Belønnes ansvarlig markedsføring?

grøn

For mange år siden, Seth Godin skrev den berømte sætning Tilladelsesmarkedsføring og skrev en fantastisk bog om det. Jeg har en autograferet kopi, som jeg værdsætter, og jeg har købt hver bog siden. Tilladelsesbaseret marketing er fantastisk, fordi din kunde har givet dig deres tilladelse til at markedsføre dem-en fin aftale.

Jeg har lige hentet Dyb økonomi: Rigdom af samfund og den holdbare fremtid by Bill McKibben på ordre fra den gode ven Pat Coyle. Jeg har læst det første kapitel, og jeg er hooked. Bogen kanter mod 'Save the Earth' -siden af ​​virksomheden, men giver et andet perspektiv på den, som jeg sætter pris på.

Jeg er simpelthen ikke en 'grøn af skyld' type. Jeg er virkelig en person, der tror på kapitalisme og frihed. Hvis du vil køre en SUV, der brænder masser af gas, er det dit privilegium. Hvis du vil være uansvarlig og ødelægge verden, så prøv og prøv. Selvfølgelig tror jeg også på magtbalancen og demokratiet for at forsøge at stoppe dig. Mest af alt tror jeg på personlig ansvarlighed for ens handlinger ... hvilket bringer mig til ansvarlig markedsføring.

Her i Indiana vil de give et boliglån til praktisk talt alle. Selvom boligerne er overkommelige, har Indiana en af ​​de hurtigst voksende afskærmningspriser i landet. Hvor er ansvaret for folk, der sælger disse boliger til folk, som de ved, ikke har råd til dem? Hvis en læge ordinerede vanedannende smertestillende midler til en misbruger, ville vi være klar til at smide dem i fængsel. Men en uansvarlig marketingmedarbejder, der sælger produkter eller tjenester til folk, der ikke har brug for dem, bliver ikke kun klappet på skulderen, de belønnes økonomisk. Sælg mere til mere ... det er drivmottoet!

Jeg vender tilbage til min bemærkning om personlig ansvarlighed et øjeblik ... Jeg tror på, at vi er ansvarlige for vores egne handlinger. Jeg tror også, at vi er nødt til at lægge pres på dem, der forsøger at manipulere eller bruge folks behov og ønsker. Ansvarlig markedsføring bør sejre. Ansvarlig markedsføring betyder markedsføring af et produkt eller en service, du kender, en har brug for, til en, der har brug for det. Ansvarlige marketingfolk gør forbrugerne en tjeneste og sparer dem tid eller penge…. ikke solgt dem noget bare for at sælge det.

Inden for det første kapitel i Deep Economy udfordrer det begrebet 'mere er bedre' - en kultur, som både regeringen og marketingfolk presser på. Du bliver konsekvent opfordret til at købe det nye legetøj, den nye bil, det nye hus ... forbruge, forbruge, forbruge og du vil blive lykkeligere. Men vi er ikke lykkeligere. Jeg vil ikke gå i detaljer om dette - det er alt i min Lykke Manifest. Jeg håber bare, mens jeg læser bogen, at den ikke skriger 'grøn', men skubber minimalistiske samfund, der holder sig personligt ansvarlige.

Lad være med at sælge mere til mere. Sælg mere ved at finde de mennesker, du kender, har brug for det! Hvis målet med din anskaffelse simpelthen er at få hurtigere din beholdning, sælger du sandsynligvis ikke dine varer til den rigtige mængde - eller måske har du ikke et godt produkt eller en service til at begynde med.

3 Kommentarer

  1. 1

    Min tanke har altid været, at du ikke rigtig sælger, du leverer en service til nogen, der har brug for det. Uanset hvor stor eller lille, vil du altid være mere succesrig i det lange løb (ikke altid på kort sigt), hvis du husker ikke at "sælge", men "tjene". Medmindre naturligvis dit navn er RonCo, og du har noget hvidløgspresse / løghakker / men der er mere en ide, så vil du få succes med folk som mig, der elsker gadgets og ikke kan sove derfor bliver lullet ind købe ting, de ikke har brug for. At tjene, det er virkelig vores mandat på denne jord, er det ikke?

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.