Det rigtige værktøj til influencer eller journalister

finde påvirkere

Meltwater har været en stor sponsor for vores blog. Vi lavede et internationalt webinar med dem om social lytning, der var fyldt med hårdt og havde et enormt svar. Og vi er ved at være klar til at frigive vores første infografik med dem! Sponsoratet er koncentreret om deres nyheds- og Buzz-produkter til henholdsvis traditionel og social lytning, men jeg ville gerne bringe et aspekt af deres nyhedsprodukt til PR-fagfolk, der gør mit liv som et at påvirke et ton lettere ...

De fleste af de pladser, jeg modtager fra professionelle inden for public relations, kommer fra deres personlige adresse og er irriterende for partier og eksplosioner, der tilstopper min indbakke. Disse folk bruger traditionelle PR-opslagsværktøjer, der viser min e-mail-adresse, og de SPAM skurk ud af mig. De forstår ikke, hvordan man gør det pitch en blogger og jeg er overbevist om, at journalister kan lide deres taktik endnu mindre.

Jeg reagerer på dårlige eller irrelevante tonehøjder for at personen skal tage 5 minutter for at se, om mit indhold er relevant for deres klient. Jeg tror ikke de fleste af dem gør det, da de har travlt, og de ikke tror, ​​at der er konsekvenser for deres handlinger. Men der er. Folk som mig rapporterer dem straks som skrammel, så vi aldrig ser en anden tonehøjde i vores indbakke. Det er virkelig uheldigt for den PR-person - som en dag måske har haft en god tonehøjde for vores blog.

I går modtog jeg en pitch-e-mail fra et PR-agentur, der benyttede Meltwaters PR-opsøgende værktøjer. Jeg vil ikke nævne afsenderen, da de ikke var relevante - men e-mailen var HTML med grafik og havde den bedste mulighed i verden - en afmeld link. Ved at klikke på dette link blev jeg bragt til en anden skærm:

smeltevand-afmeld

Wow, en mulighed for at afmelde disse pladser eller endda hele mediedatabasen! Det er magtfuldt, gennemsigtigt og holder PR-agenturet og Meltwater ansvarlige for enhver, der misbruger deres system. Endnu mere interessant er muligheden for, at e-mailen kommer fra Meltwater eller dirigeres til din e-mail-tjeneste. Det er et ekstra niveau af ansvarlighed, da de fleste e-mail-klienter tilbyder muligheden for at dirigere e-mail-adresser automatisk eller endda blokere dem.

Hvis du leder et professionelt PR- eller opsøgende agentur og virkelig vil have dit team til at opbygge relationer (som de burde være) og holde dem ansvarlige, er dette den slags værktøj, du har brug for til opsøgende. For ikke at nævne Meltwater har over 350,000 mediekontakter i deres database med masser af oplysninger om hver for at hjælpe dig med at finde de rigtige influencere og journalister.

smeltevand-influencer-database

Offentliggørelse: Dette indlæg blev IKKE anmodet af Meltwater, det var alt mig.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.