Det er ikke til dig ...

RedCurry

Der er en thailandsk restaurant i nærheden, der gør et fantastisk stykke arbejde med en række retter. En af mine favoritter er deres Red Curry. Retten er fuld af thailandske grøntsager og er virkelig krydret. Jeg tror ikke, at det er en af ​​deres mest populære retter ... deres Pad Thai og Pineapple Fried Rice ser ud til at sælge som skøre.

RedCurryJeg har aldrig set nogen af ​​mine venner bestille den røde karry ... og jeg ved, at min familie ikke værdsætter det, som jeg gør. Jeg er dog ikke ligeglad. Vi har alle forskellig smag. Pokker, de fleste af mine venner kommer ikke engang med mig til restauranten ... Thai mad er simpelthen for anderledes til at de overhovedet kan teste.

Så ... hvis jeg skulle åbne en restaurant, ville det sandsynligvis ikke være restauranten Red Curry. Sikker på, at jeg måske tester retten for at se, om nogen kan lide den, men hvis jeg vil have restauranten til at være populær, sætter jeg varer på menuen, der tiltrækker kunder. Min mening er ikke ligegyldig, da jeg ikke er protektor.

Store restauranter lyt til deres lånere. De opbevarer de populære tallerkener, tester nye retter og fjerner den mad, som ingen spiser.

Hvad har dette med marketing at gøre? Nå, det er en lignende historie at være et bureau. Vi har nogle klienter, der elsker deres websteder, elsker deres indhold, elsker deres grafik ... men alligevel får de ingen forretninger fra siden. Vi har også udviklet et par infografik til virksomheder, der aldrig har gjort dagens lys, på trods af at de er både smukke og meget informative. Hvorfor? Fordi klienten ikke kunne lide dem ... eller ikke kunne lide noget ved dem.

Når jeg hører en klient sige: “Jeg kan ikke lide det!”, Er det lidt frustrerende. Sikker på, at der er et aspekt af kundetilfredshed, som vi burde møde ... men når din indgående marketing ikke genererer nogen kundeemner, vil du virkelig fortsat være afhængig af dine meninger? Det tror jeg ikke, så jeg fortæller dem, som om det er… ”Men det er det ikke forum du.".

Jeg siger det også til dig. Dit websted er ikke for dig. Din blog er ikke for dig. Din infografik er ikke for dig. Din destinationsside er ikke for dig. Din annonce er ikke for dig. Du køber ikke et kunstværk, som du vil hænge på dit kontor. Dit websted er en gateway for besøgende at opdage dine produkter og tjenester, og det fører dem ind ... fra kundeemner til kunde.

Hvis du ønsker at forbedre din indgående markedsføring og fuldt ud udnytte onlinemedier, skal du begynde at udvikle dine strategier med kunde i tankerne. Hvad tiltrækker dem? Hvad får dem til at klikke igennem? Hvad vil generere flere kundeemner? Din mening kommer ikke langt med online marketing. Det vil teste og lytte til dine besøgende. Husk…

Det er ikke noget for dig.

3 Kommentarer

  1. 1

    Jeg vil lægge en kopi af dette blogindlæg med hvert forslag, vi skriver. Som designteam hører vi før eller senere disse ord fra en kunde, og det er frustrerende, når vi ved, at vi har ramt målet.

  2. 2

    Jeg vil lægge en kopi af dette blogindlæg med hvert forslag, vi skriver. Som designteam hører vi før eller senere disse ord fra en kunde, og det er frustrerende, når vi ved, at vi har ramt målet.

  3. 3

    STOR POST. Jeg tror, ​​at vi nogle gange bliver så begejstrede for at lave et projekt, at vi kan gøre det om os selv, hvilket er det nøjagtige modsatte af, hvad vi skulle gøre. Jeg skrev et lignende blogindlæg om dette for omkring 2 uger siden. Det har en stor besked til det, at vi alle har brug for at høre oftere 🙂 Store ting!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.