Venstre versus højre hjerne markedsførere

hjerne marketingfolk

Denne infografik fra Marketo er for klog til ikke at dele.

Psykologer og personlighedsteoretikere har længe troet, at der er forskelle mellem højre og venstre side af hjernen. Den højre side af din hjerne er ansvarlig for kreativitet, mens venstre side håndterer detaljerne og implementeringen. Venstre side er analytisk, mens højre side er kunstnerisk. Som marketingmedarbejder styrer den type tænker, du er, de kampagner, du designer. Så hvilken type marketingmedarbejder er du?

Jeg vil gerne tænke på mig selv som noget afbalanceret ... mens jeg ikke har meget kreativt talent, er jeg vokset til virkelig at elske den indflydelse kreativitet har på markedsføring. Kort sagt ... folk er trætte af mainstream, så tænkning uden for tallene kan virkelig gavne dine kunder eller dit brand!

Markedsførers hjerneinfografik

8 Kommentarer

 1. 1

  Dette er virkelig et godt indlæg, Douglas. Og det er virkelig interessant at bemærke den fantastiske virkning, som kreativitet har på markedsføring, og hvordan sociale medietendenser har gjort det endnu mere interessant. Én ting lærte jeg, før jeg blev en bestsellerforfatter, og længe før Inc Magazine stemte mit firma som en af ​​de hurtigst voksende virksomheder, implementerer kreativitet i marketingkampagner en wow-faktor og tilføjer mere værdi for kunderne. 

  • 2

   Daniel - du er helt korrekt. Jeg har set smukt designede og godt brandede virksomheder springe forbi konkurrencen! Mange tak, fordi du kom forbi webstedet - vi bliver snart nødt til at have dig med i vores radioshow!

 2. 3

  Hej Doug!
  Tak for indlægget! Selv falder jeg ind under kategorien Right-Brain marketing. Det er dejligt at se, hvilke attributter jeg måske går glip af!

  Godt nytår til dig!
  Jason

 3. 4

  Denne infografik gav uventede resultater for mig. Jeg skriver og spiser med min venstre hånd og gør alt andet med højre. I mellemtiden passer infografikens kommentarer omkring "hjerne" -delen af ​​grafikken bestemt til mig som "rigtig hjerne" kreativ type. Alligevel maler hver marketingkategori under det mig som en "venstre hjerne" marketingmedarbejder. Jeg overvejer den her et stykke tid.

 4. 6

  I mit professionelle liv har jeg været systemanalytiker og
  Programmør, for sjov er jeg en kunstner - en af ​​mine yndlingsbøger trækker på
  den højre side af hjernen. Jeg studerer nu Marketing; denne artikel har
  gav mig et nyt perspektiv på behovet for en afbalanceret tilgang til
  Marketing.

  • 7

   @ twitter-259954435: disqus Jeg har bemærket, at mange af de mest talentfulde folk, jeg har arbejdet med i branchen, har en kreativ hobby uden for deres arbejde ... kunst, musik osv. Det er ret interessant at se, hvor meget den kreative praksis bringer til en god karriere med begge sider!

 5. 8

  Tak for at dele dette, Douglas. Det forbandt prikkerne for mig.

  Min hypotese: venstre hjerne overstiger højre hjerne med markedsføring som en af ​​måderne til at injicere noget venstrehjernet tilstedeværelse til blandingen. Det giver mening i betragtning af vores naturlige trang til at stole på ting, vi kan måle, noget rigtigt, og som øger aktionærens værdi. Ved du, om der findes en sådan statistik? Hvad med sammenhængen mellem personlighed og handlinger eller adfærd?

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.