Det er ikke indsats, der forbløffer mennesker

OptagetEn seniorudvikler på mit arbejde i dag afslørede en ny rapport, som han havde skrevet i weekenden. Det er en imponerende rapport, der er bygget med SQL-rapporteringstjenester, den fungerer godt, den er nøjagtig, og den er velorganiseret.

Da vi ruller dette ud til vores interne folk, sagde udvikleren, at folk hos virksomheden ville blive forbløffet, men de andre udviklere ville få en latter, fordi de ved, hvor let det var at programmere rapporten. Disse andre udviklere griner måske, men det er ikke dem, der får opmærksomheden.

Jeg svarede udvikleren, at det ikke er en indsats, der forbløffer vores kunder eller vores medarbejdere. De har ingen idé om, hvad der kræves bag kulisserne for at få tingene til at fungere. Og de er virkelig ligeglade (som de ikke burde) så længe det fungerer. Det er ideer, initiativ og mest af alt den virkning, der forbløffer folk. Hårdt arbejde har sin plads, misforstå mig ikke. Når jeg bliver ældre, ser jeg dog flere mennesker, der er forfremmet, vellykkede eller velhavende - ikke fordi de arbejdede hårdt, men fordi de havde gode ideer, godt initiativ eller stor indflydelse.

Det er IDEER, INITIATIVE og mest af alt IMPACT, der forbløffer mennesker - ikke indsats.

Det betyder ikke, at jeg ikke arbejder hårdt. Jeg arbejder konstant - min blog er faktisk en daglig pause for mig. Med frokost og en eftermiddags spadseretur arbejder resten af ​​min tid, i sengen, læsning eller tid med mine børn. Jeg elsker arbejde, det er derfor, jeg gør det. Jeg tror bare ikke, at det er som de gode 'ol dage, hvor' hårdt arbejde betaler sig '. Disse dage er længe bag os! Hårdt arbejde betaler måske regningerne, men det lønner sig ikke i det lange løb. Alt, hvad du har i slutningen af ​​dit liv, er en hel bunke udført arbejde.

Denne udviklers arbejde har muligvis ikke krævet megen indsats - men hans idé, hans initiativ til at udføre det og den indvirkning det vil have på vores kunder vil være noget, som hele virksomheden har gavn af.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.