Sociale påvirkere

sociale påvirkere

Jeg tror for mange marketingfolk ser på social indflydelse, som om det er en slags nye fænomener. Jeg tror ikke det er. I fjernsyns tidlige dage brugte vi nyhedsudsenderen eller skuespilleren til at stille emner til publikum. De tre netværk ejede publikum, og der var tillid og autoritet etableret ... så den kommercielle reklamebranche blev født.

Mens sociale medier giver et tovejs kommunikationsmiddel, er sociale medieindflydende stadig ofte envejsindflydende. De har publikum, men meget mindre og niche til branchen eller emnet ved hånden. For marketingfolk er problemet det samme. Markedsføreren ønsker at nå et marked, og influencer påvirker og ejer dette marked. Så ligesom virksomheder købte annoncører og fik talspersoner til at kaste dem, kan vi gøre det samme med sociale påvirkere.

Denne infografik fra MBA i marketing taler om, hvordan man kan finde og udnytte sociale påvirkere. Jeg er ikke sikker på, at jeg er enig i udtrykket Mega influencers inden for infografik, dog. Jeg vil i stedet kalde dem sociale medier sociale påvirkere. Der er stadig specifikke emner, som jeg har tillid til disse myndigheder om ... men ikke alle. Jeg stoler på Gary Vaynerchuk om vin og entreprenørskab, Scott på biler og Mari på Facebook Marketing ... men jeg vil ikke stole på dem til at arrangere min aktieportefølje!

Sociale påvirkere

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.