Det er tid til at ændre e-mail-marketingstrategier, når ...

Vred direktør

Dine e-mails ser sådan ud:
ændrer denne topica

 1. Måske en emnelinje mere overbevisende og personlig i stedet for "ChangeThis: Issue 46"
 2. Måske nogle linjeskift, så jeg ikke behøver at pakke ind, mens jeg læser (jeg læste det ikke, det var umuligt).
 3. Måske MIME-e-mails med flere dele for at sende tekst til dem, der ønsker et almindeligt udseende, men HTML til de af os, der nyder en veldesignet e-mail.
 4. Måske en overbevisende introduktion?
 5. Måske noget hvidt mellemrum mellem emnerne for at gøre det let at scanne?
 6. Måske overskrifter for at fremhæve de forskellige emner og skelne dem fra beskrivelserne?
 7. Måske en punktopstilling med de links og oplysninger, der er knyttet til hver?
 8. Måske en liste over almindelige links tilbage til webstedet?
 9. Måske en anden E-mail-tjenesteudbyder hvis din er vanskelig at bruge?

Den frygtelige del her er, at Skift dette'byline er:

ChangeDette skaber en ny type medier. En form for medier, der bruger eksisterende værktøjer (som PDF-filer, blogs og internettet) til at udfordre den måde, idéer oprettes og spredes på.

Det er en fantastisk organisation med en enorm mængde materiale til at motivere forandring hos ledere og iværksættere. Det er simpelthen for dårligt, at de vælger at ignorere den eneste kommunikationsmetode, der holder mig tilbage til deres websted.

Jeg afmeldte mig.

5 / 8 / 2008: Selvom jeg abonnerede, modtog jeg denne e-mail i dag. Ikke sikker på hvad der kunne være sket, men det var en enorm forbedring:
ændre dette

3 Kommentarer

 1. 1
 2. 3

  Min favorit er, når en klient forsvarer deres “Issue46” i emnelinjen, og de har hvert nummer i emnelinjen. Jeg hørte faktisk en sige: "Det er således, at vores abonnenter kan organisere arkiverede e-mails i deres e-mail-klient."

  Laver du sjov med mig? Du betaler mig store penge for at fortælle dig, hvordan du får bedre åbne og klik-gennem-satser, men du er ikke villig til at rykke på emnelinjen? Held og lykke med disse målinger ... ..

  ha

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.