Er en visuel forretningsplan det rigtige for dig?

Depositphotos8516542 s

Indiemark er et e-mail marketing bureauog mit tredje forretningsforetagende. Mine første to bestræbelser startede langsomt, voksede organisk og heldigvis begge sluttede med et Big Bang. Nu hvor økonomien har vendt hjørnet, synes Indiemark at være på samme kurs.

Indtil nu har jeg startet (men aldrig afsluttet) snesevis af klassiske forretningsplaner. Du kender ... det 25 sider lange tekstrige sort. Jeg formoder, at det er fordi jeg er for højhjernet eller for utålmodig eller begge dele. Så jeg plejer bare at vinge det med en "forretningsoversigt", men ønsker hemmeligt, at jeg havde taget mig tid til at kortlægge mine langsigtede og kortsigtede strategier mere detaljeret.

Så denne gang har jeg udarbejdet en visuel forretningsplan.

Nedenfor finder du den parrede version. Den leveres også med en ledsagende Tactical Guide, som ikke findes her. Det er for saftigt.

Visuel forretningsplan

Venligst ... fortæl mig hvad du synes!

6 Kommentarer

 1. 1

  Jeg er enig - dette er en fantastisk idé, så længe den ledsages af mere "saftige" detaljer (som du kalder det). Det betyder ikke noget, hvem du målretter mod (f.eks. Venturekapitalister, engle, banker, potentielle medarbejdere osv.), Folk er visuelle og tror jeg virkelig sætter pris på kreativitet i at udtrykke traditionelle typer indhold (f.eks. Forretningsplaner). Dejligt arbejde, Scott! 😀

 2. 2
 3. 3

  Jeg deler dit mål om at få forretningsplaner kort nok til at være nyttige. 25 sider? Ingen vil nogensinde læse. 1 side? Det fastgøres ved siden af ​​alles skærm og overvejes ofte.

  Når det er sagt, tror jeg ikke dette eksempel fungerer. Jeg kan virkelig godt lide, at det definerer et økosystem af interessenter, hver med forskellige behov og adfærd. Det forbliver dog på et for højt niveau. Det er mere et øjebliksbillede end en plan, for meget hvad og hvem, ikke nok af hvordan.

  En effektiv forretningsplan - og den kan udføres på en eller to sider - skal forbinde mission og mål på højt niveau med specifikke taktikker og handlinger. Du har udfordret min tankegang ved at inkludere en så rig diskussion af Hvem, men til sidst føler jeg ikke, at du er gået langt nok til at gøre dette handlende.

  Vil meget gerne fortsætte med at diskutere!

  mp Friedman
  info@fastgrowth.biz

 4. 4

  @mark Du har ret. Denne visuelle medhjælper tjener kun til at give vores team (og minde os om) landets læg eller universet som det var. Hvad der mangler er vores mål, opgaver og benchmarks. De bor i et ledsagende bindemiddel med tre ringe mærket som 'Taktiske operationer'. Den består også af tekst / grafik og er meget kortfattet, men mere redigerbar og tilpassbar.

  @Katie og @Dave Tak for de venlige ord. Jeg har virkelig nydt godt af og haft fordel af denne proces. Plus, det var lidt sjovt.

 5. 5

  Hvis intet andet får mig til at tænke. Jeg er ny på forretningsplanen og havde en pokker af gang med at afslutte en standard Bp. Dette er dog noget, jeg kan gøre, noget der kan hjælpe med at nedbryde de barrierer, som jeg synes at have opbygget omkring planlægning af en "typisk" virksomhed. Især når det ikke er det, jeg vil have.

  Tak for deling.
  Jeremy

 6. 6

  Fortæller historien, så alle forstår forretningsplanen / strategien, så du har en bedre mulighed for vellykket udførelse.

  Tak fordi du delte
  Jason

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.