Sådan vokser du din Twitter-følge

tilføj Twitter-tilhængere

Det lyder måske sjovt for en fyr der er Twitter-efterfølgende krymper at sende en Infografik om, hvordan du kan vokse dit efterfølgende... men jeg forklarer.

I den sidste måned har jeg renset titusinder af konti, jeg har fulgt på Twitter. Jeg fulgte omkring 30 konti, men jeg har filtreret det ned til under 5k og fortsætter med at rydde det op. Da jeg er kommet af med spammy-konti, er disse konti holdt op med at følge mig ... hvilket får min følgesvend til at krympe.

Jeg har fulgt mange venner ved et uheld og fået sorg over det. Hvis jeg fulgte dig - send mig bare en note, så følger jeg tilbage ... det var ikke noget personligt. Jeg fulgte simpelthen nogle mennesker ved et uheld. Anyways, tilbage til Infographic! Twiends har sammensat dette tipark om, hvordan du får din twitter til at vokse, og det er både smukt såvel som omfattende.

Hvad jeg kan lide mest ved dette råd er, at det er solidt råd til at dyrke et relevant tilhænger. Hvis du køber tilhængere et eller andet sted, har du muligvis nogle høje tal, men du bliver oversvømmet med spam. Twitter har arbejdet så hårdt på at udvide deres antal, at systemet bliver rådnet indefra og ud gennem spam. Eksempel på dette er manglende evne til at samle mennesker op. Twitter tillader dig ikke ... men de har ikke et problem, hvis du følger en masse. Det er dumt. Hvis Twitter ville arbejde på kvaliteten af ​​indholdet på sin platform og fjerne hackerne - ville kvaliteten forbedres, og flere mennesker ville blive tiltrukket af platformen.

Sådan gør du Dyrk din Twitter-følgning:
vokse twitter efter

5 Kommentarer

 1. 1

  Jeg har altid haft en lille og mest målrettet følge på Twitter. Men det tror jeg i det nye år. Jeg investerer måske i TweetAdder. Bare så jeg kan automatisere processen lidt.

 2. 2

  Jeg har altid haft en lille og mest målrettet følge på Twitter. Men det tror jeg i det nye år. Jeg investerer måske i TweetAdder. Bare så jeg kan automatisere processen lidt.

  • 3

   Hej Paul,

   Jeg tror, ​​TweetAdder har nogle fantastiske funktioner ... men også nogle farlige. For eksempel elsker jeg virkelig muligheden for at søge efter profil og downloade målrettede lister. Der er dog en god mulighed for at misbruge systemet, hvis du vil. Fortsæt med forsigtighed og frist ikke til at misbruge det.

   Skål,
   Doug

   • 4

    Hej Doug

    Jeg hører, hvad du siger. Derfor tilføjer jeg kun folk, som jeg følger og fjerner manuelt. Jeg ved, at du med TweetAdder kan gøre dette automatisk blandt andet 
    ting. Men jeg er lidt forsigtig med at gøre dette.

 3. 5

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.