Indeks hurtigchip: En hurtigere, bedre EMV-oplevelse

I eftermiddags besøgte jeg min datter på hendes kontor (hvor sej en far er jeg?). Jeg stoppede ved butikken på den anden side af gaden, Det friske marked og hentede et dejligt blomsterarrangement til sit skrivebord og nogle godbidder til personalet der. Da jeg tjekkede ud, blev jeg sprængt væk ... jeg indsatte min EMV kreditkort og det fungerede næsten øjeblikkeligt.

Det var den hurtigste, jeg nogensinde har set en checkout arbejde med et chip-aktiveret kort. Ikke kun det, da jeg afsluttede min betaling, spurgte det mig, om jeg ville have en udskrevet kvittering eller om at sende den til min e-mail-adresse. Et øjeblik senere havde jeg min kvittering samt en kupon, der kunne bruges til mit næste besøg. Og ikke nødvendigt at udskrive kuponen, den anvendes automatisk, så længe jeg bruger det samme kreditkort. Boom!

Nysgerrig efter systemet kiggede jeg op Indeks - platformen, der driver kassen. Det vinder op, at der var noget andet ved deres teknologi. De omskrev behandlingssoftwaren til registrering og validering af EMV-kreditkortdata. Deres system har endda evnen til at indsætte og tage dit kort under kassen - og derefter bekræfte salget, når du er klar til at gå.

Her er en oversigt over hvordan Indeks udviklet Quick Chip, hvor de var i stand til at få kassen ned til 1 sekund! Det er ti gange hurtigere end gennemsnittet, hvilket forbedrer kassehastighederne og brugerens oplevelse.

Åh ... og det friske marked var også fantastisk!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.