Kunsten ved mobil check-in

The Art of Check in pre

Jeg er ikke sikker på, om jeg er i mindretal på geografiske tjenester, men jeg nyder at bruge Foursquare og tjekke ind overalt. Det sjove er, at jeg ikke ofte deler mine indtjekninger, og heller ikke drager jeg fordel af de tilbud, de tilbyder. Så hvorfor gør jeg det? Hmmm ... Det har jeg ikke fundet ud af. Jeg kan godt lide det faktum, at de nyeste versioner af Foursquare-appen beder mig om at tjekke ind, når jeg er i nærheden af ​​et sted, jeg har besøgt.

Det ser ud til, at vi virkelig ikke har bragt den reelle værdi af check-in-applikationer. Ved at registrere både hvor du er og hvor du besøger, varer det ikke længe, ​​før disse applikationer giver anbefalinger. Måske hvis jeg er oppe i en del af byen og en håndfuld mennesker er på en kaffebar, skal applikationen fortælle mig, at de er i nærheden og bede mig om at slutte sig til dem. Push-annoncering og push-underretninger og anbefalinger kan virkelig forbedre disse tjenester (og give mig noget at være glad for at tjekke ind hele tiden til).

Facebook, Yelp, Google og Foursquare: De (og mange flere apps) lader brugerne tjekke ind på steder og annoncere for deres venner, hvor de er. Antallet af personer, der tjekker ind, er relativt lille sammenlignet med dem, der deltager i andre mobile aktiviteter, men det vokser sammen med antallet af virksomheder, der bruger tjenesterne til at markedsføre til nye og eksisterende kunder.

Intuit havde leveret denne infografik og et godt blogindlæg med tip til at skabe flere forbrugerindtjekninger.

Kunsten at tjekke ind

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.