Hvorfor indgående opkald er kritiske for din kundes rejse

kalde kunderejse

Jeg må indrømme, at jeg er forfærdelig med opkald, og jeg ved absolut, at jeg efterlader penge på bordet sammen med min virksomhed. Min telefon ringer ofte hele dagen, og folk gider ikke at efterlade en besked, de går bare videre. Mit gæt er, at de simpelthen ikke ønsker at arbejde med et firma, der ikke svarer, og at det at svare på telefonen er en indikator for det. Det modsatte er sandt - vi er meget modtagelige for vores kunder. Det er dog vores udsigter, der ofte bliver lagt til side. Ikke godt!

Og her er beviset:

52% af dem, der ikke kunne tale med en rigtig person, siger, at det har påvirket deres beslutning om at købe.

Denne infografik giver noget yderligere indblik, der skubber mig til at trække de ressourcer, vi har brug for, for at have en aktiv og lydhør opkaldsstrategi. DialogTech (tidligere Ifbyphone) sammensatte disse data fra forskellige kilder i hele branchen - og det er værd at undersøge!

Samtalens forretning

Om DialogTech

DialogTech er førende inden for opkald analytics og automatisering til virksomheder, agenturer og hurtigt voksende virksomheder.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.