Belønnes ansvarlig markedsføring?

grøn

For mange år siden, Seth Godin skrev den berømte sætning Tilladelsesmarkedsføring og skrev en fantastisk bog om det. Jeg har en autograferet kopi, som jeg værdsætter, og jeg har købt hver bog siden. Tilladelsesbaseret markedsføring er fantastisk, fordi din kunde har givet dig deres tilladelse til at markedsføre dem - en fin aftale.

Jeg har lige hentet Dyb økonomi: Rigdom af samfund og den holdbare fremtid by Bill McKibben på ordre fra god ven Pat Coyle. Jeg har læst det første kapitel og er hooked. Bogen kanter mod virksomheden 'Save the Earth', men giver et andet perspektiv på det, som jeg sætter pris på.

Jeg er simpelthen ikke en 'grøn af skyld' type person. Jeg er virkelig en person, der tror på kapitalisme og frihed. Hvis du vil køre en SUV, der forbrænder et ton gas, er det din beføjelse. Hvis du vil være uansvarlig og ødelægge verden, så fortsæt og prøv. Selvfølgelig tror jeg også på magtbalancen og demokratiet for at prøve at stoppe dig. Mest af alt tror jeg på personlig ansvarlighed for ens handlinger ... hvilket bringer mig til ansvarlig markedsføring.

Her i Indiana giver de et boliglån til næsten alle. Selvom husene er overkommelige, har Indiana en af ​​de hurtigst voksende afskærmningsrater i landet. Hvor er ansvarligheden for folk, der sælger disse hjem til folk, som de ved ikke har råd til? Hvis en læge ordinerede vanedannende smertestillende midler til en narkoman, ville vi være klar til at kaste dem i fængsel. Men en uansvarlig marketingmedarbejder, der sælger produkter eller tjenester til folk, der ikke har brug for dem, er ikke kun klappet på ryggen, de bliver økonomisk belønnet. Sælg mere til mere ... det er det drivende motto!

Jeg vender tilbage til min note om personlig ansvarlighed et øjeblik ... Jeg tror, ​​at vi er ansvarlige for vores egne handlinger. Jeg tror også, at vi er nødt til at lægge pres på dem, der prøver at manipulere eller bruge folks behov og ønsker. Ansvarlig markedsføring skal have forrang. Ansvarlig markedsføring betyder at markedsføre et produkt eller en tjeneste, du kender nogen har brug for, til en person, der har brug for det. Ansvarlige marketingfolk gør forbrugerne en tjeneste og sparer dem tid eller penge…. ikke solgt dem noget bare for at sælge det.

Inden for det første kapitel af dyb økonomi udfordrer det forestillingen om 'mere er bedre' - en kultur, som både regering og marketingfolk skubber til. Du opfordres konsekvent til at købe det nye legetøj, den nye bil, det nye hus ... forbruge, forbruge, forbruge, og du bliver lykkeligere. Men vi er ikke lykkeligere. Jeg vil ikke gå i detaljer om dette - det hele ligger i min Lykke Manifest. Jeg håber bare, når jeg læser bogen, at den ikke skriger 'grønt', men skubber minimalistiske samfund, der holder sig personligt ansvarlige.

Stop med at sælge mere til mere. Sælg mere ved at finde de mennesker, du kender har brug for det! Hvis målet med din erhvervelse simpelthen er at tempoet i din fastholdelse, sælger du sandsynligvis ikke dine varer til den rigtige mængde - eller måske har du ikke et godt produkt eller en service til at begynde med.

3 Kommentarer

  1. 1

    Min tanke har altid været, at du ikke rigtig sælger, du leverer en service til nogen, der har brug for det. Uanset hvor stor eller lille, vil du altid være mere succesrig i det lange løb (ikke altid på kort sigt), hvis du husker ikke at "sælge", men "tjene". Medmindre naturligvis dit navn er RonCo, og du har noget hvidløgspresse / løghakker / men der er mere en ide, så vil du få succes med folk som mig, der elsker gadgets og ikke kan sove derfor bliver lullet ind købe ting, de ikke har brug for. At tjene, det er virkelig vores mandat på denne jord, er det ikke?

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.