Det er ikke deres fejl, det er din

Jeg befinder mig midt i en bog igen, med fire på min tallerken lige nu.
Lille er den nye store

Jeg tog mig op Lille er den nye store, af Seth Godin, i weekenden. Jeg nyder det allerede, selvom Mr. Godin overraskede mig. Havde jeg læst lidt mere om bogen, ville jeg have bemærket, at materialet er en samling af hans arbejde ... Jeg formoder, det er meget som at lytte til et 'Greatest Hits', dejligt at høre alle sangene ... men spekulerer på, hvorfor du ikke gjorde det lyt ikke bare til alle de cd'er, du havde på hylden.

I slutningen af ​​dagen har jeg glemt meget af det, jeg har læst eller hørt fra Mr. Godin. Det er noget, vi alle lider af. Hvor meget af hver bog kan du huske? Heldigvis køber jeg indbundet, fordi jeg ofte henter gamle bøger og gennemsøger dem for inspiration og ideer. Dette er en af ​​disse bøger. Hvis jeg blot tager denne bog op og læser det afsnit, jeg er ved at tale om, har det været 10 gange det, jeg betalte.

Mr. Godin er en utrolig talentfuld forfatter - ofte sætter de mest komplekse situationer i enkle udtryk, som du kan handle på. Ikke mange andre forfattere inspirerer som han gør. Og jeg er sikker på, at ikke mange andre forfattere har følgende, som Mr. Godin gør. Hans læsning fortæller dig ikke, hvad du laver, er forkert eller rigtigt, han stiller blot spørgsmålene og angiver de ting, der får dig til at møde dine situationer.

På side 15 siger Seth:

Hvis din målgruppe ikke lytter, er det ikke deres skyld, det er din.

Det lyder måske ikke som et stort wow, men det er det virkelig. Erklæringen kan omdannes til et antal forskellige lokaler:

  • Hvis dine kunder ikke kan bruge softwaren, er det ikke deres skyld, det er din.
  • Hvis dine kunder ikke køber produktet, er det ikke deres skyld, det er dit.
  • Hvis de ikke besøger dit websted, er det ikke deres skyld, det er dit.
  • Hvis dine medarbejdere ikke lytter, er det ikke deres skyld, det er din.
  • Hvis din chef ikke lytter, er det ikke deres skyld, det er din.
  • Hvis din ansøgning ikke fungerer, er det ikke deres skyld, det er din.
  • Hvis din ægtefælle ikke lytter, er det ikke deres skyld, det er din.
  • Hvis dine børn ikke lytter, er det ikke deres skyld, det er din.
  • Hvis du ikke er glad, er det ikke deres skyld, det er din.

Jeg antager, at pointen er, hvad der er dig vil gøre ved det? Seth fortsætter:

Hvis en historie ikke fungerer, skal du ændre hvad du gør, ikke hvor højt du råber (eller klynker).

Skift hvad du gør. Du har styrken til at ændre. Ændring betyder dog ikke, at du skal gøre det alene. Bed om hjælp, hvis du har brug for det.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.