen. Der er et par klare områder i Highrise, som de har brug for at adressere, og som betalende kunde - igen - vil jeg følge dem nøje.

 39. 56

  Fantastisk indlæg! Jeg annullerede også min basecamp-konto for nylig. Vær dog ikke for hurtig til at skifte til en desktop-app, men der er nogle gode basecamp-alternativer tilgængelige nu: Goplan og OnStage bare for at nævne nogle få.

 40. 57

  Kære SirZ, lad os indse det: Vi vil aldrig gerne diskutere værktøjet på deres blog, hvis vi var helt tilfredse med det. Jeg har prøvet basecamp og fundet det helt forkert for vores projekter. Det er trods alt ikke et projektledelsesværktøj. Tjek denne artikel på PCworld.com. Jeg tænker på at skifte til dette Wrike værktøj, det virker virkelig interessant.

 41. 58
  • 59

   Ironisk nok er jeg klient i et firma, der bruger Basecamp lige nu. Jeg ved ikke, at jeg nogensinde sagde, at det sugede ... Jeg følte bare, at det fik en masse hype og ikke levede helt op til det.

   Da jeg bruger det nu, er det største hul på opgavestyring og opgaver. Jeg vil meget gerne prioritere opgaver, tildele dem, få estimater ved afslutningen (timer og dato) og derefter få status på dem (50%, 75%, 100%). De aktuelle funktioner giver alle mulighed for at prioritere og tildele.

   Tak!
   Doug

 42. 60

  Jeg holdt fast ved dem lidt længere, men jeg har endelig haft det med disse fyre. Faktisk satte jeg mit sidste indlæg på deres tavle i dag (gengivet nedenfor):

  ”Nå, jeg har endelig måttet annullere min konto. For mig, når du ser på HR-funktionaliteten og de begrænsninger, de lægger på konti på lavere niveau, er der bare for mange gratis eller lave omkostningsmuligheder derude til at fortsætte her. Det er endnu dyrere, hvis du vil bruge det sammen med andre 37'ers produkter som rygsæk og / eller Basecamp. I stedet for at tage et produkt og gøre det bedre (f.eks. Tilføje HR-funktionalitet til rygsæk) ser 37s ud til at have valgt en sti, hvor du ender med at betale så meget, at det bliver konkurrencedygtigt, og der er næppe nogen integration mellem produkterne. Jeg er også træt af "vi ved, hvad der er den bedste holdning" versus kunderne, der fremsætter forslag. Det er en skam, for lige siden rygsæk blev tilgængelig, havde 37'ere meget løfte for mig, men det er desværre forsvundet. ”

 43. 61

  Hej Doug:

  Dette indlæg har været i spil et stykke tid, men jeg ønskede at få mine 2 cent ind. Vi er meget afhængige af vores PM-software. Dens kaos, hvis vi ikke får vores kunder engageret og vores team. På grund af denne afhængighed bruger vi Vertabase. De giver os god kundeservice, træning og er fokuseret på os - som gode SaaS-produkter skal være.

 44. 62

  FWIW, vi er lige flyttet fra Basecamp til SharedPlan. SharedPlan Central fokuserer på planlægningssiden med anstændig eksekveringsstøtte. Gantt-diagrammer, offlineadgang med en indbygget app til Mac og Windows og indtil videre ingen arrogance; ->

  http://www.sharedplan.com

 45. 63

  Næsten to år efter dette indlæg er jeg interesseret i at høre, hvad du bruger til projektledelse / arbejdssporing i dag.

  Forbliver du tilfreds (set fra et løsningsperspektiv) med din beslutning om at flytte væk fra Basecamp?

  Vi har set en hel del mennesker komme vores vej (http://www.smartsheet.com) fra Basecamp i det forløbne år, hvor nogle nævner lignende grunde til det, du oprindeligt sendte. Andre ser ud til at være på udkig efter en online løsning, der er mindre klik for at redigere.

  • 64

   Dette vil være et spørgsmål, som jeg snart skal svare på, Mark. Jeg er ret sikker på, at det ikke vil være Basecamp - jeg er mere tiltrukket af SaaS-løsninger, der aggressivt driver flere funktioner og integration i deres applikationer. I øjeblikket laver jeg ikke nogen projektledelse - men det skal snart ændres.

 46. 65
 47. 66
 48. 67

  Jeg føler din smerte med projektledelse, jeg elsker det, og det hjælper mig meget, når jeg udfører balancegangen i webudvikling. Joomla har en fantastisk en, der går bag på siden og kan tilgås gennem fronten. Jeg har givet op med at opsætte dette på websteder til klienter, de ser bare ikke ud til at bruge det. Det er så vidunderligt at holde sitets aktiver sammen!

  Jeg vil tjekke den iGTD, jeg har ledt efter noget som dette, og jeg er begejstret for dette værktøj

  tak

 49. 68

  Undskyld her din frustration. Software er mere end teknologi ... det handler om mennesker i knaplinjen. Som medarbejder og bruger opfordrer jeg dig til at tage et kig på Clarizen, prisvindende 2010 online projektledelsessoftware.
  http://www.clarizen.com/
  En stærk projektsoftware med mange elementer som tidsstyring, ressourcehåndtering, økonomistyring og integration med SalesForce, Attask, Google….
  Værd at se på ..

 50. 69
  • 70

   Doug prøvede du nogen af ​​disse værdige konkurrenter, der postede nedenfor, før du flyttede tilbage til basecamp. Personligt var jeg meget frustreret over manglen på organisation og manglende trækkraft, da jeg tilføjede Mac-folk i Basecamp. Endelig snuble jeg på en integreret løsning. Jeg vil kalde det et forretningsøkosystem, der gør det muligt for kolleger, klienter, konsulenter, leverandører, freelancere, bestyrelsesmedlemmer at komme på cloud-samarbejdsvognen.
   Det produkt, jeg bruger, har en fantastisk projekt- / opgavestyringskomponent, en planlægningskalender, gennemgang af workflow, kontaktadministration, fora, live chat, webcam-konferencer, skærmdeling som funktioner, der kan tildeles brugere og grupper, det er sådan fedt nok. Prøv det a http://www.same-page.com

 51. 71
 52. 72
 53. 73

  Personligt bruger jeg Basecamp, fordi det var lettere for mit team at adoptere. Jeg synes, det er vigtigt at have en skybaseret projektstyringssoftware.

  Det kan være en god idé at tjekke mine kommentarer på Basecamp og på de mere forbedrede TeamworkPM

 54. 74

  Vi bruger basecamp på Social Media Magic til at dele ideer og spore klientkontakt. Vi har ikke haft nogen problemer med dem. Jeg er ikke rigtig en, der læser deres blog meget, men det er muligt, det var netop den forfatteres mening. Jeg ville ikke lade en forfatters mening afvise mig fra en så nyttig applikation. Hvordan fungerer den nye applikation for dig? Jeg ser frem til at netværke med dig i fremtiden!

  J. Souza
  SocialMediaMagic.Com

 55. 75

  Der er mange forbedringer af brugervenligheden, der kan foretages i Basecamp. Jeg er overrasket over, at der ikke er mere organisation indbygget i det. Den måde, det fungerer på, er ikke tydeligt stedsspecifikke ting ender, så nye brugere, der kommer ind i et etableret projekt, skal kontakte en anden for at finde ud af, hvor de kan finde ting. (Ja, nogle gange kan du finde ting i søgning, men ikke altid.)

  Jeg er sammen med dig om brugen af ​​'f' ordet. Selvom jeg nogle gange lader et cuss-ord glide, er der ingen undskyldning for ikke at fange det, når du skriver. Jeg tror, ​​det er respektløst over for dine læsere og upassende for blandet selskab. Der er bestemt plads til en forskel mellem, hvordan du snakker, når du er ude med dine berusede venner, og hvad du deler offentligt.

 56. 76

  Der er mange forbedringer af brugervenligheden, der kan foretages i Basecamp. Jeg er overrasket over, at der ikke er mere organisation indbygget i det. Den måde, det fungerer på, er ikke tydeligt stedsspecifikke ting ender, så nye brugere, der kommer ind i et etableret projekt, skal kontakte en anden for at finde ud af, hvor de kan finde ting. (Ja, nogle gange kan du finde ting i søgning, men ikke altid.)

  Jeg er sammen med dig om brugen af ​​'f' ordet. Selvom jeg nogle gange lader et cuss-ord glide, er der ingen undskyldning for ikke at fange det, når du skriver. Jeg tror, ​​det er respektløst over for dine læsere og upassende for blandet selskab. Der er bestemt plads til en forskel mellem, hvordan du snakker, når du er ude med dine berusede venner, og hvad du deler offentligt.

 57. 77

  Der er mange forbedringer af brugervenligheden, der kan foretages i Basecamp. Jeg er overrasket over, at der ikke er mere organisation indbygget i det. Den måde, det fungerer på, er ikke tydeligt stedsspecifikke ting ender, så nye brugere, der kommer ind i et etableret projekt, skal kontakte en anden for at finde ud af, hvor de kan finde ting. (Ja, nogle gange kan du finde ting i søgning, men ikke altid.)

  Jeg er sammen med dig om brugen af ​​'f' ordet. Selvom jeg nogle gange lader et cuss-ord glide, er der ingen undskyldning for ikke at fange det, når du skriver. Jeg tror, ​​det er respektløst over for dine læsere og upassende for blandet selskab. Der er bestemt plads til en forskel mellem, hvordan du snakker, når du er ude med dine berusede venner, og hvad du deler offentligt.

 58. 78

  Der er mange forbedringer af brugervenligheden, der kan foretages i Basecamp. Jeg er overrasket over, at der ikke er mere organisation indbygget i det. Den måde, det fungerer på, er ikke tydeligt stedsspecifikke ting ender, så nye brugere, der kommer ind i et etableret projekt, skal kontakte en anden for at finde ud af, hvor de kan finde ting. (Ja, nogle gange kan du finde ting i søgning, men ikke altid.)

  Jeg er sammen med dig om brugen af ​​'f' ordet. Selvom jeg nogle gange lader et cuss-ord glide, er der ingen undskyldning for ikke at fange det, når du skriver. Jeg tror, ​​det er respektløst over for dine læsere og upassende for blandet selskab. Der er bestemt plads til en forskel mellem, hvordan du snakker, når du er ude med dine berusede venner, og hvad du deler offentligt.

 59. 79

  Whoa! Så bare dette indlæg og læs gennem størstedelen af ​​kommentarerne. Masser af trusser i en flok. Jeg er lige begyndt at bruge Basecamp, og der er en række små ting, der bugter mig ved det. En af dem er, at jeg ikke kan tro, at jeg ikke bare kan skrive en dato, jeg skal vælge en dato fra et pop op-vindue. Virkelig? Gør jeg noget forkert? Vi får se, hvordan det går.

 60. 80

  Disse blogindlæg var fra 2007, det ser ud til ... hvilket fører mig til noget, der virkelig irriterer mig. Hvornår blev dette indlæg skrevet? 2007, 2008, i går? uden en dato-byline, hvordan skal jeg kende de oplysninger, jeg læser, stadig er relevante i dag.

  Jeg er sikker på, at der er gode grunde til ikke at medtage datoen i et indlæg, men fra et brugersynspunkt stinker det.

  btw, jeg bruger stadig basecamp - Jeg er enig, det har dens ulemper, men når det bruges med nogle andre eksterne apps, kan du løse de fleste problemer. Aldrig havde nogen klager fra klienter om, at de var svære at bruge. bare mine 2 cent

 61. 82

  Jeg er stadig en stor fan af 37 signaler, selvom jeg også annullerede min Basecamp-konto. De skabte virkelig unikke og intuitive produkter ... den gang. Nu forventer jeg mere. Jeg er for nylig begyndt at bruge KanbanTool - jeg elsker absolut grænsefladen. Håber jeg en dag fortæller det samme om Basecamp igen.

 62. 83

  Vi brugte Basecamp i flere år, men for nylig (for ca. et år siden) implementerede vi en anden opgavesporingssoftwareløsning fra comindware i vores virksomhed. Mere funktionalitet, flere muligheder og mere innovativ fleksibel teknologi ElasticData. Hvis du ikke har prøvet det endnu - prøv. 

 63. 84
  • 85

   Jeg har ikke konverteret, fordi der er nogle begrænsninger for konverteringen. Men i alle de videoer, jeg har set, ser det ud til, at der er foretaget nogle meget seje brugervenligheds- og brugeroplevelsesforbedringer, der gør det pænt og nemt at hoppe frem og tilbage mellem projekter.

  • 86

   Hej, New Basecamp er godt, men det mangler stadig i mange funktioner som gantt-diagram, sprog, indbygget chat, tidssporing, underopgaver osv.

   • 87

    Jeg tror ikke, de nogensinde vil tilføje et gantt-diagram, og for at være ærlig håber jeg ikke. Vi bruger dem til små projekter med små hold og tilføjelse af Gantt-diagrammer vil få os til at flytte fra deres platform til en af ​​deres konkurrenter.

 64. 88

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.