Sådan får du PR

hvordan man får pr Browstein

Hvis du er nybegynder i public relations, skal du sørge for at tjekke det hele Vejledning til PR af Brownstein & Egusa. Og for nogle flere detaljer om PR-strategier, skal du læse gæsteposten - PR-rådgivning fra en tidligere VentureBeat-forfatter - fra Conrad Egusa på Scott Montys fantastiske blog. Særlig tak til Marty Thompson for fund!

Hvis jeg skulle tilføje noget, ville det være et trin et sted mellem 3 og 4, når du faktisk definer din tonehøjde. Jeg har flere PR-repræsentanter, som jeg er på fornavn med ... og den ene er forfatter på vores blog med tilladelse til at dele de oplysninger, hun ønsker. Årsagen er, at forfatteren fuldt ud respekterer vores blogs mission og aldrig misbruger den. At have en fantastisk, personlig tonehøjde er afgørende!

hvordan man får fat i pr

En kommentar

  1. 1

    Hej Douglas, jeg ville sige mange, mange tak for at dele den PR-ressource, jeg oprettede. Fortæl mig altid, hvis du nogensinde har brug for noget.

    Til læsere af MarketingTechBlog er jeg glad for at besvare eventuelle spørgsmål om indlægget i kommentarfeltet her.

    Bedste ønsker,
    Conrad Egusa

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.