Ignorer, mål og fokus

Gregg Stewart har en fremragende stilling, der taler til Marketingintegration i en decentral verden. Når du får en chance, bedes du læse indlægget og overveje - ikke kun rådgivningen - men de løsninger, der tilbydes. En af de nævnte løsninger var Aprimo. Aprimo er et Indianapolis-baseret firma, som jeg havde fornøjelsen af ​​at tale med de sidste par uger om sociale medier, optimering af søgemaskiner og blogging.

Med summende af alle disse sociale medieværktøjer for sent kan den typiske marketingmedarbejder løbe fra værktøj til værktøj som en galning, der prøver at holde trit. Alt er nyt, alt er fantastisk ... det er den hellige gral ved at opbygge relationer med forbrugerne. Jeg bekymrer mig virkelig meget om mine venner i branchen, der ikke nogensinde har oplevet denne eufori før.

Her er mit enkle råd til online marketingfolk:

  1. Ignorer intet - Jeg er en fortaler for at prøve alt for både at opleve det og tænke på dets styrker og svagheder. Så længe der ikke er nogen overbevisende grund til, at det vil skade din virksomhed, skal du give det et skud!
  2. Mål alt - alt, hvad du prøver, skal måles både på kort og lang sigt. Jeg husker, at når folk plejede at bruge direct mail, ville de prøve det en gang og sagde, at det sugede. Hvis de havde gjort det 2 til 3 gange, kan det have fungeret ud over deres vildeste drømme. Giv det en chance, før du beslutter dig for, at det er spild af tid.
  3. Fokus på hvad der fungerer - grunden til, at jeg er så stor fortaler for blogging, er, at vi ved, at det genererer meget indhold, søgemaskiner finder og videreformidler dette indhold til relevante søgere, og det driver et flertal af trafikken, når det gøres effektivt. At starte med et fundament med godt indhold vil aldrig svigte dig.

Jeg er ikke en, der ignorerer brummen, men jeg er opmærksom på min Analytics og måler virkningen af, hvordan jeg bruger alle disse forskellige medier. Når jeg først er overbevist om, at jeg har udnyttet mediet til dets potentiale, beslutter jeg, hvor min energi skal fokuseres.

I mange år har det altid givet mig tilbage til min blog.

2 Kommentarer

  1. 1

    Med markedsføring som med de fleste ting, hvis du ikke sætter benchmarks og målretningslinjer for bestemte kampagner eller opgaver, hvordan kan du nå eller bemærke fremskridt? Jeg er enig i, at det altid er klogt at udforske en ny teknologi og holde sig ajour med nye udviklinger, men at forstå dit publikum og de måder og metoder, de foretrækker at modtage information fra din virksomhed eller at holde kontakten, er normalt gode indikatorer for, hvordan og i hvilke måder at kommunikere med dem og sprede dit budskab på.

    En af de ting, vores firma har gjort, er at sikre, at vi virkelig forstår målgruppen, hvad deres smertepunkter er, hvor de henvender sig for information og ressourcer osv. Dette hjælper med at påvirke, hvordan vi markedsfører dem. Hvis vi opdager en tendens i visse brancher, hvor de er mere velkendte og tillidsfulde for visse former for markedsføring, understreger vi dem mere i vores kampagner.

    • 2

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.