Jack Welch er forkert

jack welch med suzy welch vindende original imae7nknqeysmu4e

Jeg er så glad for endelig at se en artikel der sætter spørgsmålstegn ved de metoder, som Jack Welch evangeliserer. Jeg tror, ​​han er hensynsløs, ondskabsfuld, egoistisk og grådig. Han havde kun succes ved at få kunder og medarbejdere til at lide. Han kan alene være en vinder, men det var på bekostning af så mange andre, der har mistet.

Jeg kørte hjem i aften og tænkte på, hvornår jeg arbejdede for Landmark Communications. Jeg havde den store fornøjelse at møde Frank Batten Sr., mens jeg var på en ledelsesuddannelse. Nogen spurgte Mr. Batten: "Hvor meget er nok?". Mr. Batten gik ikke engang hen over spørgsmålet. Han sagde simpelthen, at hvis det drejede sig om pengene, ville han have været væk for længe siden. Jeg kan ikke huske hans nøjagtige ord, men han sagde, at hans lykke nu er hentet fra det faktum, at de store mennesker, som han er ansat, og det firma, de har bygget, beskæftiger tusinder af familier. Hans fokus var at fortsætte med at diversificere virksomheden og udvide, så virksomheden fortsat kan støtte så mange.

Mr. Batten er nu pensioneret, men hans tanker har altid været hos mig. Hans idealer var sådan, at han tænkte på 'at vinde' som at ansætte de bedste mennesker, opbygge de bedste produkter og udvide virksomheden for at sikre succes på lang sigt. Så mange mennesker vinder på grund af Frank Batters vision. Jeg forlod Landmark for 7 år siden ... og jeg fortsætter med at 'vinde' på grund af den måde, jeg blev behandlet af Mr. Batten og Landmark.

Faktum er, at du ikke kan kalde det en 'Win', medmindre hele dit hold fejrer med dig. De hjalp dig med at komme derhen, og de fortjener et stykke kredit samt et stykke af belønningen. Selvfølgelig har du risikeret og investeret i deres karriere - det betyder, at det er i din bedste interesse at beholde og respektere dem. Hvis jeg skulle bekymre mig om at få en lyserød slip, fordi en aktiekurs var på vej ned, tror du, jeg vil lægge mit hjerte i mit job? Det er det, vi ser ske med de virksomheder, som disse gribber beder om. Det er simpelthen ubevidst.

Kudos om artiklen! Det er på tide, at nogen rejser sig op!

Hvor mange af jer ved, hvem Jack Welsh er? Har du nogensinde hørt om Frank Batten Sr.? Der er noget galt med det, ikke?

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.