Sådan bruges Twitter

forhåndsvisning af howtotwitter

Inden du spotter denne Infographic, arbejdede jeg lige i dag med en klient, der virkelig havde brug for en strategi i arbejdet med Twitter. Jeg tror, ​​at denne infografik giver nogle gode råd til folk med nogle gode tip over det hele. Hvad angår en business to business (B2B) strategi, anbefaler jeg to forskellige strategier til mine kunder:

  1. Først anbefaler jeg, at de følger ledere på Twitter i deres branche, start samtaler med dem, promover deres tweets, når muligheden opstår, og opbyg et forhold til dem online. Meget få mennesker kan simpelthen tilmelde sig Twitter og få nok følgere til straks at tjene på at bruge det. For os andre skal vi anerkendes af vores jævnaldrende og introduceres til vores jævnaldrende netværk. Med næsten 29 følgere er det derfor, jeg prøver at være opmærksom på at promovere andre! Nogen gjorde det, da jeg kun havde et par stykker!
  2. For det andet anbefaler jeg, at de følge deres udsigter. Når du vokser dit prospektbase på Twitter, vil der være flere og flere muligheder for at interagere med dem. Du ved aldrig, hvornår en kunde vil have brug for din hjælp på Twitter ... vær der, når de spørger!

hvordan twitter twiends

Tak til folkene på Twiends til den store infografik!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.