Inspiration: Tom Peters

Jeg havde en hård dag. Jeg har haft en hård uge. Måske har det været en måned. Jeg havde brug for lidt inspiration. I dag gennemgik jeg en hel del dias fra Tom Peters, her er nogle favoritter at dele:

Hvis du ikke kan lide forandring, vil du kunne lide irrelevance endnu mindre. - General Eric Shinseki, stabschef. Den amerikanske hær

Kun den konstante forfølgelse af innovation kan sikre langsigtet succes. - Daniel Muzyka, dekan, Sauder School of Business, Univ of British Columbia (FT / 2004)

The Cracked Ones Let in the Light - Tom Peters

Vores forretning har brug for en massiv transfusion af talent, og talent tror jeg sandsynligvis findes blandt non-conformists, dissentere og oprørere. - David Ogilvy

Folk vil være en del af noget større end dem selv. De ønsker at være en del af noget, de virkelig er stolte af, som de vil kæmpe for, ofre for, stole på. - Howard Schultz, Starbucks (IBD / 09.05)

Hvis ting ser ud til at være under kontrol, går du bare ikke hurtigt nok. - Mario Andretti

Det første skridt i en "dramatisk" ?? organisatorisk forandringsprogram er indlysende - dramatisk personlig ændring! - RG

En krop kan foregive at være ligeglad, men de kan ikke lade som om de er der. - Texas Bix Bender

Halvfems procent af det, vi kalder â ?? managementâ ?? består i at gøre det vanskeligt for folk at få tingene gjort. en?? Peter Drucker

Udførelse er en systematisk proces med streng diskussion af hows og whats, vedholdende at følge igennem og sikre ansvarlighed. - Larry Bossidy & Ram Charan / Execution: Disciplinen om at få ting gjort

De bedste softwareudviklere er mere produktive end gennemsnitlige softwareudviklere, ikke med en faktor på 10X eller 100X eller endda 1,000X, men 10,000X. - Nathan Myhrvold, tidligere Chief Scientist, Microsoft

Og en af ​​mine favoritter:

Giv dine medarbejdere enhver mulighed for at få succes, og hvis de ikke kan få succes, giv dem en mulighed for at få succes andre steder. Nogle gange betyder det fyring af dem. - Jeg kan ikke huske, hvem der fortalte mig dette, men det sidder fast med mig.

Jeg ville ønske, jeg bare kunne gå rundt hele dagen og gentage disse igen og igen og igen og igen og igen…. og håber, at mindst én person lytter.

3 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Eeps, håber jeg ikke har gjort din uge værre, måske var jeg en tankevækkende distraktion?

  Min favorit er sandsynligvis "The Cracked Ones Let in the Light" - Tom Peters, da jeg bestemt er en revnet. Nøje følger dette Mario Andretti-citatet, da jeg virkelig har brug for at lytte til det og ikke være så forsigtig. Endelig kan jeg godt lide, ”Det første skridt i en” dramatisk ”?? organisatorisk forandringsprogram er indlysende - dramatisk personlig ændring! ” - RG, skønt jeg har hørt en bedre formulering for det, såsom at omskrive: "Hvis du vil erobre verden, skal du først erobre dig selv" eller "En revolution begynder ikke med samfundsøkonomiske struktur og arbejde sig ned til individet, men inden for et individ arbejder det sig op til samfundsøkonomisk struktur i samfundet ”. Igen er dette parafraser, den første muligvis fra Art of War, i det mindste fra en østlig filosof tror jeg; det andet er, tro det eller ej, fra Joseph Bueys, en af ​​mine foretrukne kunstnere, hovedsagelig aktiv i 60'erne og 70'erne.

  Og hvem er RG?

 3. 3

  Summae,

  At tale med dig har været en fornøjelse. Mine svære tider har ikke haft med min blogging at gøre, det er min afsætningsmulighed!

  Jeg er ikke sikker på, hvem RG er ... det var en reference på en af ​​Tom Peters præsentationer.

  Jeg er enig med dig og kan godt lide det faktum, at alle disse citater kræver, at nogen handler på det eneste, de faktisk har kontrol med at ændre = sig selv!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.