iElegance? Den første uge af min overgang til en MacBook Pro

Nu er du allerede blevet oversvømmet med Mac vs. pc-annoncer:

Sandheden er, at jeg ikke er sikker på, at de sømmer, hvad det er, som Mac-brugere nyder. Ingen tvivl om, at alle iLife, iMovies, iTunes osv. Er fantastiske at bruge. Det er heller ikke overraskende, at kreative folk elsker at bruge en Mac. Noget af det kunne være, at folk som Adobe og programmer som Quark fik deres start på en Mac.

Det element, som jeg tror, ​​Apple mangler i disse reklamer, er elegancen i brugergrænsefladen. Selvom Windows har udviklet sig og faktisk efterlignet mange af Apples træk, har de stadig endnu ikke virkelig fanget brugervenligheden.

Jeg skal vise min alder her, men jeg startede i denne branche ved at programmere stigenlogik i Programmable Logic Controllers (PLC'er), flyttede til DOS, integrerede PLC'er til DOS og udviklede, integrerede og implementerede applikationer på Microsoft Windows, IBM OS2 Warp / Warp Server osv. Det har aldrig været simpelt, men jeg har altid udfordret mig selv ved at læse og eksperimentere for at automatisere og integrere mere og mere. Jeg har en masse erfaring, og du kan måske sige, at jeg er en 'Microsoft Guy', efter at have brugt det som mit primære værktøj i mine job i hele min karriere.

OSX (Macs operativsystem) er mindre rodet, nem at bruge, let at manipulere, tilpasse, integrere osv. For at fortælle dig sandheden var et af de sjoveste øjeblikke, jeg havde, da jeg ikke kunne finde ud af, hvordan jeg installerede en program. Jeg var ikke klar over, at jeg bare kunne trække det til min applikationsmappe. Ønsker du ikke, at det var så simpelt på Windows? Sheesh.

Hvad angår interaktivitet på arbejdspladsen (vi er en Microsoft-butik), har jeg ikke haft nogen problemer. Ingen problemer med at komme på netværket, få adgang til trådløs, bruge Office og sende og dele filer. Det har været ret smertefrit. Jeg har Parallels, der kører 'bare i tilfælde', at jeg har brug for at køre XP ... men jeg kører det ud af et vindue på Mac (det er fantastisk). Der har jeg Microsoft Access og Microsoft Visio.

Så ... mit første ord skulle være iElegance. Apple gør et fantastisk stykke arbejde i en smuk, enkel grænseflade, der kører ganske perfekt. Når jeg tidligere har skiftet fra pc til pc, tager det ærligt talt mere tid end det er at skifte til Mac. Jeg er imponeret.

En kommentar

  1. 1

    Velkommen til den vidunderlige verden af ​​Mac 🙂

    Jeg har haft min første Mac-eksponering i begyndelsen af ​​80'erne, da jeg så en demo, der understregede det faktum, at Mac'erne var venlige (som i "Indsæt venligst disken" i modsætning til "indsæt disk"). Da jeg tilbragte et år i USA i 1986, havde skolen kun Mac-computere. De var så nemme at netværke, og hvilken charme at lave grafik (i dag vil man kalde det "grafik"). I nogle år arbejdede jeg med pc'er, hovedsageligt af den grund, at man som studerende ikke havde råd til en Mac på det tidspunkt. Så igen havde jeg en smuk Mac (5200), som var en forgænger, omend ikke så succesrig, for iMac. Så igen, da Windows XP kom ud, blev jeg fristet til at købe en bærbar Sony. Ikke kun sugede teknisk support, på det tidspunkt begyndte jeg at tjene penge med video, og det var ikke en god oplevelse at skulle genstarte din pc hver time med klienten, der sad ved siden af ​​dig. Så vi sprang på Final Cut bandwaggon, allerede med 1.25 version. Har ikke fortrudt det en gang. I dag er vi 2 på kontoret og har 5 Mac'er; alt fra en lille Mac mini, et gammelt G4-tårn (kan du forestille dig en 7 år gammel pc, der stadig ser godt ud og stadig er brugbar?) op til en G5 med 4 processorer.
    Bundlinjen: Mac'er koster måske mere i den indledende fase, men de sparer så meget i produktivitetsomkostninger, er sjove at arbejde med, sikre mod vira. De arbejder bare.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.