Er e-mail død?

e-mail død

e-mail dødDa jeg læste den nylige historie om en IT-gruppe i Storbritannien, der forbød e-mail, Jeg var nødt til at stoppe op og tænke på min egen aktivitet dagligt, og hvor meget e-mail frarøver mig en produktiv dag. Jeg stillede spørgsmålet til vores læsere via en Zoomerang afstemning og meget få troede, at e-mail snart skulle dø.

Problemet er efter min mening ikke e-mail. Når e-mail bruges effektivt, er det utroligt effektivt. At have en skriftlig, kortfattet kommunikation, der tydeliggør mål og processer, gør det nemt for folk at handle på disse e-mails. Jeg tror ikke, at det britiske firma hjælper sig selv ved at blokere en almindelig kommunikationsproces, der er universelt vedtaget. De kunne simpelthen have sat nogle regler for engagement i, hvordan de administrerede deres e-mail internt.

Problemet er SPAM og processen hvorved vi Hold mig opdateret til e -mail. I 20 år har vi ikke ændret noget i e -mail -abonnementsprocessen. Store e -mails fra gode virksomheder fortsæt med at blive blokeret, mens spammere fortsætter at få e-mail igennem. Virkningen på produktiviteten (og miljø) er utroligt.

Indtil en internetudbyder (internetudbyder) træder op med en ny metode, fortsætter problemet. Min anbefaling er, at Google Apps udvikler en tilladelsesregistreringsproces for marketingfolk og administrerer opt-in på deres egne servere. Virksomheder som mine kunne registrere vores domæner hos internetudbyderen og slukke for enhver kommunikation, der ikke er tilladt. Hver gang vi tilmelder os et nyhedsbrev, registrerer opt-in sig hos internetudbyderen ... ikke ESP (e-mail-udbyder). Internetudbyderen behøver ikke noget andet ... de kunne bare blokere al e-mail undtagen de tilladte publikationer.

infografik over brug af e-mail

Infographic af Synlige gevinster.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.