Internet Explorer genovervejer dets anvendelighed

IE7 har nogle store styrker, men jeg har også skrevet, hvorfor jeg mener, at det er ved at miste markedsandele og frustrerende for den gennemsnitlige bruger at bruge ... specifikt menusystemet, der spænder yderst til venstre og yderst til højre for applikationen.

Jeg skrev om IE7 og det er frygtelig brugervenlighed for lidt over en måned siden. Det ser ud til, at IE-teamet har overvejet deres strategi med den kommende vedligeholdelsesudgivelse af IE7. Menulinjen vises nu som standard.

Inden du tror, ​​at jeg klapper mig selv på skulderen, skal du vide, at jeg am glad for, at IE trådte ud af de normale grænser og prøvede et nyt brugerparadigme. Mit problem er, at jeg ikke er sikker på, at de nogensinde har testet dette paradigme fuldt ud, før de frigav det.

Jeg synes virkelig, at det ville være en utrolig strategi for teamet at introducere båndgrænsefladen og funktionen 'Office Button', dvs. IMHO, et fantastisk skridt fremad inden for brugervenlighed i Office 2007. Det ville ikke kun forbedre browserens brugbarhed, det ville skelne det fra konkurrencen, introducere folk til båndgrænsefladen - måske få noget ekstra vedtagelse, og det ville bringe Microsoft-produktet mere på linje med resten af ​​familien.

Selvfølgelig tror jeg stadig på, at den browser, der vil stoppe konkurrencen først, er den browser, der introducerer mest 'out of the box' brugergrænsefladekomponenter. Uden krav til download, hvis jeg kunne programmere i en datagrid, HTML-editor, kalenderkomponent, billedmanipulation ... med indbyggede brugerdefinerede xhtml-tags og stilarter, ville jeg udvikle applikationer til den browser før enhver anden!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.