Er det virkelig "sociale" medier?

Sociale medierJeg har 36 venner Facebook, 122 forbindelser på LinkedIn, 178 medlemmer i min MyBlogLog community, et par dusin på MySpace, omkring 60 venner på Yahoo! Instant Messenger, 20 på AOL Instant Messenger og kæmpestore 951 kontakter til Plaxo! Jeg er også på Ryze, MyColts.net, Jaiku, Twitter og jeg læste om et dusin venners blogs (blandt de omkring 300 andre feeds, jeg indsamler og gennemgår).

Jeg er flov over at fortælle folk, at jeg har tre internetkonti ... ikke en. Min telefon er tilsluttet, mit hjem er tilsluttet, og jeg har en T-Mobile-konto for adgang fra Starbucks and Borders (hvor jeg do faktisk mødes med venner). Jeg har det selvfølgelig også på arbejde. Du kan grine, men chancerne er, at du også bliver forbundet på samme niveau om få år. Det er bare min karriere og hobby.

I betragtning af alle de sociale medier, jeg er en del af, er jeg virkelig så social?

Second LifeJeg talte med nogle nonprofit marketingfagfolk forleden, og jeg forsøgte at forklare Second Life til dem. Prøv at forklare Second Life til professionelle marketingmedarbejdere, og du kan ikke lade være med at få nogle latter og snickers. Endelig sagde nogen:

”Dette lyder ikke så socialt for mig. Det lyder asocialt. ”

Personlig note: Second Life er bestemt et niveau af uber-geekdom, som jeg ikke stræber efter at opnå. Jeg har nok udfordringer med mit første liv end at arbejde på et andet.

Jeg tror, ​​hun var død. Dette er slet ikke socialt. Socialt kræver mere end at se, læse eller lytte ... der genkendes folks kropssprog, tiltrækningskraft, berøring, lugt ... blot at se i deres øjne.

Nogle gange når jeg er dybt engageret i mit arbejde, kommer min datter på computeren bag mig (bogstaveligt talt 6 meter væk) og IM mig ... “Hej far! lol ”(hun er 13). Jeg vender mig normalt og begynder at grine ... det betyder, at jeg har været på computeren længe nok og har brug for at bruge lidt tid væk fra skærmen. Heldigvis spreder hun sig over min stol og bugger pokker ud af mig, indtil jeg træder væk fra den bærbare computer. Jeg er heldig at have nogen der bryr sig nok om mig til at gøre det.

Hjernekonti

TelosianI 2000, a abe styrede en arm via Internettet. Nu er der endda en opstart, kaldet Numenta, der arbejder på at matche kunstig intelligens med menneskelig intelligens.

Dette begynder at minde mig om telosianerne i den første Star Trek-episode. De var de grimme fyrer med store fede hoveder, der ville holde folk fange ved at skabe illusioner i deres hoveder telepatisk. (Sig mig, at du husker det episode, "The Cage". Det var pre-Shatner endda! Den dyreste pilot på NBC).

Vi plejede kun at være forbundet på arbejde, så derhjemme, nu på vores mobiltelefoner ... er hjernen virkelig den næste? Vil vi endda have nogen form for liv uden for Internettet? Det bliver lidt skræmmende, ikke?

Åh sikker, hvis vi kan oprette forbindelse via hjernen til internettet, skal du bare tænke på, hvor hurtigt vi kunne skrive og implementere kode. Jeg kunne bygge en udviklerfarm med piped i kaffe og mashed pizza via mave rør og bygge One Point Five Life. (Et eller andet sted imellem første og andet liv).

Lyder heller ikke for socialt for mig. Jeg har brug for at komme ud mere.

PS: Hvad tror du, at Brain 'Net-konto vil køre?

4 Kommentarer

 1. 1

  Er dette et dårligt tidspunkt at fortælle dig, at du gik glip af en STOR koncert på The Lawn fredag ​​aften, eller et godt tidspunkt at minde dig om, at din tilstedeværelse blev savnet? Held og lykke med din lejlighedsvise frakobling. Det har tjent mig meget, meget godt. Jeg har måske lidt mindre viden, men jeg føler mig bestemt mere forbundet med mennesker.

 2. 3

  Sluk din telefon fra tid til anden.

  Sluk for e-mail fra tid til anden.

  Gå og se bjergene og skovene og havet!

  Intet behov for Second Life, nej, thx!

  Jeg har nok teknologi i min første liv nu! 🙂

  Cheers!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.