Er det? Kan det være? Den første APUI ER her ...

Pipes APUI (Application Programming User Interface) kan være her. Jeg har øje med Yahoo! Pipes, en motor, hvor brugerne kan filtrere og manipulere RSS feeds.

Dette er dog kun starten og bliver spændende at se. Jeg talte om behovet for dette i slutningen af ​​sidste år og forudsagde at 2007 ville være året for GUI integrationsinteraktion, og jeg tror virkelig, det er udbrudsåret.

Hvis Yahoo! Rør kan bruges til at manipulere RSS, det er et kort trin at flytte fra RSS til andre XML API og webtjenester. Jeg stoler på, at disse grænseflader bliver så utroligt robuste i de kommende år, at behovet for udviklere måske begynder at falde.

Pipes

Der er stadig meget arbejde at gøre ... men dette kan revolutionere internettet og virkelig tage bygningsapplikationer til det næste niveau. Hurtig programmering går fra uger til timer til minutter for at transformere data, filtrere dem og udløse hændelser baseret på dem. Forestil dig at sidde som en marketingmedarbejder og blot 'flow-chart' din næste kampagne ... ingen skrivekode, ingen softwareomkostninger, ingen udviklere, ingen projekter, der er overbudgette og for sent.

Her er min næste forudsigelse ... behovet for softwareudviklere vil fortsætte med at stige i de næste par år, muligvis ind i det næste årti; efterfølgende vil behovet for udviklere begynde at falde, da folk simpelthen bruger APUI'er på virksomhedsniveau til at bygge deres software, arbejdsgange, interaktioner og databehandling ud.

Dette er spændende!

2 Kommentarer

 1. 1

  Første meget korte indtryk er, at det ligner konceptet, hvordan Demicrons Wirefusion gør det muligt at bygge java-apps ...

  Drop et "modul", knyt det til andre, definer parametre og udgiv.

  Jeg ville bare ønske, at Demicron ville komme ud med en Wirefusion “lite”, der faldt noget af 3D-understøttelsen og øgede noget af 2d-billedmanipulationen ... men det er for et andet indlæg.

  • 2

   Vi kommer derhen! Jeg husker at have brugt Sagent Solutions for et par år siden, og det var en ETL GUI, der skrev XML-planer. De var halvvejs der med fantastisk træk og slip-funktionalitet. Vi kunne skrive planer i timer i stedet for uger med det. Jeg har ventet på nogen til at 'webify' dette i nogen tid.

   Med fremkomsten af ​​Web Services er jeg virkelig overrasket over, at ingen har bygget en GUI til at læse en WSDL, som du kunne bruge til at opbygge en online træk og slip-grænseflade. Jeg er så begejstret, fordi dette bestemt er 1 skridt nærmere. Jeg håber, at Yahoo "demokratiserer" rør og giver tredjeparter mulighed for at bygge deres egne moduler.

   Jeg er ikke en Java-fyr, selvom jeg har skrevet nogle. De ser ud til at være det stille flertal, når det kommer til udvikling. Da Suns indflydelse fortsætter med at vokse, håber jeg Java gør det også. .NET efterlignede bestemt nogle af mulighederne, og jeg bemærker, at andre platforme lettere anvender Java. Jeg bliver muligvis nødt til at lave nogle flere lektier på Java. 🙂

   Jeg skal tjekke ud Trådfusion. Tak!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.