Invester i mennesker. Du bliver ikke skuffet.

Depositphotos8874763 m 2015

Jeg har sjovt med en hel del folk, at jeg siden min skilsmisse (og efterfølgende opløsning af alle mine verdslige aktiver) har brugt mine sidste 5 år på at investere i mennesker. Det lyder måske meget mærkeligt og forhåbentlig ikke egoistisk, men jeg føler, at ved at fokusere min opmærksomhed på mentorer, venner og familie - at jeg vil leve et meget mere frugtbart liv.

En af mine venner, Troy, spurgte mig i går aftes, hvad det var, jeg brugte det meste af min tid på at tænke på. For 5 eller 10 år siden kan det have været arbejde, penge eller det næste 'legetøj'. Men jeg svarede ærligt talt ham, at det er mine børn. Min søn viser allerede nogle programmer på IU og vil være i hans seniorår. Min datter er også begyndt at forme sine tanker til fremtiden - tænker på indretning eller kunst og kunsthåndværk. Jeg er utvivlsomt uanset hvad mine børn gør, at de vil få succes. Nogle gange klager mine børn over al den tid, jeg bruger på computeren eller på arbejde - men sandheden er, at der ikke er for meget tid, der går gennem min dag uden at reflektere over, hvilken utrolig velsignet far jeg er.

Folk synes, at mine børn er så store på grund af mig. Det får mig til at humre ... Jeg tror slet ikke, at det er tilfældet. Jeg er de seneste år blevet omgivet af vidunderlige mentorer, venner, familie og nogle gange fagfolk, der hjælper mig med at opdrage mine børn. De har også en fantastisk mor, der let har delt sine oplevelser med dem for at hjælpe dem med at få indsigt, så de ikke risikerer at tage de samme beslutninger i deres liv. For mig er det en investering, der betaler sig bedre end nogen dollar, som jeg nogensinde vil vinde i livet. Jeg ville med glæde leve et liv i fattigdom, hvis jeg ved, at mine børn, min familie og mine venner er lykkelige.

Så ... det er mine investeringer i livet. Jeg tror, ​​jeg har omkring 30 websteder nu, som jeg er vært for venner og familie. Det er noget, jeg virkelig ikke har så meget tid til at gøre, som jeg gerne vil, men jeg prøver at gøre det bedste jeg kan med de ressourcer, jeg har. Det er min lille investering i deres lykke.

I dag lancerede jeg en blog til en af ​​mine venner, Pat Coyle. Pat er en person, som jeg havde fornøjelsen af ​​at arbejde med i et par måneder. Hans indsigt i familie, Gud, arbejde og markedsføring er ting, som jeg værdsætter som en ven. Jeg kan ikke fortælle dig, hvor meget jeg lærte og nød at arbejde med Pat i den korte tid, jeg gjorde. Så ... jeg kastede en investering på hans måde ... satte en blog op på http://www.patcoyle.net. Pats blog hedder 'Mit liv som kunde'. Måske var det lidt egoistisk at lægge Pats blog op og vride armen for at fortsætte med at sende! Sandheden er, jeg søger bare at få mere af den rådgivning fra Pat, som jeg får hver dag, når jeg arbejder med ham! Uanset hvad - jeg håber, du også tjekker Pat's blog.

Invester i mennesker! Du bliver aldrig skuffet.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.