Izotope RX: Sådan fjernes baggrundsstøj fra dine stemmeoptagelser

Izotope RX6 Voice De-Noise

Der er intet mere skærpende end at vende hjem fra en begivenhed, sætte dine studiehovedtelefoner på og finde ud af, at der var masser af baggrundsstøj i dine optagelser. Det er netop, hvad der skete med mig. Jeg lavede en serie podcastoptagelser ved et arrangement og valgte lavaliermikrofoner og en Zoom H6-optager.

Vi havde ikke et dedikeret studieværelse til at optage, vi sad bare ved et bord langt væk fra folkemængderne ... men det hjalp slet ikke. Hvis jeg havde min mixer og nogle studiemikrofoner, kunne jeg have indstillet meget af baggrunden, men disse lavalier-mikrofoner tog hver eneste lille lyd op! Jeg blev knust.

Så vi lavede nogle test med Audacitys værktøjer til fjernelse af baggrundslyde, men hvis vi justerede indstillingerne, begyndte stemmen at lyde wonky. Jeg sendte problemet på mit foretrukne podcastforum og min fantastiske ven, Jen Edds straks anbefales Izotope RX6, et enkeltstående værktøj til reparation af lydfiler.

Uden nogen træning eller endda at se en Youtube-video poppede jeg mit forfærdelige lydspor i værktøjet og klikkede Stemme-støjog næsten vådede bukserne, da jeg lyttede til baggrundsstøjen, forsvandt simpelthen!

Izotope RX Voice De-noise

Hvis du tror, ​​jeg gør dette op ... gik jeg videre og delte et uddrag af resultaterne. Helt overraskende! Sidebesked - Jeg fortalte ikke dette i mit studie, jeg brugte bare en desktopmikrofon på Garageband ... så døm mig ikke.

Izotope RX6 Voice De-noise er i øjeblikket til salg for $ 99 fra $ 129. Dette er et must for enhver podcaster, der kæmper med baggrundsstøj i deres optagelse - fra klik, til brummen, til klipning og meget mere. Jeg har lige brugt den adaptive tilstand og forudindstillinger, men du kan faktisk arbejde på din lydfil, som om den var i Photoshop med et antal indbyggede værktøjer.

Køb Izotope RX6 Voice De-noise

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.