Jeg sværger! Eller skal jeg?

Paula Mooney skrev en nylig indrejse om bloggere, der cusser. Jeg er nysgerrig efter, hvad du synes:

For at være ærlig er der et par blogs, som jeg besøger, hvor jeg læser lige igennem det ... alle tilfældigvis er humoristiske. Jeg kæmper dog med at holde fast på blogs, der skræmmer eller sværger uden nogen åbenbar grund. Hvis det siges af vrede, kommer jeg bestemt ikke tilbage til et andet besøg.

Tre grunde til, at du ikke skal snakke på din blog:

 1. Dine ord på nettet kan være længere, end du vil være. Det ville være uheldigt at blive husket for cussing.
 2. Der er mange ord, som du sandsynligvis aldrig engang har hørt om ... prøv nogle nye.
 3. Cussing kan fornærme nogen, og ikke cussing vil ikke fornærme nogen.

Del dine tanker. Bliver jeg simpelthen en curmudgeon? Bemærk: Ingen cussing!

13 Kommentarer

 1. 1
 2. 2
 3. 3

  En af de blogs, jeg følger, inkluderer en betydelig mængde sværd. Personen er tydeligt såret over den retning, hans branche tager, og det ser ud til, at den eneste måde, hans følelser virkelig kan udtrykkes på. Han ser ikke ud til at sværge i stillinger, der ikke er fra industrien. Selvom jeg ikke synes, at hans sprog er passende, er det tydeligt, at hans følelser er såret, og jeg kan hente det fra hans sprogvalg.

  Jeg sværger ikke på min blog. Jeg vil have dem, der løber på tværs af mit indhold, til at fokusere på indholdet, ikke det sprog, der bruges til at levere det.

 4. 4

  Cussing er en afskrækkelse for mig, og jeg ser flere og flere kvinder, der bruger bandeord eller ord, ellers ville have fået dig en mund fuld af sæbe i min tid. Synes de synes, det får dem til at se seje ud, eller de skal virkelig føle sig uafhængige nok til ikke at bekymre sig om, hvad folk synes. De fleste mennesker vil ikke fortælle dig det; de undgår bare din blog! Hvis man ikke kan afholde sig fra at bruge forbandelsesord på deres blog, behøver de ikke at blogge. Som nævnt vil det være på søgemaskiner i længere tid, end vi vil tro!

 5. 5

  Jeg synes, at sværge i moderation er okay. Men hvis hvert andet indlæg er en rant med sværd, ville jeg sandsynligvis stoppe med at læse.

  Det er simpelthen ikke nødvendigt.

 6. 6

  Tak fordi du startede diskussionen, Doug. Jeg er ligeglad med at høre eller læse bandeord, og det gør jeg ikke selv. Der er helt sikkert mere veltalende måder at udtrykke sig på, selv i vrede. Hvis jeg læser en blogger, der gør det en gang, forhindrer det mig ikke i at komme tilbage. Hvis det bliver en vane, ville jeg undgå dette sted.

 7. 7
 8. 8

  Sterling, jeg tror, ​​at brug af sværdord til særlig indvirkning bare viser, hvor lidt kommando vi har af vores tunge eller måske det engelske sprog. For mig er der ingen 'passende' måde at forbande eller sværge på. Det gør mig syg at høre folk bruge bestemte ord, som om de var normale, hver dag ord (de bliver sådan for de unge), når de virkelig skader deres egen karakter

 9. 9

  Og hvorfor er disse ord stødende? Fordi de stammer fra de saksiske eller keltiske tunger. Hvis jeg siger "copulate!" eller "afføring!" ingen bliver fornærmet. I sidste ende er det bare en race fordomme, der er blevet opretholdt i et årtusinde.

 10. 10

  Jeg af og til cuss, jeg er ligeglad med at gøre det på min blog og for en macho ruff rundt om kanterne stakkels dreng, sværger jeg ikke meget. Jeg var for nylig i en taverna i Baltimore, og to damer formulerede og mf formulerede så meget, at jeg blev fornærmet. Jeg kommenterede ikke, men det generede mig. Jeg har fundet Paulas klogskab og oprigtighed som et spørgsmål. Hvis Paula siger, at det ikke er rigtigt, har du det

 11. 11

  JD, siger min mand, når han hører en kvinde tale sådan, får det hende til at lyde som aw…. Det er bare trashy tale til mig, og du behøver ikke at gøre det. Men det ser ud til, at det er 'trenden' nu dage blandt så mange, og jeg tror ikke, det hjælper dem en smule.

 12. 13

  Jeg er enig i, at forbandelse er helt unødvendig 99% af tiden. Der er dog nogle få tilfælde, hvor det virkelig er den bedste måde at udtrykke, hvad du synes om noget. Personligt kan jeg ikke huske nogensinde at forbande i et blogindlæg, men jeg ville heller ikke udelukke det.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.