WordPress iPhone-plugins: administrator og tema

Siden opdatering af min blog og putning WordPress på Amazon S3, Jeg har været i stand til at fjerne caching-plugins. Caching-plugins fungerede dårligt sammenlignet med at skubbe alle mine billeder til S3. (Min første måneds regning: $ 0.50).

Jeg er klar over, at caching kunne presse nogle ekstra ydelser ud af mit websted ... men det ville forhindre mig i at opdatere webstedet med tilpasninger til iPhone, Blackberry og andre mobile enheder. Problemet er, at en besøgende kunne besøge siden på en håndholdt enhed, den bliver cache, og den næste person får den samme håndholdte version i deres fulde browser. Caching og dynamiske temaer blander sig ikke godt.

iPhone-preview.png Det første plugin, jeg fandt til smukt optimering af temaerne til både iPhone, Blackberry og andre håndholdte enheder, er WordPress Mobile-udgave plugin.

Dette plugin blev udviklet af Crowd favorit. Jeg testede pluginet på en iPod Touch og min Blackberry, og begge synspunkter er fantastiske. Kudos til udviklerne af dette plugin til at optimere visningen og navigationen til både Safari på iPhone eller iPod Touch såvel som Blackberry og andre enheder.

Én note om installation af dette plugin, det kræver en anden installation end de fleste plugins. Du skal først uploade temaet til temakataloget, derefter uploade og aktivere pluginet. Heldigvis fortæller forfatterne dig endda, når du installerer det forkert. 🙂

iPhone WordPress-administration

iphone-wordpress-admin.png Det andet spændende iPhone-plugin, jeg fandt, var WPhone. WPhone giver dig faktisk mulighed for at administrere WordPress fuldt ud inden for en administrationspanel optimeret til Safari på iPhone eller iPod Touch. Meget cool!

Jeg har ikke installeret dette plugin, da jeg normalt laver noget avanceret 'tinkering' med hvert af mine indlæg, men for jer folk, der leder efter en godhed på iPhone WordPress, ser det ud til at være et godt plugin!

Da indholdsstyringssystemer fortsætter med at udvikle sig, håber jeg, at udviklerne integrerer mobilbrowser og mobilenhedsintegration som en del af deres strategi. Carl Weinschenk har en fantastisk artikel, der beskriver de kommende mobile browser-krige.

Med Opera Mobile downloadet over 40 millioner gange, og iPhone tegner sig nu for 0.19 procent af browsing over hele verden ... mobiloptimering bliver snart meget mere af en konkurrencemæssig fordel!

4 Kommentarer

  1. 1

    Dette websted er fyldt med vigtige oplysninger til iPhone-appudviklere og -brugere. Jeg er sikker på, at mange af dem, der besøger dette websted, også vil kunne lide det. Tillykke til administratoren og ejeren af ​​dette websted. Dette vil give mere information til udviklingen af ​​iPhones-industrien.

  2. 2

    Dette websted er fyldt med vigtige oplysninger til iPhone-appudviklere og -brugere. Jeg er sikker på, at mange af dem, der besøger dette websted, også vil kunne lide det. Tillykke til administratoren og ejeren af ​​dette websted. Dette vil give mere information til udviklingen af ​​iPhones-industrien.

  3. 3

    Dette websted er fyldt med vigtige oplysninger til iPhone-appudviklere og -brugere. Jeg er sikker på, at mange af dem, der besøger dette websted, også vil kunne lide det. Tillykke til administratoren og ejeren af ​​dette websted. Dette vil give mere information til udviklingen af ​​iPhones-industrien.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.