Det er ikke til dig ...

RedCurry

Der er en thailandsk restaurant i nærheden, der gør et fantastisk stykke arbejde på en række retter. En af mine favoritter er deres Red Curry. Skålen er fuld af thailandske grøntsager og er virkelig krydret. Jeg tror ikke, det er en af ​​deres mest populære retter ... deres Pad Thai og Pineapple Fried Rice ser ud til at sælge som vanvittige.

RedCurryJeg har aldrig set nogen af ​​mine venner bestille Red Curry ... og jeg ved, at min familie ikke sætter pris på det som jeg gør. Jeg er dog ikke opmærksom. Vi har alle forskellige smag. Heck, de fleste af mine venner kommer ikke engang med mig til restauranten ... Thai mad er simpelthen for anderledes til at de ikke kan teste.

Så ... hvis jeg skulle åbne en restaurant, ville det sandsynligvis ikke være restauranten Red Curry. Sikker på, jeg kan teste skålen for at se, om nogen kan lide den, men hvis jeg vil have restauranten til at være populær, vil jeg lægge genstande på menuen, der tiltrækker kunder. Min mening betyder ikke rigtig noget, da jeg ikke er protektor.

Store restauranter lyt til deres lånere. De opbevarer de populære tallerkener, tester nye retter og fjerner den mad, som ingen spiser.

Hvad har dette at gøre med markedsføring? Nå, det er en lignende historie at være et agentur. Vi har nogle klienter, der elsker deres websteder, elsker deres indhold, elsker deres grafik ... alligevel får de ikke nogen forretning fra siden. Vi har også udviklet et par infografikker til virksomheder, der aldrig har taget dagens lys på trods af at de begge er smukke og meget informative. Hvorfor? Fordi klienten ikke kunne lide dem ... eller ikke kunne lide noget ved dem.

Når jeg hører en klient sige, "Jeg kan ikke lide det!", Er det lidt frustrerende. Sikker på, der er et aspekt af kundetilfredshed, som vi skal møde ... men når din indgående markedsføring ikke genererer nogen kundeemner, vil du virkelig fortsætte med at afhænge af dine meninger? Jeg tror ikke det, så jeg siger til dem, som om det er ... ”Men det er det ikke forum du.".

Jeg siger det også til dig. Dit websted er ikke for dig. Din blog er ikke for dig. Din infografik er ikke for dig. Din destinationsside er ikke for dig. Din annonce er ikke for dig. Du køber ikke et kunstværk, som du skal hænge på dit kontor. Dit websted er en gateway for besøgende til at opdage dine produkter og tjenester, og det fører dem ind fra ... fra kundeemne til kunde.

Hvis du ønsker at forbedre din indgående markedsføring og fuldt ud udnytte onlinemedier, skal du begynde at udvikle dine strategier med kunde i tankerne. Hvad tiltrækker dem? Hvad får dem til at klikke igennem? Hvad vil generere flere kundeemner? Din mening vil ikke komme dig meget langt med online markedsføring. Test og lytning til dine besøgende vil dog. Husk…

Det er ikke til dig.

3 Kommentarer

  1. 1

    Jeg vil lægge en kopi af dette blogindlæg med hvert forslag, vi skriver. Som designteam hører vi før eller senere disse ord fra en kunde, og det er frustrerende, når vi ved, at vi har ramt målet.

  2. 2

    Jeg vil lægge en kopi af dette blogindlæg med hvert forslag, vi skriver. Som designteam hører vi før eller senere disse ord fra en kunde, og det er frustrerende, når vi ved, at vi har ramt målet.

  3. 3

    STOR POST. Jeg tror, ​​at vi nogle gange bliver så begejstrede for at lave et projekt, at vi kan gøre det om os selv, hvilket er det nøjagtige modsatte af, hvad vi skulle gøre. Jeg skrev et lignende blogindlæg om dette for omkring 2 uger siden. Det har en stor besked til det, at vi alle har brug for at høre oftere 🙂 Store ting!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.