Jeg er vild uden hende

MacBookProHendes glatte hud, lyse øjne, delikat stemme ... åh, hvor jeg savner hende. Sikker på, nogle gange stod hun ikke op om morgenen, så jeg havde ramt hende med en eksplosion af kold luft... men da hun var på, var hun på.

I dag måtte jeg endelig lade hende gå. Hun går til lægen. Forhåbentlig kan de lave en enkel operation og få hende tilbage i mine arme.

Jeg er vild uden hende. Kom snart tilbage, MacBookPro!

Til mine læsere. Vær tålmodig med mig ... Jeg har det svært med min temp, HP. Suk.

3 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Hej Doug, du fortsætter metaforen for nogle få flere indlæg, og imma begynder virkelig at tro, at der sker noget mellem jer to! Jeg mener det i reel forstand 🙂

  • 3

   Ha! Jeg er nødt til at fortælle dig, AL ... det er forbløffende, hvor meget vi personaliserer vores liv omkring vores bærbare computere, når det er vores forretning! Heldigvis har jeg næsten alt sikkerhedskopieret til nettet på en eller anden måde - men intet ser ud til at være praktisk.

   Doug

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.