iPhone på Flickr: Over 15,000 fotos og stigende

With all the iPhone hype (I’m not getting one), I thought it would be interesting to see the activity on Flickr and how many folks were putting up photos either about the iPhone or with their iPhone. I was startled to see over 15,000 recent photos of the iPhone posted on Flickr!

Klik på for mine RSS-læsere igennem til indlægget for at se lysbilledshowet:

Apple Marketing-teamet fortjener virkelig en bonus på denne!

8 Kommentarer

 1. 1
  • 2

   Jeg synes, Apple er fremragende til at manipulere folk med deres markedsføring. Hvor mange virksomheder koncentrerer sig om produktivitet og investeringsafkast, koncentrerer Apple sig om 'cool'. De fokuserer på 'ønsker' versus 'behov', i strid med normen.

   Når det er sagt, har Apple en meget lang historie med at få ting til at 'fungere' første gang igennem og drive innovation i deres produkter. Jeg har stødte sjov på Apple-maskinen en hel del.

   Når jeg ser tilbage, har jeg nu et AppleTV (som jeg ser lige så meget som almindeligt tv), en MacBookPro og en G3 (har brug for hjælp) og en G4 (også brug for hjælp). For to år siden ejer jeg ikke noget Apple!

   Jeg planlægger ikke at få iPhone snart. Det er simpelthen en luksus, som jeg ikke har råd til lige nu. Nu ... hvis min arbejdsgiver vil ændre det…. 🙂

   Tak!

   • 3

    ? og det underlige (som stadig overrasker mig efter mange år med computere) er, at iPhone har mere processorkraft end G3. (Når vi taler om, hvordan fik du fat i en G3 for to år siden?)

    Jeg vil også gerne chip i, at Apple er mere end "cool". Ja, de laver seje gear, men kernen for mig er "det virker". De er ikke så kompatible som pc'er, men til gengæld får du noget, der fungerer ud af kassen. Du får ikke mange parametre, som du kan tilpasse. Måske kan man sige: Microsoft tror på at lade brugeren have mange muligheder. Apple mener, at de fleste brugere ved mindre om computers indre liv, og derfor foretager Apple-ingeniører valgene for dig.

    For visse job er en Mac bedre, for andre er det en pc. Heldigvis er linjerne blevet mere slørede for sent.

    Både en KIA og en Mercedes får dig fra A til B. Det er bare lidt mere behageligt på den anden ...

    • 4

     Hej Foo,

     Godt sagt! (Jeg har for nylig fået G3 og G4 - det er en lang historie, men begge har brug for en masse arbejde for at komme tilbage i form ... plus jeg har brug for nogle skærme, tastaturer osv. Jeg har bare ikke haft tid til at få dem i gang. )

     Doug

 2. 5

  Ja, Apple gør tingene "seje" i modsætning til for eksempel for IBM / Lenovo Thinkpads, som simpelthen "fungerer", og "arbejde" er meget forskelligt fra "cool" 🙂

  • 6
  • 7

   Jeg havde en Thinkpad for et stykke tid siden, og den var fantastisk. Det var en mursten, men jeg havde 3 operativsystemer på det (Windows 2000, Win 98 og OS / 2). Fond minder. Jeg har en MacBookPro nu, og det er den bedste bærbare computer, jeg nogensinde har haft - selvom jeg var modløs på at sætte den i butikken i et par dage. (Apple vendte det meget hurtigt rundt - jeg var imponeret).

 3. 8

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.