Marketing Buzzwords fra Mashable

markedsføring af buzzwords

Folkene på Mashable har sammensat denne infografik på 30 dages markedsføringsord. Som en fyr, der ikke kan stå marketing tale, Jeg sætter altid pris på, når vi ser godt på markedsføring BS. Jeg er dog ærlig og indrømmer, at jeg tror, ​​at denne infografik bare kan være fuld af det.

Vilkår som agil markedsføring, Infografik og gamification er ikke markedsføring af buzzwords, de er faktiske udtryk, som hver marketingmedarbejder har brug for fuldt ud at forstå. Og mit største problem er med udtrykket Afkast af investeringer bliver opført som et buzzword. ROI er ikke et buzzword ... det er en absolut nødvendighed. Vi ser fortsat agenturer og virksomheder, der ikke overvåger deres investeringsafkast, mislykkes. Og når deres ROI mislykkes, dræber det deres forretning - ikke kun deres markedsføring.

Nogle af de andre udtryk er buzzworthy, men stadig ikke så dårlige. Jeg kan godt lide udtrykket snackbart indhold ... vi henviser ofte til minigrafik - infografik, der er meget fokuseret på et enkelt stykke data snarere end hele historien. Indhold, der kan snackes, lyder lidt bedre og peger på opførelsen af, hvordan de forbruges. Værdiforslag og KPI'er kan også være buzzwords, men er vigtige, da marketingfolk fokuserer deres budskab og måler resultaterne.

Marketing Buzzwords

2 Kommentarer

  1. 1

    Elsk din liste, disse ord er ikke rigtig velkendte for mig, så jeg synes det er meget nyttigt at forstå dem mere.

  2. 2

    Fremragende og underholdende liste Doug. De fleste af os er skyldige i at bruge mindst en håndfuld af disse sætninger. Det minder mig lidt om virksomhedsspillet i de sidste 90'ere kald Buzzword Bingo. Perfekt til lange salgsopkald eller virksomhedsdækkende møder. Nogle kan huske. Får mig stadig til at grine, når jeg tænker på det. Jeg er enig med dig i, at ROI er en nødvendighed, men jeg er ganske vist partisk 🙂

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.