Optagelse til iMovie med et webkamera og en anden mikrofon

iMovie med forskellige mikrofoner

Dette er et af de mest populære indlæg på Martech Zone idet virksomheder og enkeltpersoner implementerer videoindholdsstrategier for at opbygge autoritet online og skabe fører til deres forretning. Mens iMovie kan være en af ​​de mest populære platforme til redigering af videoer på grund af dets brugervenlighed, er det ikke en af ​​de mest robuste videoredigeringsplatforme.

Og vi ved alle, at optagelse af lyd fra et bærbar kamera eller et webcam er en forfærdelig praksis, da det opfanger alle former for unødvendig baggrundsstøj. At have en fantastisk mikrofon vil gøre hele forskellen i dine videoer. På mit kontor bruger jeg en Audio-Technica AT2020 Cardioid kondensator Studio XLR mikrofon forbundet til en Behringer XLR til USB-forstærker. Det producerer rig lyd, og enhver baggrundsstøj lyder som om det er miles væk.

Til min video har jeg Logitech BRIO Ultra HD-webkamera. Ikke kun optager den i 4k, den har masser af justeringer, der kan foretages i videoen for at finjustere den til dit miljø.

iMovie understøtter ikke et separat webkamera og lydkilde!

iMovie er ret begrænset - så du kun kan optage fra FaceTime med dit indbyggede enhedskamera. Endnu værre, du kan ikke optage fra en anden lydenhed ... hvilket er helt forfærdeligt.

Eller kan du?

Ecamm Live Virtual Camera gør!

Ved hjælp af en utrolig software kaldet Ecamm livedet er det absolut muligt. Ecamm Live giver dig mulighed for at tænde en virtuelt kamera i OSX, som du derefter kan bruge i iMovie som kilde.

Brand op Ecamm live og du kan ændre alle dine videoindstillinger, tilføje overlays og også kortlægge din lydenhed ... i dette tilfælde peger jeg på min Behringer XLR til USB-forforstærker, som min Audio Technica-mikrofon er tilsluttet.

Ecamm Live-videokilde

Så snart du har din video og lyd, som du vil have den, skal du klikke på knappen Importer video fra kamera (pil ned) i iMovie:

Importer video fra et kamera

Og det er det ... nu kan du optage din video direkte i dit iMovie-projekt ved at vælge Ecamm Live virtuelt kamera som kilde!

Ecamm Live Virtual Camera Source i iMovie

Hvis du vil blive seriøs med din video og lyd, er Ecamm Live et must! Omkring den eneste ulempe er, at jeg har bemærket, at nogle apps, som Microsoft Teams, ikke identificerer det som et kamera ... men jeg tror, ​​det er et Microsoft-problem og ikke et Ecamm Live-problem.

Køb Ecamm Live i dag!

Offentliggørelse: Jeg bruger mine tilknyttede links til hardware og Ecamm Live-software gennem hele denne artikel.

3 Kommentarer

  1. 1

    Tak for at dele dette fantastiske indlæg, Douglas! Jeg kan bruge dette på mine fremtidige optagelser. Før optager jeg ved hjælp af record-screen.com, fordi jeg ikke ved, hvad der er det bedste værktøj til at optage videoer som film og med webcam. En dårlig ting er, at jeg ikke ved, hvordan jeg bruger iMovie. Men tak til dig vil jeg følge dine instruktioner. mange tak!

  2. 2

    Ecamm lyder som en god software, men priserne er bare latterlige. 16 dollars om måneden for den billigere version er bare vanvittig.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.