Øg e-mail-produktiviteten med offline-tilstand

offline

offlineDe fleste mennesker, der kender mig, er opmærksomme på min kærlighedsaffære med Indbakke nul. Først gjort populær af Merlin Mann, Indbakke Zero er en metode til at administrere din e -mail og holde din indbakke tom. Det er en stor e-mail-produktivitet system. Jeg har taget begreberne, destilleret dem lidt længere og tilføjet et par nye vendinger. Jeg underviser også uddannelsessessioner om e-mail-produktivitet regelmæssigt.

Selvom jeg er en stor fan, er det ikke alle, der er villige til at forpligte sig til at følge alle trinene i et ægte Inbox Zero -system. Jeg falder ofte selv af vognen og må til tider tale mig tilbage til et lykkeligt sted med e -mail -zen.

Der er dog en simpel teknik fra dette system, som du kan implementere med det samme og let, og som sandsynligvis vil gøre livet lettere. Det kaldes "offline -tilstand".

De fleste moderne e-mail-programmer (som Apple Mail, Outlook osv.) Har en indstilling kaldet offline-tilstand. Når dit e-mail-program er indstillet til offline-tilstand, bliver der ikke hentet ny mail, og din indbakke bliver ikke større. Når denne tilstand er aktiveret, er du nu fri til tilfældigt at scanne, behandle og svare på e-mail uden at føle dig distraheret af indgående mail.

Jeg tænkte først på dette for et par år siden, mens jeg flyvede. Mange flyselskaber tilbyder nu wifi under flyvningen, men for det meste betød flyvning for det meste at være helt afbrudt. Jeg ville tage min bærbare computer med på flyet, og jeg begyndte at bemærke, hvor produktiv jeg var under flyvningen. Jeg var i stand til at svare på masser og masser af e-mails, fordi jeg ikke blev distraheret af indgående beskeder. Det var også sjovt at komme online, efter at jeg var landet og hørte det tilfredsstillende "whoosh!" af 50 beskeder, der sendes på én gang.

Placering af dit e-mail-program i offline-tilstand simulerer simpelthen den samme oplevelse og produktivitetsgevinster, men med den ekstra bonus, at du kan bruge internettet og andre værktøjer på samme tid.

Prøv denne enkle test: Før du lukker dit e-mail-program, skal du indstille det til offline-tilstand hver gang. Derefter, når du åbner den næste gang, forpligter du dig til at besvare eller behandle så mange e-mails som muligt, inden du sætter det tilbage til online-tilstand. Hold dette op i en uge, og se om du begynder at få bedre kontrol over din e-mail.

Jeg vil meget gerne høre dine kommentarer nedenfor!

3 Kommentarer

  1. 1

    Dette er et fantastisk tip! Jeg har arbejdet hårdt for at komme til indbakke nul, men de kommer bare videre! LOL Jeg har en assistent, der nu hjælper med de grundlæggende e-mail-anmodninger / spørgsmål, men i slutningen af ​​dagen kan ingen virkelig gøre det hele for dig. Jeg vil prøve det og se om det hjælper. Tak og et godt indlæg Mr. Reynolds.

  2. 3

    At slukke for automatisk modtagelse er mit nummer et, første skridt til at hjælpe nogen med at øge produktiviteten med e-mail.

    Dette omdanner e-mail fra spillet af rumindtrengere (de fortsætter med at komme!) Til et spil patiens (tag dig tid til at besejre bunken.)

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.