Izotope RX: Sådan fjernes baggrundsstøj fra dine stemmeoptagelser

Izotope RX6 stemmestøj

Der er ikke noget mere skærpende end at vende hjem fra en begivenhed, tage dine studiehøretelefoner på og finde ud af, at der var masser af baggrundsstøj i dine optagelser. Det er lige hvad der skete med mig. Jeg lavede en række podcast -optagelser ved et arrangement og valgte lavalier -mikrofoner og en Zoom H6 -optager.

Vi havde ikke et dedikeret studieplads til at optage, vi sad bare ved et bord langt væk fra mængden ... men det hjalp slet ikke. Hvis jeg havde min mixer og nogle studiemikrofoner, kunne jeg have tunet meget ud af baggrunden, men disse lavalere mikrofoner tog hver eneste lille lyd! Jeg blev knust.

Så vi testede med Audacitys værktøjer til fjernelse af baggrundslyde, men hvis vi justerede indstillingerne, begyndte stemmen at lyde vild. Jeg postede problemet på mit yndlings podcastforum og min fantastiske ven, Jen Edds straks anbefales Izotope RX6, et enkeltstående værktøj til reparation af lydfiler.

Uden nogen træning eller endda at se en Youtube-video poppede jeg mit forfærdelige lydspor i værktøjet og klikkede Stemme-støjog næsten vådede bukserne, da jeg lyttede til baggrundsstøjen, forsvandt simpelthen!

Izotope RX Voice Afstøjning

Hvis du tror, ​​jeg finder på dette ... gik jeg videre og delte et udsnit af resultaterne. Helt opsigtsvækkende! Sidebemærkning - jeg fortalte det ikke i mit studie, jeg brugte bare en stationær mikrofon på Garageband ... så døm mig ikke.

Izotope RX6 Voice De-noise er i øjeblikket til salg for $ 99 fra $ 129. Dette er et must for enhver podcaster, der kæmper med baggrundsstøj i deres optagelse - fra klik, til brummen, til klipning og meget mere. Jeg har lige brugt den adaptive tilstand og forudindstillinger, men du kan faktisk arbejde på din lydfil, som om den var i Photoshop med et antal indbyggede værktøjer.

Køb Izotope RX6 Voice De-noise

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.