I kølvandet på mit enorme politiske indlæg

Barack Obama 2008

Nogle gange tror jeg, at læsere af min blog virkelig har lært mig at kende gennem årene. I går sendte jeg et blogindlæg, hvor jeg spurgte, om Obama var den næste Vista. Wow, hvilken ildstorm der rejste sig! Serien af ​​kommentarer var så ondskabsfuld fra venstre og højre, at jeg nægtede at sende mange af kommentarerne.

Min blog er en marketing- og teknologiblog, ikke en politisk blog. Min humor var forsætlig, og jeg benyttede mig bestemt af dette valgs popularitet. Da jeg vågnede i morges og fandt ud af, at Barack Obama er vores valgte præsident, står jeg ved posten og håber ikke kun, men beder også om, at Obama leverer om den ændring, han har lovet. (Som uafhængig er jeg dog ikke optimistisk.)

For dem fra til venstre der angreb mig for posten, skal du virkelig stoppe hadet og de onde angreb på alle, der sætter spørgsmålstegn ved dine ledere. Spørgermyndighed er en del af de friheder, som jeg og andre kæmpede for i dette land, og det er vores pligt som borgere i et frit land at stille spørgsmålstegn ved lederskab og stille dem til ansvar. Jeg er virkelig skuffet over de kommentarer, der blev skrevet til mig. Jeg har aldrig været glad for politik, og jeg tror, ​​at det er kernen i, hvorfor vi har en sådan splittelse i dette land.

Den ultimative ironi er selvfølgelig, at jeg understøttes Obama gennem primærvalget og har fortalt mine børn, hvor utrolig en dag i historien det ville være, hvis han blev valgt til præsident. Det var først efter Obamas valg af Biden som vicepræsident, jeg stoppede med at støtte hans kampagne.

For dem på højre, det er på tide, at du tager et dybt kig på, hvordan du spildte din magt. Da du havde mulighed for at lede dette land, finde muligheder for at nå på tværs af partilinjer og føre ALLE til den amerikanske drøm, ledte du i stedet med hubris og ignorerede dem, der mest havde brug for dig.

Det var forfærdeligt at se, hvad du gjorde ved det republikanske parti, og dit tab er kun din skyld. Skyld ikke det på medierne - du gav foderet til dem, der altid kæmpede mod dig.

Det er en stor dag for Amerika

Jeg har altid været en stolt amerikaner, men i dag er en fantastisk dag. Uanset hvordan de næste fire år går, er det et så utroligt skridt i den rigtige retning for at helbrede de igangværende løbsspørgsmål, der har delt dette land i så lang tid. Den måned, hvor jeg blev født, fyldte optøjer i landet, borgerrettighedsloven blev underskrevet, og Martin Luther King blev begravet.

Det er trist, at det tog 40 år, men det er det stadig en utrolig dag i Amerika. Det er virkelig den første dag i 40 år, at dette land har haft en væsentlig begivenhed, der skubbede racisme ind i renden, som den tilhører. Uanset hvilken side af gangen du kommer fra, er det en fantastisk dag at være amerikaner.

6 Kommentarer

 1. 1

  Jeg er enig, tak for opfølgningsindlægget. Jeg støttede ikke Obama og stemte ikke på ham. Jeg tror, ​​han bragte mange gode ting til kongressen og er den type person, jeg vil have involveret i systemet, jeg støttede ham bare ikke som leder af hele landet. Det ændrer dog ikke det faktum, at han nu er min præsident og er ansvarlig for mit land. Jeg håber også, at han kan gennemføre den ændring, han kæmpede for gennem alt dette. Men ligesom dig forventer jeg ærligt talt ikke, at der bliver leveret meget på, hvad der blev lovet i kampagner af politikere på begge sider af midtgangen.

 2. 2
 3. 3

  FWIW, jeg nød virkelig dit Obama-Vista-indlæg og følte, at analogierne var søde og lette. Jeg sendte det endda på Twitter.

  Folk har brug for at lyse op og komme forbi al valgretorik. Valg er konkurrencer. Konkurrencer er konkurrencedygtige og fremhæver undertiden kandidaternes fejl såvel som forskelle. Der er meget mere, der binder os sammen end at rive os fra hinanden. Vi er alle sammen i dette. Mr. Obama er ALLE i Amerikas valgte præsident nu, ikke kun demokraterne.

  Lad os alle komme videre og med Guds hastighed og løse vores problemer.

 4. 5

  Doug, de onde angreb fra venstre blev lært tricks fra højre. For første gang i mit voksne liv er jeg stolt over at være amerikaner og stolt af mit land. Det er på tide for os at komme sammen som en nation for det fælles gode, økonomi, energi, bringe tropperne hjem, give håb for underklassen og bede om, at vi alle træder op som en samlet styrke bag vores ledelse. vores børn vil gerne være som Barack i stedet for som Mike eller 50 cent. Hvis uddannelse bliver en prioritet for de unge i Amerika end Obama vil valget være en stor grund til det. I nogle amerikanske byer har vi en sort frafaldsrate på over 75%, så vi kan holde håbet i live. Doug kig på kig på mit indlæg, vores tid er kommet kl http://www.blackinbusiness.org

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.