InVision: Prototyping, samarbejde og arbejdsgang

invision kommentar hotspot

For nylig modtog jeg en e-mail med et link øverst, der sagde, at folk designede en ny e-mail og ønskede vores feedback. Jeg klikkede igennem på linket, og det var en offentligt tilgængelig prototype af et nyt e-mail-design fra virksomheden. Da jeg scannede siden, var der nummererede hotspots (røde cirkler), der kunne klikkes på, og meget specifik feedback blev leveret af de mennesker, der besøgte siden.

Jeg klikkede på et område, hvor jeg troede, at der kunne være nogle forbedringer, og en dialog åbnede for mig for at indtaste min feedback og derefter anmodede det om mit navn og e-mail-adresse. Brugergrænsefladen krævede ingen instruktioner - jeg vidste intuitivt, hvad jeg kunne gøre.

Platformen var så god, at jeg var nødt til at besøge hjemmesiden, InVision. Du kan prøve platformen til 1 projekt uden omkostninger, og derefter kræver efterfølgende projekter et overkommeligt månedligt gebyr. Alle deres planer inkluderer 128 bit SSL-kryptering og daglige sikkerhedskopier.

InVision giver brugerne mulighed for at uploade deres design og tilføje hotspots for at omdanne statiske skærme til klikbare, interaktive prototyper komplet med bevægelser, overgange og animationer. Funktionerne inkluderer versionskontrol, projektstyring og prototyping til både web, mobil og tablet, evnen til at præsentere og dele design og et klik- og kommentarværktøj til at indsamle feedback om design.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.