Er dit websted, din blog eller dit feed geotagget?

En cool måde at finde websteder på er geografisk. Jeg fandt faktisk ud af, at en af ​​mine venner på arbejde havde en blog ved at finde ham på et kort. Der er et antal websteder derude, hvor du kan sende din blogs placering eller websteds placering efter dens geografiske koordinater. Du skal dog faktisk tilføje nogle metatags til dit websted for at blive fundet.

Jeg har ønsket at gøre dette i et stykke tid, men der var virkelig ikke et simpelt værktøj derude til at oprette tags til mig ... indtil nu! I aften har jeg lanceret Adressefiks.

Webstedet kan bruges til at rydde op i adresser, finde din breddegrad og længdegrad og automatisk generere geotags til dit websted, din blog og / eller deres RSS feeds.

Her er en forhåndsvisning:
Adressefiks

Bare kopier og indsæt metatags i overskriften på dit websted eller blog med dine andre metatags. Håber du kan lide det!

FeedPress giver dig også mulighed for at geotagge dit RSS-feed. Du kan kopiere og indsætte din breddegrad og længdegrad i Feedburner under Optimer - Geotag dit feed.

24 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Tak, RoudyBob. Mine børn er hos deres mor til jul ... der efterlader bachelor Doug og hans computer! Jeg har mange projekter som dette, der blev startet og aldrig blev afsluttet. Det bliver en produktiv uge!

 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6

  Jeg har holdt styr på Google. Tro det eller ej, deres kort er stil beta. Hvis du vil bygge en applikation ud af den og har garanteret up-time, tilbyder de en virksomhedslicenseret version.

  Jeg mødtes med en hel del af deres hold ude i Mountain View sidste år og de elsker at se værktøjer som dette, så jeg er ikke så bekymret for det. Det er ikke som om jeg vil ramme deres tærskler med hits!

  Hvad CSS angår, hackede jeg kun en IE CSS derinde. Alt er godt. Jeg ved, det er ikke den bedste metode, men IE suger så slemt, at jeg virkelig ikke lægger meget vægt på det længere. Jeg er klar over, at der måske er mistede seere ... men jamen godt.

  Gå Firefox!

 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11

  Forsøgte det med min adresse i Norge og fik kun en "Undskyld" besked. For sjov prøvede jeg at komme ind i ”Norge”. Jeg måtte grine, da jeg fik resultatet 🙂

  Tak! (og ingen sarkasme der!)

 12. 12
  • 13

   Tak, mapperz ... og god side! Kender du nogen begrænsninger i brugen af ​​emad-geokodningsmotoren? Jeg kan betatest med det for at se, hvordan det går. Det ville også forbedre funktionaliteten, da jeg kunne få brugere til at spørge på en række måder (telefon osv.)

 13. 14

  Begrænsninger er kilden er ikke gjort klart. Men har kontrolleret, at dataene ikke er kroneophav (ved at kontrollere codepoint (postnummerdata) og adressepunkt.
  Det er omkring 93% nøjagtigt i hele Storbritannien.

  Har du nogle eksempler på RSS-feeds?

  Forsøgte at tilføje georss (.xml) til dette
  http://www.acme.com/GeoRSS/about.htm

  Arbejder med BBC Weather RSS

  http://feeds.bbc.co.uk/weather/feeds/rss/5day/id/3366.xml

  men ikke
  http://mapperz.110mb.com/RSS/mapperz_GeoRSS.xml

  mapperz

 14. 16

  Er det bare mig, eller opdateres KML-uddraget ikke, når jeg flytter markøren?

  Alt andet end dette: god idé og meget nyttig ting. Jeg misbruger det bare kraftigt til at tegne polygonlag (dvs. håndkodende LineString-elementer) til nogle google maps.

  Tak.

 15. 18

  Hej, mit navn er Ryan Updike. Jeg laver et Google Earth-projekt i vores geografi-klasse, der fungerer med KML. Ville du være i stand til at hjælpe os med at rette eller få noget af koden bare for at afvise noget af KML-koden? Vi forsøger at lære at kode punktdata som input og derefter dreje et output i xml-kode. Ethvert råd, du kan give, vil blive meget værdsat. Tak for din tid.

  Hilsen,
  Ryan Updike

 16. 20
 17. 22

  Dette er et godt værktøj. Det er rart at finde et brugervenligt geotaggingværktøj som dette.

  Jeg ville ønske, at der var et bibliotek over websteder, der bruger geotagging. Kender nogen en liste?

 18. 24

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.