Er domæne parkering umagen værd?

ParkeringNej ... eller måske ikke. Ikke for mig, alligevel.

Hvad er domæne parkering? Det er når du har en god idé til et domænenavn, skal du kontrollere, om det er købt. Det er ikke ... så du køber det. I stedet for at bruge domænet til et websted parkerer du det. Domæne parkering er et middel til ekstra indkomst, og nogle af de største ejere af domænenavne tjener millioner på det. Der er to måder at tjene penge på domæneparkering:

 1. Folk skriver undertiden en URL snarere end at søge efter det. Hvis du tilfældigvis har domænenavnet, kan du placere relevant reklame på landingssiden. Hvis folk klikker på reklamen, får du betalt af annoncøren.
 2. Folk vil have domænenavnet, så de giver dig et tilbud.

Da jeg læste en artikel i dag, mindede det mig om en test af denne forretning, som jeg havde brug for at rapportere om. For over et år siden læste jeg om et par websteder i Business 2.0-magasinet, der tilbød Domain Parking-ressourcer. På det tidspunkt Sedo var et af domæneparkeringsselskaberne, der ikke havde nogen forhåndsafgifter. Jeg skrev et blogindlæg om, at jeg ville give det et skud.

Det domænenavn, som jeg havde held og lykke med, var navyvets.com. Efter et år med at have domænet parkeret havde jeg 93 hits, der tjente $ 1.22 uden tilbud til salgsprisen på $ 2,500. Da jeg betaler $ 14.95 om året for hver fornyelse af domænet, er det et godt tab.

Det var mit bedste link.

Der er selvfølgelig måder at få dette til at fungere. Hvis jeg havde tusindvis af domænenavne parkeret hos en registrator, der tilbød mig lavere satser, klarede jeg selv annonceringen ... muligvis at sætte indhold på webstederne med adfærdsmæssig reklame - jeg kunne give en fortjeneste. Hvis jeg tjente en dollar om året på hvert navn, kunne jeg købe 100,000 navne og tjene en pæn indkomst. Men jeg har ikke tid til det. De bedste navne er også allerede købt op, så det tager meget tid at bare vente på udløbne domæner eller en masse penge for at forsøge at købe andre, der kan vende en krone eller to.

Så min domæneparkeringskarriere er næsten forbi. Mit sidste skud vil være at placere mit bedste domæne i Sedo til $ 39 for at have det på forsiden for at se, om jeg kan finde en køber. Jeg vil pege resten af ​​mine domæner på denne blog, som genererer en meget bedre klikrate på sin reklame end Sedo ($ 0.10 EPC). Jeg fortæller dig, hvordan det går!

12 Kommentarer

 1. 1

  Du har påpeget nogle af de virkelige problemer med domæne parkering ” som det i øjeblikket eksisterer. Du skal enten have et par domæner med høj trafik eller et antal domæner, der gør det lidt bedre end at betale for sig selv.

  På den anden side parkerer nogle af mine domæner regelmæssigt bedre end de gør med indhold og AdSense-annoncer på dem.

 2. 2

  Domæne parkering fungerer IKKE, det spilder bare tid, medmindre du har 100+ 200+ gode domæner at prøve, registrere få domæner og ønsker at få fortjeneste er en drøm, spild ikke tid

 3. 3

  Hvis et domænenavn genererer mere indtægter end reg-gebyret, er det bestemt værd at parkere det. Find en 100 af denne type domæne, og du kan generere en god indkomst

 4. 4
  • 5

   Kan ikke modstå at kommentere her om domainzaar.

   Åh gud. Hvilket spild af penge. Specifikt mine penge, mine $ 100.

   Thomas - eller hvad som helst han hedder - var meget nyttigt med at udveksle e-mails, da jeg prøvede at betale, men efter downloadet ... .. hej nogen hjemme ??? Mange e-mails både direkte og via deres webstedsformular. Ikke noget! Intet svar.

   Hvilken bummer!

   Dette script er IMHO spild af $ 100.

   Der er gratis scripts til rådighed, der rent faktisk fungerer.

   Spild ikke dine hårdt tjente penge ved at sende dem til domainzaar.

 5. 6

  Jeg købte fra domainzaar sidste år, den største fejltagelse.

  Jeg havde et anstændigt domænenavn (bas3.com) og installerede domainzaar-softwaren på det, den næste uge havde nogen kapret min DNS og pegede det på hans websted. DZ opbevarer administratoradgangskoden i almindelig tekst i en tilgængelig tekstfil.

  Jeg bad programmøren om at ordne dette, ventede 2 måneder og droppede det.

  Jeg arbejder nu på at få en hostet løsning til domæneparkering op, som hurtigt kan implementere et nøgleordsbaseret 5-siders websted inden for et minut eller deromkring. Jeg tænker på, hvordan jeg skal betale for det, skal jeg tage% rabat på toppen? skal jeg have et årligt gebyr for et begrænset antal domæner? skal jeg tillade at have det som et produkt, der kan downloades?

  dette er ting, jeg har tænkt mig at spørge mig selv, koderen bliver fortrolig med webapps aPI er tilgængelige over hele nettet, jeg skal bare designe og markedsføre det.

 6. 7

  Domain Zaar er en fidus, en falsk og en fejl for enhver, der overvejer at købe produktet. Softwaren fungerer ikke som beskrevet, og der er ingen support. Hvis du ikke har noget imod at skille dig fra $ 99, skal du gøre det ... dit produkt fungerer ikke ordentligt og vil aldrig høre noget fra Zaar Scam-manden igen. Fidus By.

 7. 8

  Hej børn,

  Alt forkert. Prøv fabulous.com og hitfarm.com - skal dog komme på deres premium-programmer. Startede for et par år siden og fik nu 12,000 / måned til at tage hjem, 23,000 / mo brutto.

 8. 9

  Domæne parkering er for dovne mennesker, der ikke kan komme til at lave automatiserede mikrosites til deres domænenavne. Ulemper ved domæne parkering er, at du kun tjener 30% af dit potentiale, og at du ikke bygger aldersfaktoren for dine domæner.

  Douglas, tak for denne diskussion. Et lille råd, hvis du ikke har noget imod det: Skift din registrator. Jeg betaler aldrig mere end $ 8 til $ 9 for fornyelse. $ 14.95 er alt for høj, alt for høj !!! Du kan let spare $ 6 på hvert domænenavn. Det lyder som bønner til et domæne, men giv det en hurtig beregning, hvis du har, siger, 100 eller 1000 domænenavne ... Mange domæner kaster nye biler og luksusferier til deres dyre registratorer 🙁

 9. 10

  Dette er det mest latterlige blogindlæg om domæneregistrering og domæneparkering, jeg har læst i lang tid. Domæne parkering har sine fejl og mister glans for hvert år, der går, men virkelig gode generiske domænenavne tjener stadig deres ejere gode penge (det er hundreder til tusinder af dollars om dagen i modsætning til dit tåbelige eksempel på en dollar pr. 100,000 domænenavne, hvilket ville være et stort tab, når du tager hensyn til fornyelsesgebyrer.) Og at basere din mening om at dabbe i domænevand med virkelig dårlige domænenavne, som en reel domæner aldrig ville gider at eje, endsige park, er en anden fejltagelse. Hvis noget, og enhver domæner ville fortælle dig, ville du have en bedre mulighed for at tjene penge på og / eller vende dit domæne ved at udvikle det. Kun visse typer generiske domænenavne klarer sig godt, mens de parkeres, og navyvets.com er ikke en af ​​dem. Det er bedre at sammenligne æbler med æbler i stedet for at sammenligne æbler med broccoli. Siger det bare'

  • 11

   Wow - ikke sikker på, at jeg fortjente prisen for 'det mest latterlige blogindlæg'. Jeg er faktisk enig med dig. Jeg sagde bare, at det ikke var noget for mig, og jeg leverede nogle understøttende dokumenter. Andre mennesker kan synes, det er en ganske rentabel virksomhed ... bare ikke mig.

 10. 12

  Domænenavn Parkeringskoncept Hjalp Jeg er besøgt Sedo ..Site For oplysninger om domænenavn PARKERING. Det er dejligt .U kan også købe et domænenavn På webstedetTucktai.com& sælge det ved hjælp af bulkregistrering. U kan oprette et websted For domænenavnet Parkering og sælger kan du også være forhandler af webstedet ..

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.