Jeg er forelsket i StumbleUpon

Skærmbillede 2014 10 24 på 1.49.28 PM

Jeg elsker at dele statistik ... så her er et segment af statistik med henvisningskilder til min blog her. Et af de ting, du vil bemærke, er det StumbleUpon er hurtigt ved at blive en god henvisningsressource til mit websted. Både mængden og kvaliteten af ​​disse hits er ekstraordinær, du vil bemærke, at et flertal af besøgende holder fast i mere end en side.

Google Analytics-henvisere

StumbleUpon gør det simpelthen nemt at gennemse websteder. Jeg bruger en StumbleUpon-værktøjslinje i Firefox, der sender mig til sider, som jeg måske er interesseret i, giver mig mulighed for at angive, om jeg kan lide dem eller ej, giver mig mulighed for at gennemgå de sider, jeg har valgt OG giver mig mulighed for at netværke med andre mennesker, der bruge tjenesten. Wow!

Ironisk nok er du nødt til at 'snuble' omkring deres websted. De har stadig brug for en Usability Engineer til at hjælpe med at kortlægge webstedet ... uanset hvad det er, er det dog en vinder. Jeg elsker det for de besøgende, som det bringer mig, såvel som de fantastiske netværks- og bogmærkefunktioner. Det er enkelt og let! Jeg håber også, at de fortsætter med at udvide deres kategorier. De er lidt bedre end Digg, men stadig svær at segmentere.

Besøg Min StumbleUpon side. I dag finder du ud af, at jeg 'snuble over' dette utrolige sted: Billy Harvey. Flash fungerer, navigationen på webstedet, effekterne af musikken, der skifter placering, mens du navigerer…. wow. Hvilken utrolig side! Du kan måske ikke lide musikken (han synger til den!). Jeg er bare forundret over siden.

StumbleUpon

3 Kommentarer

  1. 1

    Et af mine indlæg snublede for et stykke tid tilbage - jeg tror, ​​jeg fik noget som 70-80 hits ud af det! For vanedannende efter min smag nu, dog 😛

  2. 2

    Sjov ting - Jeg tjekkede min blogstatistik i går aftes og bemærkede, at Stumbleupon havde sendt mig 30 nye besøgende. For mig repræsenterer det 80% af min trafik for dagen - og jeg havde aldrig hørt om Stumbleupon før ... må være fordi du forbandt mig noget. Kan ikke takke dig nok, Doug, for alt hvad du gør. Bliv ved med at gøre det !! Checken er i posten (hee hee).

  3. 3

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.