Har din SEO-ekspert øget organisk trafik med 84%?

Søgemaskineoptimering SEO

Denne uge var jeg motiveret til at undersøge noget, da jeg bemærkede en SEO ekspert promoveres på en anden virksomheds websted. Det SEO-guru den pågældende har en blog, der har eksisteret i flere år end min - så jeg var nysgerrig efter at sammenligne vores statistik. Jeg rådfører mig med mange kunder om søgemaskineoptimering, men jeg har aldrig kaldt mig selv en ekspert.

Indtil nu.

Jeg ændrer min titel baseret på sammenligningen med denne fyr ... som har en SEO- og webmarkedsføringsblog, der har eksisteret længere end min, kombineret med et dejligt firma, der har et fantastisk udvalg af store kunder, der sandsynligvis bruger mange penge med Hej M.

Ekspertstatistikkerne

 • SEO Expert rangerer ikke #1 for et enkelt konkurrencedygtigt søgeord.
 • Martech Zone rangerer nr. 1 for 31 konkurrencedygtige søgeord.
 • SEO Expert rangerer til 19 nøgleord samlet.
 • Martech Zone rangerer til 741 nøgleord.
 • SEO -ekspert blog er rangeret omkring 87,000 af Alexa.
 • Martech Zone rangerer 47,000 af Alexa.

Martech Zone findes fortsat i top 100 marketingblogs på internettet. SEO Expert's Web Marketing blog er ikke engang på listen.

Faktisk, siden jeg startede min egen virksomhed, min organisk søgemaskintrafik til Martech Zone er steget med 84%:
søgemaskine-trafik.png

Blogs er naturligvis attraktive for søgemaskiner, fordi de giver en platform, hvor du ofte kan skrive indhold og præsentere det på en sådan måde, at det er optimeret til, at søgemaskiner kan finde og indeksere. Ingen af ​​de teknikker, jeg bruger, er en hemmelighed ... faktisk har jeg skrevet dem alle i min e -bog, Blogging til SEO og vil udvide det med en bog, der udkommer næste sommer.

Hvis din virksomhed har brug for hjælp til din søgemaskineoptimering, kan du ringe til en af ​​dem SEO eksperter... eller du kan give Highbridge et opkald ... det firma, der øgede sin egen søgemaskintrafik med 84% i løbet af de sidste 7 måneder. Det er dit valg!

Lektionen er naturligvis at 'stole på, men verificere'. Bare fordi en selvudråbt ekspert har en blog, et firma eller endda en bog, gør dem ikke til en ekspert. Resultaterne gør dem til en ekspert!

Hvis du gerne vil have en kopi af e -bogen gratis, skal du blot abonnere på min blog via RSS eller via e -mail, og du vil se et link i feedets overskrift. Dette link fører dig til en side, der viser et downloadlink.

9 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Jeg er også 'old school' som Douglas og har hidtil nægtet at kalde mig ekspert ... indtil jeg sammenlignede min præstation og resultater med såkaldte eksperter og ligesom Douglas var bedøvet over resultaterne! Cleary der er PR, og så er der resultater ... og de to går ikke altid sammen.

 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6

  Det er forbløffende, hvor mange mennesker derude kalder sig SEO-eksperter, og når du indsamler data om deres egne websteder, skal du stille spørgsmålene, hvor er dit bevis for, at du er SEO-ekspert?

 7. 7

  Doug,

  LIGE PÅ!

  En tanke:

  Hvad med at vise et værktøj eller to, som en kunde kan bruge aka Google Insights eller Alexa og et par skærmbilleder til at validere dine numre, så de kan gøre det samme, når de ønsker at "ansætte" deres næste SEO-ekspert, databaseudvikler osv.

  Lær dem nok om fiskeri for at kende en god fangst som dig.

  PR vs videnskabelig kendsgerning er sådan en sej ting at give kunderne.

  Cheers!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.