Sjov med logoer ... Indy kaffebutikker

Indy uafhængige kaffebarerDe af jer, der har læst min blog i et stykke tid, ved, at jeg elsker en god kop kaffe. Mine lokale venner ved, at jeg elsker at hænge ud med banden kl Bønnekoppen. Det er en fantastisk café ... god mad, gode mennesker, levende musik og masser af komfortable stole og plads.

Lokal Indy-kollega Erik Deckers skrev om de uafhængige caféer her og byggede endda sit eget Google Map for at vise folk, hvor lokale uafhængige kaffebarer er placeret.

Siden jeg lige er færdig med at lancere alfa-versionen af Kortapplikation til Wild Birds Unlimited, Jeg tilbød at samarbejde med Erik på et sted for at spore og administrere lokale uafhængige kaffebutikker. I aften arbejdede jeg på logoet ... Jeg er ikke grafiker og elsker at snyde og starte med royaltyfri clipart - men jeg synes det er en god start! Jeg trækker clipart ind i Illustrator og tilføjer derefter bare nogle lag, der har den samme styling.

Vector Clipart til Illustrator

Her er et tip til dig, Microsoft Clipart is faktisk vektorbaseret, og du kan arbejde med det i Illustrator. Tricket er at importere clipart til et Microsoft-program, der giver dig mulighed for at eksportere clipart i et format, der er Illustrator-venligt. Microsoft Visio er et sådant produkt.

Kig efter et sted, hvor Indianapolis uafhængige caféer snart kan lanceres, såvel som vores beta af vores kortlægningsapplikation forum Wild Birds Ubegrænset, integreret med deres franchise content management system.

4 Kommentarer

 1. 1

  Jeg giver det en 9 ud af 10. Ikke dårligt for et grafikhack ved hjælp af clipart. 😉

  Selvom jeg synes, du skal flytte skyggen tættere på koppen, så du undgår det UFO-flydende kaffekopudseende.

 2. 2

  Hej Doug,
  Sørg for at tjekke Monon Coffee Company, hvis du er i området Broad Ripple. Det er lige i hjertet af Broad Ripple og tilbyder en varm, venlig atmosfære. For at afslutte det hele er to af ejerne folk, jeg arbejder med hos Wild Birds Unlimited! Hvordan er det for forbindelser ?!

 3. 3

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.