Bygningsmyndighed til søgning

autoritetsbygningsmaskine infografik

Jeg har været en lang tid fortaler for søgemaskineoptimering i nogen tid, men mine egne oplevelser for nylig med Martech har ærligt talt bremset min spænding. Jeg troede tidligere, at SEO var det ideelle middel til voksende trafik, fordi det var noget, du kunne kontrollere. Det er sandt til en vis grad, men det kan kun tage dig så langt som mængden af ​​søgninger efter et givet emne. Jeg fandt ud af, at når vi først nåede de højeste rækker, var resultaterne ofte overvældende. Jeg har mistet tilliden til Googles overdrevne søgevolumenumre, og jeg har mistet tilliden til den krævede indsats for at rangere bedre.

Betyder det, at jeg holder op med SEO? Nej. Det første skridt, jeg tager med hver kunde, er at sikre, at deres indhold er bygget på en optimeret platform, at deres temaer er indstillet korrekt, og at de kender nøgleordene og konkurrencen. Det, jeg har gjort, er taget yderligere indsats og skubbet det til forfremmelse snarere end optimering. Jeg taler ikke back-linking ... hvilket ærligt taper trækkraft i branchen. Jeg taler om promovering af fantastisk indhold - med eller uden et link - gennem medier og sociale kanaler.

Et firma kan placere hundreder af backlinks hele året rundt og stadig ikke nå det til en rang, der driver relevant trafik. Men hvis virksomheden anvendte den samme indsats for at skrive utroligt indhold, promovere og tonehøjde dette indhold, ser vi utrolige stigninger i antallet af relevante besøgende ... og efterfølgende konverteringsfrekvenser også. En mere dybtgående erklæring fra mig er dette ... tror jeg søgemaskineoptimering er allerede en døende industri. Hvis intet andet, er dens dage nummereret.

Denne infografik fra Lodrette foranstaltninger taler til de skridt, som virksomheder tager for at opbygge websteds autoritet. Jeg vil opfordre dig til at ignorere søgemaskindelen og blot arbejde på at opbygge godt indhold og promovere det gennem de kanaler, de beskriver til opbygge autoritet... med vores uden søgning!

bygningsmyndighed seo

Internetmarkedsføringsinfografik by Lodrette foranstaltninger.

4 Kommentarer

 1. 1

  Jeg er konstant forbløffet over nogle af de største sider, jeg støder på, og som ikke har en blog på dem.

  Især for små og mellemstore virksomheder er blogs en livline.

  Lad os håbe, de lærer!

  • 2

   Jeg har for nylig læst, at mindre end 30 procent af virksomhederne faktisk har en blog (jeg tror, ​​det kan endda være mindre). I den anden ende af skalaen har omkring 70 procent af Fortune-virksomhederne en blog. Stadig masser af plads til virksomheder, der kan skrive godt indhold for virkelig at gøre en forskel i deres bundlinje.

 2. 3

  Jeg plejede at skrive indhold til et virksomheds socialt netværk. Teknologiteamet ønskede mere SEO, flere søgeord (nej, det var for nylig, men jeg ved hvorfor du tror det), mere forældede forsøg på at narre søgemaskiner.

  Min plan var at tilføje nyt indhold 2-4 gange hver uge, uanset om det var 300 ord eller 3000 ord, betyder ikke noget - alt, hvad der betyder noget, er at det var informeret, relevant og engagerende. Min plan var at lægge ting derude, som folk gerne vil dele. 

  Trist ting er, at vi brugte et proprietært CMS, så vi havde ingen blog, eventuelle CMS-ændringer, jeg ønskede, var et udviklingsproblem, og webstedet kæmpede for at få trækkraft.
  Søgemaskineoptimering = God
  Socialt engagerede organisationer = Bedre

  Jeg er ikke overrasket over, at så mange virksomheder ikke har blogs - deres teknologifolk lever stadig for at søge og narre Google, når de skal se på socialt som en måde at engagere deres kunder og kunder på.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.