Forståelse af iPhone-brugere

iPhone-brugertyper

Der er ingen tvivl om virkningen af, at iPhone revolutionerede smartphone-industrien. Jeg købte en iPhone til min datter, men den store skærm og problemfri Google-integration af Thunderbolt (Android) var bare for meget til at give op, så jeg gik ikke den retning. Min datter elsker dog absolut sin iPhone og kan bogstaveligt talt ikke gå overalt uden det. En infografik fra PaidViewpoint.com giver et indblik i iPhone-brugere, hvordan de bruger enheden, hvordan deres tilbageholdelse er, og hvorfor de opgraderer. Juryen er stadig ude på iPhone 4S og om det opfylder kravene fra Apple-fans. OPDATERING: Salget har allerede oversteget 1 million telefoner, så det tror jeg er!

Infografisk iphone

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.