De spørgsmål, der ikke stilles om Ello

hallo spørgsmål

Jeg er sikker på, at nogen stiller disse spørgsmål, men jeg vil alligevel tage et stik ved det, fordi jeg ikke har fundet dem. Jeg deltog ello ganske tidligt - takket være min ven og andre medarbejdere i marketingteknologi, Kevin Mullett.

Straks inden for det lille netværk strejfede jeg rundt og opdagede nogle fantastiske mennesker, som jeg aldrig havde mødt før. Vi begyndte at dele og tale ... og det var ret forbløffende. Nogen kommenterede endda, at Ello havde det nyt netværksluft. I løbet af weekenden tilbragte jeg mere tid der end på Facebook ... for det meste at se billeder og opdage mennesker.

Hvorfor har vi brug for Ello?

Den øjeblikkelige brummer omkring Ello og massiv vækst fortæller mig en ting: Vi er ikke tilfredse med de netværk, vi har. Nogle mennesker fokuserer på det faktum, at Ello ikke har masseadoption, andre fokuserer på funktioner. De mangler begge sagen. Det handler ikke om vedtagelsen eller funktionerne, det handler om, hvorvidt netværket fremmer forbedret, sund kommunikation mellem mennesker.

Er Ello svaret?

Nej, ikke efter min mening. Jeg ved, at Ello er beta, men de har været klare over deres vision af skriver et manifest:

Dit sociale netværk ejes af annoncører. Hvert indlæg, du deler, hver ven, du laver, og hvert link, du følger, spores, registreres og konverteres til data. Annoncører køber dine data, så de kan vise dig flere annoncer. Du er det produkt, der er købt og solgt.

Det angiver ikke dette, men jeg vil omskrive en smule og sige, at Ello mener, at en tilknytning til virksomhedens dollars er en udsalg, at virksomheder er fjenden.

De tager fejl. Mennesker har forhold til virksomheder, produkter og tjenester hver dag - og de fleste af os sætter pris på disse forhold. Virksomhederne, der bygger de produkter, jeg køber, er ikke min fjende, jeg vil have dem til at være min ven ... og jeg vil uddybe mit forhold til dem.

Jeg vil have dem til at lytte til mig, svare på mig og kommunikere personligt til mig, når de ved, at jeg vil være interesseret.

Marketing på sociale medier fejler os

I de tidlige dage af Facebook fik virksomheder lov til at oprette sider for at opbygge deres samfund og fremme forhold ud over folk med de mærker, de værdsatte. Det var løftet om social media marketing - at vi ikke behøvede at skubbe annoncer foran alle og tvinge dem gennem en tragt af afbrydelse for at forsøge at presse et par salg ud. Virksomheder og forbrugere kunne gensidigt kommunikere med hinanden i en smuk, tilladelsesbaseret grænseflade.

Vi byggede vores samfund og engagerede ... og så trak Facebook tæppet ud under os. De begyndte at skjule vores sideopdateringer. De tvinger os nu til at annoncere for netop de mennesker, der anmodede om engagement!

Annoncering på sociale medier er de facto crap standard for markedsføring - uændret siden det første direct mail-stykke, den første avisannonce eller den første søgemaskineannonce trak vores opmærksomhed væk fra det indhold, vi var interesseret i. Annoncering på sociale medier er en fiasko.

Er Ello anderledes?

Et par dage efter at have brugt Ello blev jeg efterfulgt af @domdom. Jeg er nysgerrig efter alle, der følger mig, så jeg klikkede igennem og straks grimaced. Ausdom er et logo, og deres opdateringer skubber deres produkter. Uh ... den første SPAM har ramt Ello. Jeg tvivler på, at Ausdom er det første mærke der, men de var de første, der fulgte mig, så de fik omtalen.

Min forudsigelse er, at Ello nu vil blive overskredet med brandkonti (meget som Twitter har) uden differentiering eller begrænsninger. DETTE er problemet, mine venner. Mens vi ønsker at skabe relationer med mærker, ønsker vi ikke, at de skubbes ned i vores hals. Det er ikke køb og salg af data, der generer mig på sociale medier (selvom regeringens adgang til det skræmmer mig helvede), det er afskyen af ​​dårlig markedsføring af sociale medier, der bugter mig. Ello vil snart blive overskredet og ødelagt, medmindre de først fortæller dette om mennesker og indeholder mærkerne.

Det sociale netværk, vi har brug for!

Det vil jeg gerne giver ethvert mærke mine data, så længe jeg leverer dem til dem i bytte for en bedre bruger- og marketingoplevelse. De behøver ikke købe det. Jeg ønsker ikke, at et firma bare skal kunne tilmelde sig en platform og begynde at tale med mig. Jeg vil have dem til passivt at vente, indtil jeg foretager det første træk.

Ello er ikke svaret og vil ikke være svaret at dømme efter deres manifest. Men der er ingen tvivl om, at vi er sultne på forandring! Vi har brug for noget andet end Twitter, Facebook, LinkedIn og Google+. Vi ønsker et netværk, hvor der er begrænsninger, der sætter ansvarlig forbruger og hjælpe marketingmedarbejderen opbygge respektable relationer med kundeemner, kundeemner og kunder.

Virksomheder finansierer denne type netværk. Virksomheder betaler tusindvis af dollars for værktøjer til at overvåge og reagere på sociale mediesamtaler, de betaler helt sikkert et abonnementsgebyr til et netværk, der giver en gratis grænseflade til forbrugere, men som gør det muligt at skabe og vokse tilladelsesbaserede relationer. PS: Jeg kastede en gang et produkt som dette til en inkubator, og det blev sendt videre. Jeg ville ønske, at jeg havde finansieringen til at bygge det!

Send mig invitationen, hvis du har fundet netværket!

5 Kommentarer

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

    Jeg ved, at jeg er en gammel mand, fordi jeg i hemmelighed håber, at folk kommer til et punkt, hvor de indser, at de kunne have meget bedre indhold, hvis de var villige til at betale noget.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.