Jeg er forelsket i StumbleUpon

Skærmbillede 2014 10 24 på 1.49.28 PM

Jeg elsker at dele statistik ... så her er et segment af statistik over referencekilder til min blog her. En af de ting, du vil bemærke, er det StumbleUpon er hurtigt ved at blive en stor henvisningsressource til mit websted. Både mængden og kvaliteten af ​​disse hits er enestående, du vil bemærke, at et flertal af besøgende holder sig til mere end en side.

Google Analytics-henvisere

StumbleUpon gør det enkelt at gennemgå websteder. Jeg bruger en StumbleUpon værktøjslinje i Firefox, der sender mig til sider, som jeg kan være interesseret i, giver mig mulighed for at angive, om jeg kan lide dem eller ej, giver mig mulighed for at gennemgå de sider, jeg har valgt OG giver mig mulighed for at netværke med andre mennesker, der bruge tjenesten. Wow!

Ironisk nok er du nødt til at 'snuble' rundt på deres websted. De har stadig brug for en Usability Engineer til at hjælpe med at kortlægge stedet ... uanset hvad det er, er det dog en vinder. Jeg elsker det for de besøgende, det bringer mig, samt de gode netværks- og bogmærkefunktioner. Det er enkelt og let! Jeg håber også, at de fortsætter med at udvide deres kategorier. De er lidt bedre end Digg, men stadig svær at segmentere.

Besøg Min StumbleUpon side. I dag vil du opdage, at jeg 'faldt over' dette utrolige websted: Billy Harvey. Flash -arbejdet, navigationen på webstedet, effekterne af, at musikken ændrer placering, mens du navigerer…. wow. Hvilket utroligt sted! Du kan eller kan ikke lide musikken (han synger til den!). Jeg er bare ærefrygt for stedet.

StumbleUpon

3 Kommentarer

  1. 1

    Et af mine indlæg snublede for et stykke tid tilbage - jeg tror, ​​jeg fik noget som 70-80 hits ud af det! For vanedannende efter min smag nu, dog 😛

  2. 2

    Sjov ting - Jeg tjekkede min blogstatistik i går aftes og bemærkede, at Stumbleupon havde sendt mig 30 nye besøgende. For mig repræsenterer det 80% af min trafik for dagen - og jeg havde aldrig hørt om Stumbleupon før ... må være fordi du forbandt mig noget. Kan ikke takke dig nok, Doug, for alt hvad du gør. Bliv ved med at gøre det !! Checken er i posten (hee hee).

  3. 3

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.